Električni Vlažilnik Zraka Bistveno Aroma Olja Difuzor Ultrazvočno Lesa Zrn Vlažilnik USB Domov Mini Megle Maker LED Luči, 130 ml

Nov izdelek

Na zalogi

€6.55

Na seznam želja

O tej postavki

Daje svež megle 30-50 ml na uro, z gladko, nejasnost način osvežili zrak v prostor.Prav tako bo samodejno shut-off, ko vode zmanjka.

Dodate nekaj kapljic 100% čista eterična olja v njej, bo zapolnila vaš prostor z lepimi dišave kot difuzor.Brez eteričnih olj, jo lahko navlažijo zrak, super za suho kožo, kot majhen vlažilnik.Dih bolje, ko ste s spanjem z klimatska naprava vklopljena.

Večfunkcijsko

Difuzor: Dodajte nekaj kapljic svoje najljubše eterična olja, to lahko pomaga odstraniti slab vonj, ponuja varno alternativo za Sveče.

Vlažilnik: Dodajanje vlage zraka v zaprtih prostorih vam lahko pomaga, da se zmanjša pojav suhe kože, razdražene oči, sinus glavobole.

Enostavno Upravljanje

1. Dal ta izdelek v vodoravni položaj.

2. Vrtenje v smeri urinega kazalca in Dvignite pokrov vlažilnik, napolnite rezervoar za vodo z destilirano vodo.

3. Dodaj kapljic aromaterapija /eterična olja v rezervoar za vodo.

4. Priključite vlažilnik, da vir energije in rahlo pritisnite gumb za vklop.Drugi Dotaknite Gumba izklopi LED luči, Tretji čas je, da se Dotaknete Gumba izklopi.

Specifikacija Izdelka

Vode Kapaciteta: 130 ml

Teža: 150 g

Material : ABS+PP

Velikost izdelka: 100*95mm

Vhodna Napetost : AC100-240V 50-60HZ

Svetilke Tip: LED

Megla: 35ml/h

Tipka On/Off: Digitalni Dotik

Hrup:

Slika izdelka

Pls preberite preden me boste, da bi

O ladijski

Dostava po Oknar.si standardna Dostava traja 19-60days,In to traja še več, za nekatere oddaljene države.Če prejemu čas manj kot 10days levo in se še vedno ne dobite paket,se najprej obrnite na nas, da se razišče in ne pušča negativne povratne informacije, ali spor arbitrarity.Najlepša hvala.

Sledenje vašega naročila tukaj

(1)Oknar.si Standrad Dostava

Website:global.cainiao.com/index.htm

(2) Drugi Način Dostave:

Spletna stran:www.17 track.net/en

O Garancijo

Če obstajajo težave izdelkov,nas kontaktirajte v roku 3days.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti dana v originalni embalaži in verodostojno številko za sledenje ni potrebno.Prosimo posebnega razloga za vračilo in vaš Oknar.si ID naročila.Povratni prevoz, je treba, ki ga plača kupec.

O Po Meri Davek

Če imate kakšne posebne zahteve za carinsko Deklaracijo ,se obrnite na nas čim prej ali napisati opombo v vaše naročilo, da nas opominjajo,drugače mi bo pomagal izjavljam, ki temelji na izkušnji.Odgovorni ste, da nosijo vse dodatne carin in davkov.

Kdaj lahko pošljete iz

pošiljamo samo iz postavke po kakovosti nadzor zaključen, bodite potrpežljivi ,če ste našli čas obdelave je 5days ali manj,to pomeni, da je to element, vedno na zalogi,lahko pošlje v roku 2-3 delovnih dni.če ste našli čas obdelave je 7 dni , to pomeni, da je ta postavka manj na zalogi ,vedno pošlje v roku 3-5 delovnih dni.

Povratne informacije

plese pustite 5 ZVEZDIC Povratne informacije

Če imate kakršne koli težave,se najprej obrnite na nas pred odhodom koli nevtralno(3 zvezdice)ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije ali spora.In bomo poskušali naše najboljše, da slove problem in prosim, zaupajte nam!

Oznake: perfum, raztopijo olja, cohiba humidor, 0 avto difuzor, zraka vlažilnik za dom, oem ultrazvočno, cigare baklo, čiščenje v gospodinjstvu, zrak humidifi, doma dekor.

Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje Noben
Napetost (V) 5V
Vlaženja Metoda Megle Razrešnice
Zmogljivosti 1L
Vrsta Napajanja USB
Moč (W) 2W
Hrup 36db
Uporaba USB
Blagovna Znamka NoEnName_Null

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Električni Vlažilnik Zraka Bistveno Aroma Olja Difuzor Ultrazvočno Lesa Zrn Vlažilnik USB Domov Mini Megle Maker LED Luči, 130 ml

Električni Vlažilnik Zraka Bistveno Aroma Olja Difuzor Ultrazvočno Lesa Zrn Vlažilnik USB Domov Mini Megle Maker LED Luči, 130 ml

Podobni izdelki

Primerjaj