25# 4 Srca V Obliki Madeleine Torto Plesni Silikonski Kalup Za Peko Malih Ljubezen Srce Oblika Bakeware Obrazec Za Milo Mousse Pecivo Orodja

Nov izdelek

Na zalogi

€0.88

Na seznam želja

4 Srca v Obliki Madeleine Torto Plesni Silikonski Kalup za Peko Malih Ljubezen Srce Oblika opis izdelka:

Primerni za peko na Valentinovo

1. Po prvi in vsako uporabo, očistite z vročo vodo (razredčenih užitni detergent) ali ga v pomivalnem stroju.Ne uporabljajte jedkih detergent ali pena za čiščenje.Prepričajte se, da silikonsko plesni popolnoma suha, pred vsako uporabo in skladiščenje.Silikonski je izpostavljena elektrostatično reakcije in bo absorbirajo Du st v zraku.Ne uporabljajte je za dolgo časa in se izogibajte neposredni izpostavitvi zraku.

2. Pri peki, silikonsko plesni je treba ločiti in damo na peki ploščo.Ne pustite, plesni suho.Na primer, če ste le izpolnite tri plesni v šestih povezana plesen, drugi trije plesni mora biti napolnjen z vodo.Drugače, plesni, se bo poškodoval in življenjske dobe, se bo zmanjšala.V, da bi dosegli najboljše peko učinek, majhno količino o f e ti držijo peko olje lahko razpršite na površino silikonsko plesni pred peko.

3. Ko je peka končana, prosimo, odstranite vso peko pladenj iz pečice, in kraj, pečen izdelkov na mreži, da se ohladi, da se popolnoma ohladi.

4. Silikonsko plesni se lahko uporabljajo samo v pečici, pečico in mikrovalovno pečico.To se ne sme neposredno uporabljati v plina, električne energije ali neposredno nad grelni plošči in pod žar. 5. Ne uporabljajte noža ali drugega ostrega orodja na silikonski izdelki.Ne pritisnite ali potegnite nasilno.

6 silikonsko plesni (zaradi razmerje med statično elektriko), je enostaven za ab sor b Du st , ko ni v uporabi dlje časa, je najbolje, da se dal karton, ki je shranjena na hladnem.

7. Nekatere plesni so razpoke, ki so bili cut, ko zapustijo tovarno, tako da je primerna za kupca, da demould.Če je nemogoče, da demould brez rez, zaviti rez s plastično folijo ali pokrijemo z gumico pred dolivanjem tekočin.

Opombe:

Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe

Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke .

Package Vsebina:

1*Silikonsko plesni

Oznake: g955f zaslon, klasična madeleine, torto plesni silikonski obliki, torto plesni silicij, sveča kocka plesni, plesni pan, obrazec silicij, granit bakeware, srce plesni silicij, krog stolpec milo plesni.

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela g955
moldes de silicona čokolada
peko Plesni Čokolado
Spolnost No
torta Silikonsko Plesni
Material Silikonski
Nespodobno Sliko No
Torto Orodja Tip Kalupi

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

25# 4 Srca V Obliki Madeleine Torto Plesni Silikonski Kalup Za Peko Malih Ljubezen Srce Oblika Bakeware Obrazec Za Milo Mousse Pecivo Orodja

25# 4 Srca V Obliki Madeleine Torto Plesni Silikonski Kalup Za Peko Malih Ljubezen Srce Oblika Bakeware Obrazec Za Milo Mousse Pecivo Orodja

Podobni izdelki

Primerjaj