10pcs 8 Listi Laser Ptica Repelleree Pinwheels Veter Kolesce DIY Ptic Deterrentee Srebro Pinwheels Za Zunanji Vrt, Travnik Dekor

Nov izdelek

Na zalogi

€10.47

Na seznam želja

Bullet Točk:

1、1 Paket Reflektivni Pinwheels: Naš vizualni reflektivni okrasnih pinwheel uporablja veter gibanja in odboj svetlobe, da ptice stran, ki prihajajo iz vseh zornih kotov. 1 paket sijoče reflektivni Mylar pinwheels lahko zavrtite enostavno v prepir, ščiti vaš vrt, kmetijo, in kosilnice za travo, z ustvarjanjem svetlo flash, da je strah, ptice proč.

2、Humanitarne Rešitve: srebrna Mylar pinwheel je narejen varne, nestrupene plastičnega materiala, ki ne bo v škodo okolja in živali.Namesto zastrašujoče in škodi ptice, naše ptica repellentee pinwheel naprave humano jih prestraši stran odraža vidne svetlobe.

3、Dekoracijo Vrta: vrta kolesce pinwheel je o 18.5 palec visoko, da je dovolj, da pritegne pozornost ptic iz razdalje.So tako lepe, kot so spin v vetru in odsevajo sončni svetlobi.Ti selektorji delo kot vsako drugo holografski prestrašiti trak ali prestrašiti palice, vendar so tudi eleganten dodatek za vaš vrt.

4、Enostaven za Namestitev: Enostavno namestitev teh ptic blinder repellentee pin kolesa na vašem območju z neposredno sončno svetlobo in prepir za učinkovito uporabo.Vsak od njih priti s a trpežne palico palica, ki se lahko upre močan veter.

5、Široko Uporabo: ptice-odražajo pinwheel je tako praktična in dekorativna.Lahko se uporablja v kmetijske površine za zaščito riž in zelenjavo, ali visela na sadna drevesa ali vinska trta, široko uporabo v sadovnjakih, vrtovih, skednji, drevesa.Preprečuje, da bi vaše vrtovi, okna, sadovnjak, skedenj, poljščin, čolnov in avtomobilov iz ptica, bo vaše hiše, dvorišče, travnik, ribnik ali pa bolj lepa.V pinwheels se lahko uporablja tudi kot smešno igrače za otroke.

Specifikacija: Material: non-toksične plastike

Velikost: približno 7,5 x 2.75 x 18,5-palčni vsak

Seznam Vsebine:

1 x Reflektivni Pinwheel

Opomba:

1. Za velikost, merjeno ročno, prosimo, počakajte malo tolerance.

2. V pinwheels repellentee reflektivni prejmete so nesestavljeni, prosimo, sestavljanje, ko je prejel.

3. Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, bo prišlo do določenih odstopanj v izdelku, prosimo za razumevanje.

Oznake: xiomu usmerjevalnik.

Padec ladijskega prometa Podpora
Številka Modela Veter Kolesce Na Vrtu Okrasni Reflektivni Pinwheel
Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)
Tema Cvet

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

10pcs 8 Listi Laser Ptica Repelleree Pinwheels Veter Kolesce DIY Ptic Deterrentee Srebro Pinwheels Za Zunanji Vrt, Travnik Dekor

10pcs 8 Listi Laser Ptica Repelleree Pinwheels Veter Kolesce DIY Ptic Deterrentee Srebro Pinwheels Za Zunanji Vrt, Travnik Dekor

Podobni izdelki

Primerjaj