Naravnost Bob Lasuljo Z Šiška Brazilskega Medu Rjave Kosti Naravnost Človeških Las Lasuljo Remy Stroj, Ki Lasuljo Kratek Bob Lasulje Za Ženske

Nov izdelek

Na zalogi

€11.87

Na seznam želja

O tej postavki

1. Visoko kakovostni material: 100% Brazilski real človeških las, puhasto in gosto lasuljo, brez vonja, brez pentlje.

2. Funkcije: To elf lasuljo lahko beljena, barvana, popravijo in zvit.To ne bo škoda vaših las, in si lahko ustvarite tudi različne pričeske, da bi si občutek za modo in novosti.

3. Visoka kakovost: To Brazilski Remy lasulja je bolj odporen na korozijo in visoko temperaturo preko obdelave.To je dobro prezračevanje uspešnosti in je ni enostavno, da deformira.

4. Velikost: V povprečju velika pokrov (20-22.5 cm, obod) je primerna za večino glavo velikosti/oblike, in prihaja z glavnikom in prilagoditev traku, ki se lahko navije, da določen položaj.

5. Uporablja priložnostih: primerna za modne revije, poroke, plesi, večerje, klubi, bari, potovanja, noč Čarovnic, obletnice, prireditve, itd.Enostaven za nošenje in vsestranski v različnih scenarijih!

Prosimo, Upoštevajte,:

Tam imajo lahko majhne razlike med sliko izdelka in vaš sprejem zaradi svetlobo in zaslon vzrok.

To je normalno, ko drobne dlačice so padle ven.To lahko nered v pošiljki, prosimo, glavnik, ko ga prejmete pred uporabo.

Lasulja specifikacije:

Material: človeški las

Lasulja slog: spredaj kratka čipke lasuljo

Lase dolžina: 7 cm

Material razred: 9A grad

Paket vključuje: 1 x lasulja + 1 x vrečko za shranjevanje

Lasulja nego: Namočite lase kritje v toplo vodo z ustrezno količino šampona za približno nekaj minut, in nato nežno mehčanje lasuljo. (Pozornost, poskusite, da ne raščerupati).Po pranju s čisto vodo, dodajte balzam in namočite za 5 minut, nato sperite s čisto vodo.Uporabite brisačo, nežno pritisnite na suho.Naravno posuši in se izogibajte neposredni sončni svetlobi.

Poprodajne storitve: Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate, bomo odgovori vaše podatke v roku 24 ur.

Oznake: lase človekovih lasuljo, bob lasuljo čipke spredaj človeških las lasulje, straigt ženske lasuljo, lasulja, luvme las lasuljo, stroj, ki kratke lasulje, 100 človekovih lasuljo, bob pletenice človeških las, lasulja ženske, t lasuljo.

Kratek Lasuljo Slog Kratek Lasulje Človeških Las Za Black Ženske
Lase Teža 100 g
Primerna Umirajo Barve Vse Barve
Skp Velikost Povprečna Velikost
Človeški Tip Las Brazilski Lase
Tekstura Ravne
Blagovna Znamka Ederra
Kratek Lasuljo Slog 2 Kratek Lasulje Za Ženske Človeških Las
Poreklo CN(Izvora)
Material Razred Remy Las
Za Black Ženske Lasuljo hort človeških las lasulje

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Naravnost Bob Lasuljo Z Šiška Brazilskega Medu Rjave Kosti Naravnost Človeških Las Lasuljo Remy Stroj, Ki Lasuljo Kratek Bob Lasulje Za Ženske

Naravnost Bob Lasuljo Z Šiška Brazilskega Medu Rjave Kosti Naravnost Človeških Las Lasuljo Remy Stroj, Ki Lasuljo Kratek Bob Lasulje Za Ženske

Podobni izdelki

Primerjaj