Koralni Žamet Pomnilnik Bombaž Slow Rebound Preprogo Talna Obloga Kopalnica Anti-slip Mat Vrata Mat Mat Stopala

Nov izdelek

Na zalogi

€1.59

Na seznam želja

Značilnosti:

*1. Sestavljena je iz mehkega žameta stik plast in debele počasnega okrevanja pomnilnik pena polnilo, zaradi česar je zelo vpojne in lahko takoj absorbirajo vlago in se hitro posuši.To je super debela in mehka, obdržali vaše noge toplo in udobno.Uživajte v naravnih čas pogovora!

*2. U-oblikovane blazine je namerno s a non-slip teksturo PVC dno, ki ima dober učinek na gladko kopalnica.Wc preproga bo dvignite noge off hladno zemljo in zaščito tal pred vlago.Kot privlačno obris kopel preprogo, ki se obrača na svojo družino, non-slip wc preproge, kaj so se otroci in starejši resnično potrebujejo,.

*3. To lahko postavite kamor koli v kuhinji, dnevni sobi, kopalnici, itd.Več barvah, lahko tekmo več dekorativnih stilov.To je primerna izbira za vaš dom, kopalnica, wc in drugih mestih.

*4. Enostaven za čiščenje, pralni stroj wc mat lahko oprana in posušena, da shranite čas.Kraj kopeli odejo v pralnici vreča (za mehčanje preprogo) in da se posuši s hladno vodo (brez belila) pri nizki temperaturi.Ne glede na to, kako veliko krat ste pranje in suho, njena barva pa bo ostala svetla in dinamična v prihodnjih letih!

Opomba: kopel mat morajo biti postavljeni na suho, čisto in gladko površino.Voda pod preprogo lahko povzroči zdrs ali premakniti.

Specifikacija:

Velikost: 40*60*1.2 cm/16*24*0.5 palčni

Teža: 150 g/sheet

Material: Bombaž

Opomnik:

1. Vse slike so bile strokovno popravljena, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja v slike in predmeti sami.Prosimo za razumevanje.

2. Podatki se meri ročno, lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

Bill materialov:

Talna obloga * 1

Oznake: preproga kuhinja, Mat, preproga mat, vrata mat prostem, Preproga, preproga vrata, preproga, preproga hodniku, hodnik mat, talna obloga.

Poreklo CN(Izvora)
Slog Sodobno
Vzorec Drugo
Funkcija Okolju Prijazno
velikost Other
Tehnika Stroj, Ki
Material Krpo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Koralni Žamet Pomnilnik Bombaž Slow Rebound Preprogo Talna Obloga Kopalnica Anti-slip Mat Vrata Mat Mat Stopala

Koralni Žamet Pomnilnik Bombaž Slow Rebound Preprogo Talna Obloga Kopalnica Anti-slip Mat Vrata Mat Mat Stopala

Podobni izdelki

Primerjaj