1110pcs M3 iz Nerjavečega Jekla Hex Vtičnico Glavo Skp Imbus Vijak Vijak Nastavite Vtičnico Glavo Skp Vijaki in Matice Ravno Pranje Izbor Kit

Nov izdelek

Na zalogi

€20.13

Na seznam želja

Specifikacija:

Vijaki Tip: Hex Vtičnico Glavo Vijak

Drive Type: Imbus Vijaki

Velikost:M3

Material: 304 Nerjaveče Jeklo

Package Količina:1110Pcs Vijake, Matice in Podložke

Package seznam:

M3X4 55PCS M3X5 55PCS

M3X6 55PCS M3X8 55PCS

M3X10 55PCS M3X12 55PCS

M3X14 30PCS M3X16 30PCS

M3X18 30PCS M3X20 30PCS

M3X25 30PCS M3X30 30PCS

M3 Matice 300pcs

M3 Podložke 300pcs

Izdelani s 304 nerjaveče jeklo material, 304 nerjaveče jeklo material zagotavlja trdnost in nudi dobro odpornost proti koroziji v mnogih okoljih.Idealen za uporabo v zaprtih območjih, kjer je vodja mora biti flush ali pod površino.Pritrjevanje sestavnega dela, industrijske in gradbene pritrdilnih elementov.Široko uporablja v domačih in pisarniških naprav, komunikacijske opreme, ladij skupščine in drugih strojev industriji

OPOZORILO PROSIMO, DA:

1、Način komunikacije : Prosimo, kontaktirajte nas, če obstaja kakršen koli vprašanje v zvezi element.Vam bomo odgovorili na vaše vprašanje ali e-pošto v 24 ur(zaradi jet lag)

2、Prevoz problem :To je meddržavne trgovine, kot je prevoz procesov, ki povzročajo neprijetnosti, prosimo za razumevanje.

3、Foto & Velikost : Prosimo, upoštevajte, da slike se rahlo poveča za vaše udobje.Prepričajte se, da obvestilo dejanska velikost trgovskega blaga, kot je lahko manjša od predstavljajo fotografijo.

4、Merilna napaka : Prosimo, dovolite mala merilna napaka.

DOSTAVA:

1、Uvoznih dajatev in davkov, ki niso vključeni v postavko cene in dostave.

2、Element, ki bo objavljen v najkrajšem možnem času po plačilu.

3、Želimo v paskage prispe do vas prej, vendar international mail je zelo odvisna od po meri in lokalni pošti, tako da, če ne boste prejeli, vaš element, prosimo, connact nas, hvala za vas prosimo za razumevanje.

VRNITEV KUPNINE:

Prosimo, preverite paket in elemente skrbno .če so kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate.

POVRATNE informacije:

1、upamo, da vam je všeč predmet, in se veselim, da ste nakupovanje pri nas spet v bližnji prihodnosti.Vaše zadovoljstvo, prejel podporo je najbolj temeljna gonilna sila, ki nam pomagajo unremitting prizadevanja!

2、Pleasetake vzeti minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobno

Prodaja Rating (DSR) 5.

Oznake: fountain spout, kemični svinčnik zebra, m4 standoff, head set, imbus vijak, vijak m7, konj kovček, m2 standoff, vijak standoff, m3 distančnik.

Certificiranje Noben
DIY Dobave Kovinarstvo
Številka Modela LS077ZH, m3
Pogon Slog čarovnica vtičnico
Vrsta Matica & Vijačne Garniture
Poreklo CN(Izvora)
Vijačni Strojni Vijaki
Glavo Slog Krog
Paket 1000Pcs & Zgoraj
Material Nerjaveče Jeklo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

1110pcs M3 iz Nerjavečega Jekla Hex Vtičnico Glavo Skp Imbus Vijak Vijak Nastavite Vtičnico Glavo Skp Vijaki in Matice Ravno Pranje Izbor Kit

1110pcs M3 iz Nerjavečega Jekla Hex Vtičnico Glavo Skp Imbus Vijak Vijak Nastavite Vtičnico Glavo Skp Vijaki in Matice Ravno Pranje Izbor Kit

Podobni izdelki

Primerjaj