Očala Za Mačka Črna 90. letih Estetske Hipi Rumene Leče za Moške, Modni Trendi Izdelkov 2021 Žensk Mačka Oči, sončna Očala

Nov izdelek

Na zalogi

€2.84

Na seznam želja

Izbor Barve

Izdelek Parameter

Toplo opomnik:

Očala parametri so vse ročno izmerjene in vrednost napake je v razponu od 1-3 mm, prosimo za razumevanje!

Izdelkov Prikaži

Podrobnosti Izdelka

Tam bo rahlo odstopanje v izdelek streljanje zaradi osvetlitve, ozadja in zaslon, barve, itd., vse, kar je predmet dejanskega izdelka!

Hipi 90. letih estetske rumena sončna Očala črne leče moda za moške očala stekla za mačka

Mačka oči, sončna očala trending izdelkov 2021

Očala Vzdrževanje

1)Glede na to, ali je spektakel, okvir ali sončna očala, se prepričajte, da dvigni desno nogo, najprej, in nato dvigni levo nogo, ko shranite.A napačen pristop povzroči očala biti neuravnotežen in nazobčane, kar je neprijetno nositi.

2)Po odstranitvi, dal objektiva obrnjena navzdol, in jo dali v kozarce primeru.Prepričajte se, da ni nobenih delcev v očala primeru, da se prepreči praske leče.Poskusite za zavijanje očala z dostavo objektiv krpo in jih v primeru.

3)očala lahko neuravnotežena ali celo deformira jih nosi, za dolgo časa.Priporočljivo je, da gredo na strokovni optician spremeniti redno.

4)očala ne smejo biti dani v visoko temperaturo in vlažnem okolju, za dolgo časa, na primer pod vetrobransko steklo avtomobila, kopalnica, kuhinja, tako, da ne pospeši staranje objektiv in deformacije okvirja.

5)ne bi konveksna površino leče stik s predmetom, ko očala so bile posnete off on, tako, da se prepreči ogledalo površine od nošenje.

Objektiv Za Nego

1) Če je leča umazana, se lahko obrišite s kozarci krpo ali sperite pod tekočo vodo, nato pa nežno blot je suh s papirnato brisačo.Nikoli obrišite s prsti ali trdih predmetov.

2)Če je zrcalna površina je megleno in vode ni mogoče oprati stran, lahko speremo z vodo, ki vsebuje detergent, in nato sperite dvakrat s tekočo vodo.

3)Ko brišete okularja, uporabo posebnih očal krpo, da se prepreči vodno majhnih delcev nositi leče.Človeško telo znoj je jedka.Če očala se drži znoj, ki jih je treba čistiti v času.

Madeži na očala, ki jih je težko obrišite lahko uporablja.Koncentracija nevtralno čistilo obrišite

Opomba

1), Če vam ni všeč predmet, ki ste ga kupili, prosimo, bodite ladijski tovorni, in ga vrniti nas v 10days.Povrnili vam bomo denar ko ga prejmete.Prosimo, da paket ne vpliva naš drugi prodaje.

2)Pozitivni komentarji so ključni za naš poslovni uspeh.Prosimo vas, lahko

vzemite eno drugo, da nas pusti pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating (DSR) 5 zvezd.Smo že v naprej najlepša hvala za vaš čas in iskreno upam, da ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami.

Naj vas ne bo zadovoljen s transakcijo:

3)se nemudoma obrnite na nas pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije, kot bomo naše najboljše rešiti težavo v vaše zadovoljstvo.Odprite spora ni najboljši način za reševanje problema.Komunikacija je pogosto ključ za rešitev vprašanja.Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Oznake: yzf oklep vijakov.

Postavka Vrsta Eyewear
Kakšna sončna očala so ti To je mačka oči, sončna očala
Lenses Material Akril
Frame Material Plastični
Kakšen slog je ta mačka oči, sončna očala retro, trendovska in stilsko mačka oči, sončna očala
Eyewear Type Sunglasses
Kakšna očala so ti To je sončna očala
Certificiranje CE
Ime Oddelka Za odrasle
Blagovna Znamka MARC
Poreklo CN(Izvora)
Spol Ženske
Lens Width 50
Lenses Optical Attribute UV400
Slog Mačka Oči
Lens Height 32
Številka Modela mačka oči, sončna očala

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Očala Za Mačka Črna 90. letih Estetske Hipi Rumene Leče za Moške, Modni Trendi Izdelkov 2021 Žensk Mačka Oči, sončna Očala

Očala Za Mačka Črna 90. letih Estetske Hipi Rumene Leče za Moške, Modni Trendi Izdelkov 2021 Žensk Mačka Oči, sončna Očala

Podobni izdelki

Primerjaj