EtrnLED 4W Led Stropni Reflektorji Mini Svetilka 12V Notranje luči za Domače dnevne Sobe, Vgradne Mesto Pod Kabinet z Voznikom

Nov izdelek

Na zalogi

€5.68

Na seznam želja

4W Led Stropni Reflektorji Mini Svetilka 12V Notranje luči za Domače dnevne Sobe, Vgradne Mesto Pod Kabinet z Voznikom etrnLED je strokovno mini LED luči proizvajalca, s poudarkom na high-end trgu.V luči vse uporaba high-end čipi (CREE, OSRAM, Bridgelux, Epistar...), z visoko kakovostjo, z visoko ro s koncesijo, brez utripanja, brez poškodbe oči.Če vaša količina, ki je dovolj velika, prosimo, obrnite na nas, mi vam lahko nižji ceni.

Izdelek prednosti:

1.Učinkovito varčevanje z energijo,ste brez vzdrževanja, svetlejši, dolgotrajno luč za let. 2. Svetilka telesa je majhna, preprosta in velikodušno, primerna za različne priložnosti, primerno za DIY. 3.DC nizke napetosti napajanja, Varnejše delovanje (Prosimo, bodite pozorni in izberite pravilno napajanje). 4.Enostaven za namestitev.

Specifikacije:

Znamka: etrnLED Ime: 4W Zunanjimi dejavniki Mini Spot luči Žetonov: CREE LED 4W Vhodna napetost: 12V Svetloba body material: Aluminij Color Temp: WW(2700-3000K), W(4000-4500K), CW(5500-6500K), Dolžina kabla: 170 Teflon Kabel+ Hitri Priključek(Lahko podaljša na 10 m) Razred zaščite: IP52 Svetlobni tok: 320-400Lm Ro s koncesijo: >80Ra Dimenzija:D35×H28mm,D30mm Izrežite Luknje Žarek stopnja:30° Življenje: 50,000 h Garancija:5 let Potrjeno:CE, RoHS Uporaba:zgornja meja, spalnica, kuhinja, dnevna soba, zaslon omara, omara, naslonjač, vina kabineta, stopnice, vhod, hodnik, avto, bar, KTV, restavracija, star luči, ali karkoli si lahko predstavljate!

Postavka vključuje:

1 x LED Mini Pozornosti Izdelka fotografije so posnete v naravi etrnLED, prosimo, vedite, nakup sklic.

Spoštovani kupec, če imate kakršne koli potrebe in ideje o mini spot luči, bomo design vzorcev za vas brezplačno, in prav tako ste vabljeni, da prilagodite s slikami in stik s službo za podrobnosti.

Naše storitve:

*Garancija: 5 let. *Naše nadzor kakovosti osebja, ki bo test 100% vse dobavljene izdelke pred odpremo.In zagotavljamo vam, da so vsi naši izdelki lahko deluje normalno. *Ne glede na to, kakšne težave, vas izpolniti v času garancije,povratne informacije, slike slabe kakovosti proizvodov, ki nam je za snemanje,bomo zamenjavo brezplačno in brezplačna dostava. *Po garanciji ,vam tudi vzdrževanje in ponudbe brezplačne deli za vas. *Smo lahko ohranili in ponudbe brezplačne delov za izdelke, ki jih kupite od drugih dobaviteljev. *Če je potrebno, lahko nudimo vam z LED lighting design storitev načrta.

Povratne informacije:

*Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Najlepša hvala! *Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije in bomo poskušali naše najboljše, da odpravite vse težave. *Če vas zanimajo naši izdelki, vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi vam bo z podroben opis izdelkov in informacije o ceni, z najboljšimi popusti za večje količine, in iskreno upam, da sodeluje z vami, za obojestransko korist in dolgoročno sodelovanje.

Dostava:

*Da bi zagotovili prevoz varnost in pravočasnost reflektorji, mi samo zagotoviti Oknar.si uradni logističnih kanalov za nekaj časa. *Če izberete DHL, prosimo opozoriti, mi lahko ladja z eno od express podjetja (kot so Fedex,DHL,TNT,EMS...)je odvisna od različnih državi. * Velike stranke, ki so pripravljene za uporabo načina prevoza, se lahko sklene. * Morda so na vašo lokacijo bo prineslo tarife, ki jih potrebujete za plačilo. * Smo samo ladjo Razsvetljavo potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

O nas:

Zhuhai ETRN Technology Co., Ltd.je strokovni proizvajalec mini led luči vključevanja R&R,oblikovanje,proizvodnjo,prodajo in servis,Mi je bilo ustanovljeno leta 2002 z delniškega kapitala v višini 3 mio eur.Imamo močno R&R in marketing sistem z letnim izhodne vrednosti več kot 10 milijonov AMERIŠKIH dolarjev.Predvsem strankam po vsem svetu in kakovostno razsvetljavo izdelke, elektronskih izdelkov, električnih naprav, povezanih materialov in sestavnih delov, in s tem povezane razvoj novih izdelkov, in ODM OEM storitev.Smo vedno imeli pozitiven navdušenje za inovacije in si prizadevati, da bo vaš najboljši partner.

Oznake: vgradne omare led luči, 220v led plošča, možnost zatemnitve spot, Spot, 6 led poplav luč 12v, led panel, slim led reflektorji, , reflektorji 12v 5w, 12v led notranjosti pozornosti, sončne notranje zadeve reflektorji.

Poreklo CN(Izvora)
Napetost 12V
LED Čipov CREE LED 4W
Značilnosti 12v 4w Vgradne Spot z voznikom
Svetlobni Tok 320-400Lm
Certificiranje CE, EMC, LVD, ROHS
Uporaba Foyer
Ro s koncesijo >80Ra
Vir Napajanja DC
Telo Material Nerjaveče Jeklo
Dolžina Kabla 170 Teflon kabel
Številka Modela mini pozornosti
Blagovna Znamka etrnLED
Vir Svetlobe LED Žarnice
Kot Snopa 30 stopinj
Namestitev Vgradni Reflektor
Razred Zaščite IP52
Življenjska doba 50000 Ur
Fucus Color Temp WW(2700-3000K), W(4000-4500K), CW(5000-5500K)
Zaključek Nikelj
Je Zatemniti No
Moč Strpnost 1%
Vložki Dimenzija D35xH28mm, D30mm Izrežite Luknje
Postavka Vrsta pozornosti
Garancija 5 let

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

EtrnLED 4W Led Stropni Reflektorji Mini Svetilka 12V Notranje luči za Domače dnevne Sobe, Vgradne Mesto Pod Kabinet z Voznikom

EtrnLED 4W Led Stropni Reflektorji Mini Svetilka 12V Notranje luči za Domače dnevne Sobe, Vgradne Mesto Pod Kabinet z Voznikom

Podobni izdelki

Primerjaj