Hisense F24 Kaljeno Steklo 9H Visoko Kakovostno Zaščitno folijo Screen Protector Za Hisense Infinity H11 Lite 5.99"

Nov izdelek

Na zalogi

€1.47

Na seznam želja

Dragi prijatelj,Opazili, da je to befor ste, da : O Izdelkih : Ob prejemu blaga, če se izdelki, zdrobljen ali ne izpolnjuje z njo, prosim, ne\\ \ 't open spora , se Obrnite na NAS , Bomo slove vprašanje za vas asap.O Ladijski : 1.Običajni prevoz časa potrebovali 60 dni, Če vaše potrditve čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago ,Prosimo, dont\ \ \ \ 't open spora , se Obrnite na nas !bomo podaljša dobavni rok Za vas . 2.Če bi skupno ceno 3.Če potrebujete popolno sledenje ,Prosimo, izberite "China Post Registriranih Zraka Pošta "ali "Oknar.si Standard Mesthod", in dodamo denar za sledenje .Značilnost: Površina je anti-predelavo nafte (Oleophobic premaz), tako prstnih odtisov in olje ni enostavno, da ostanejo površine, enostavne za čiščenje.Celotno vezi, avtomatsko adsorpciji se lahko ponovi vezana Popolnoma transparentno: zelo tanko, kemično obdelan prozorno kaljeno steklo.Površinska trdota: površina ima trdoto 8-9h,je 9-krat močnejše od običajnih očal.Orodje in tipke se ne kosi Občutljivo na dotik: zadnji močnega lepila, enostaven za namestitev, blizu zaslona, in zato ne vpliva na občutljivost na dotik zaslon na dotik.Eksplozijam, razbila stekla, odpornega odmori v majhno nevarnost deli, bolj varen kot drugi izdelki iz stekla.To je okolje, št lepilo z Visoko ločljivostjo, 9H trdoto, odporno na Praske, Eksplozije dokaz, anti-prstni odtis.

Q:Kako lahko vidim contactoasisoat nakupovalno središče?

A:lahko preprosto sendus sporočilo,ali govorite z nami skozi TradeManager.Bomo odgovor na vsako vaše vprašanje v roku 24 ur,če ne takoj!Ko naredite red,je vrstica za sporočila,vam lahko sporočite nam vaše zahteve o barvo in vse ostalo.bomo ravnali z vaše naročilo, kot tisto, kar ste rekli.

Q:Ko je moja naročila, bo poslana ven?

A:lahko preprosto pošljite nam sporočilo,ali govorite z nami skozi TradeManager.Bomo odgovor na vsako vaše vprašanje v roku 24 ur,če ne takoj!Ko naredite red,je vrstica za sporočila,vam lahko sporočite nam vaše zahteve o barvo in vse ostalo.bomo ravnali z vaše naročilo, kot tisto, kar ste rekli.

Q:Ko je moja naročila, bo poslana ven?

A:Oaza oatmall bo ladja vaše naročilo v roku 1-3 dni, ko je vaše plačilo je potrdil Oknar.si.Oknar.si potrebujejo 24 ur, da preverite, ali je plačilo ščiti tako kupci in prodajalci.Vendar,tranzitni časi se lahko razlikujejo zaradi toholiday in vikend,še posebej med prazniki.

Q:Kako o računu in davek?

A:da bi vam plačali manj ali brez carine,bomo razglasi manj kot 4$ za vsakega primeru mobilni telefon,6$ vsak za tablični primeru in drugi večji paket.Če vaša država ne omogoča, je to, ali imate druge zahteve,prosimo, da to sporočite vnaprej.

Ste morda izpostavljeni uvoznih dajatev,davkov ali carinskih pristojbin, ki jih lahko določijo vašo lokalno samoupravo.Odgovorni ste za plačilo morebitne dodatne pristojbine za carinjenje.

Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila,se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj takoj, sa mogoče z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Zaradi stanja staleža in časovne razlike,se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Sklic čas dostave.

Oznake: hisense smart tv, hisense zaslon, a6 hisense, hisense, e ink telefon, 4k tv, čistega volframa obroč, g šok, hisense telefon, pes panti.

Značilnosti Kaljeno Steklo
Stanje na zalogi
Vrsta Spredaj Film
Slog Jasno In Pregledno
Blagovna Znamka TUNGUNDUN
Združljiv Telefon Blagovne Znamke palm
Uporaba Mobilni Telefon
Funkcija Eksplozijam Anti Pretresel
Debelina 0,3 mm Kaljeno Steklo
tip 2 Hisense Infinity H11 Lite
ransparence 99% Zbriši Zaslon patron
Tip 1 Hisense F24, Kaljeno Steklo
Kraj Izvora Guandong, Kitajska
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Hisense F24 Kaljeno Steklo 9H Visoko Kakovostno Zaščitno folijo Screen Protector Za Hisense Infinity H11 Lite 5.99

Hisense F24 Kaljeno Steklo 9H Visoko Kakovostno Zaščitno folijo Screen Protector Za Hisense Infinity H11 Lite 5.99"

Podobni izdelki

Primerjaj