Novo Akril White Daisy Vrvica Za Opaljivanje Tega Ogrlica Stekla Verige

Nov izdelek

Na zalogi

€1.36

Na seznam želja

Dekorativna vrvica za opaljivanje tega

Lahko se uporablja kot eyeglass verige ali masko anti-spusti verige

Ročno

Ne vlecite težko, poskusite, da bo nežen

Velikost: približno 60 m v dolžino

Blago, prodano v tej trgovini so vsa zajamčena kakovost.Prosimo, bodite prepričani, da kupite.Če imate kakršna koli vprašanja po prejemu blaga, nas prosimo kontaktirajte na prvič.Mi bo vam zagotavljajo zadovoljivega odgovora.To je velika čast, da prejmemo vaše podporo in spodbudo na poti rasti.Vas prosimo, da nas ima rad, priljubljene in pozornost, najlepša hvala! !

Izdelke v tej trgovini so upoštevani vsi v naravi, in slike, ki so prikazane v obliki vzorcev.Pred nakupom vse predmete, najdete vladar, glede na velikost izdelka občutek dejanske velikosti, tako da se prepreči razlika med dejansko velikost in velikost, ki jo predstavljate.

Po tem, ko ste prejeli blago, skrbno preverite.Če obstaja kakršno koli škodo ali neodgovorjene pošiljko, se nemudoma obrnite na nas, bomo ponovno izdajo ali vračilo da boste čim prej

Po tem, ko je ponudba dana, bo ladja blaga v približno 24 ur, in tam bo skeniranje rekord, ko prispejo v trgovini.Prosimo, počakajte potrpežljivo.

Smo vir tovarni, in smo blaga razporejena na vse večje platforme za e-trgovanje, s stalna ponudba, nizke cene in kakovosti

Oznake: xr jeck.

Postavka Dolžina 60
Postavka Vrsta Očala Dodatki
Material Akril
Očala Dodatki Verige & Zanke
Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Tipa Cvetlični
Spol Unisex

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Novo Akril White Daisy Vrvica Za Opaljivanje Tega Ogrlica Stekla Verige

Novo Akril White Daisy Vrvica Za Opaljivanje Tega Ogrlica Stekla Verige

Podobni izdelki

Primerjaj