Kambaba Jasper 6 mm-10 mm 1 sklope/set zelo lepo za vse vrste DIY zapestnica modelov (približno 38 cm)

Nov izdelek

Na zalogi

€4.89

Na seznam želja

Kambaba Jasper 6 mm-10 mm 1 sklope/niz je zelo lep za vse vrste DIY zapestnica modelov (približno 38 cm)

Material: Kambaba Jasper Velikost: 6 mm - 10 mm Teža: pribl. 19 g-53 Funkcija/Pomen: Riolite je vulkanskih kamnin, v katerih boste lahko uživali v edinstveni mešanici zelena in rjava vzorcev.Brez isti vzorec in barvo, to je eden od biserov, nikoli ne bom naveličal.Edinstven vzorec, ki je dejal, da je lisasto vzorec, ker magma odleteti z vulkanskih aktivnosti ohladi in utrjuje hitro na površini, in kristali, ki ne rastejo dovolj.

Kupec Branje

1) DOSTAVA po celem SVETU.. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2) Naloge, ki se obdelujejo v 3-7 dneh po plačilu preverjanje. 3)Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslovi se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30-60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti 5 ZVEZD, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaš Satisfication in Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, fell prosimo, da nas kontaktirate, preden ste nam nevtralno zlato negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vaše težave.

Oznake: jasper kamna, vijolična jasper 10 mm, mat jasper 10 mm, čmrlji čebel jasper uhani, jade rumena, jasper ocean, jasper rdeča, modra jasper, jasper biseri 10 mm, čmrlji čebel jasper lastnosti.

Element Teža 19g-61g
Kovine Tipa Noben
Postavka Vrsta Biseri
Fine ali Moda Moda
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Obliko Okroglo Obliko
Glavni Kamen Jasper

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Kambaba Jasper 6 mm-10 mm 1 sklope/set zelo lepo za vse vrste DIY zapestnica modelov (približno 38 cm)

Kambaba Jasper 6 mm-10 mm 1 sklope/set zelo lepo za vse vrste DIY zapestnica modelov (približno 38 cm)

Podobni izdelki

Primerjaj