Pisanje Deli na Črno Oznako Posnetek Mokro brisanje Tablo Cena Tablo Ime Podjetja Kartico Stojalo Kovinsko

Nov izdelek

Na zalogi

€0.25

Na seznam želja

Clip-On Deli Oznake, S Sponko za Mokro Brisanje

Aparat je enostaven za čiščenje z vlažno krpo.

Deli oznake, ki prihajajo z držalom za objemko na različne trgovine napeljave.

Set je izdelan iz plastike za cenovno dostopnost.

Ti prehranska prikazovalnikov, deli oznake, ki vsebujejo znak imetnik posnetek so črne in sijoče za katerokoli nastavitev.Vsako meso oddelek odbor je narejen za uporabo s tekočimi kreda in mokro brisanje oznake le [Kupite ga Posebej].Svetle barve oznak na ti deli oznake ustvarja živahno kontrast, da bodo potrošniki našli privlačno.Vsaka trgovina z živili znak je zelo enostavno obrišite čist uporabo samo z mokro krpo.Enkrat oprati, ti sijajni črni deli oznake bo nov videz spet.Zatič in mesa, oddelek odbor ne bo dobil prašnih in siva po veliko uporabite kot tradicionalni chalkboards.Ti deli oznake, imenovane tudi napisati-o tabel za trgovino, so dvostranski potencialno pritegniti kupce iz več smeri.Poleg tega ta postavka lahko prikazane navpično ali vodoravno v čeljusti.Ti store zasloni so deli oznake, ki objemka, da služi jedi, hitro in enostavno nastavite.Oglaševalci lahko pivot sporočilo odbor za obraz katero koli smer zaradi žogo skupno oblikovanje sponko.Ti znaki za meso oddelek dvostranski deli oznake, ki seznama živilskih izdelkov v kavarni.Vsaka enota je najbolj pogosto videli v trgovini, hrana ustanovitev, ali kavarno.

Ti deli oznake za hrano storitev so narejeni iz plastike za nizko ceno točke.Deli oznake so poceni način za oglaševanje za podjetje.Vsak zaslon daje uporabnikom ustvarjalno prijavite možnost za spodbujanje predmetov.Te enote, ki bodo pritegnili potrošnike, še posebej, ko je uporabljeno z neon označevalcev [Kupite ga Posebej].Dejstvo, da ti znaki se lahko posodobi takoj, zaradi česar je idealen za oglaševanje orodje za različna podjetja.

Pogosta vprašanja

-- 01 -- 01 Večino nalog popust?

Da, lahko nudimo veleprodajne cene.Če potrebujete več informacij ali želite po meri produktih nas kontaktirajte za nadaljnjo razpravo.Smo 18 ur online za vas. (razen počitniških).

-- 02 -- 02 vam podporo padec ladijskega prometa?

Da, Prosimo kraj, da s pravilno naslov.Drug naslov cena je precej drugačna, vas prosimo, da nas kontaktirate, za navedek.

-- 03 -- 03 kaj pa Kakovost?

Kakovost je naše temeljne pristojnosti.Vse izdelke bo pregledan strogo pred odpremo, da se zagotovi vsak stranke lahko dobite čudovite izdelke.Predlagamo vam, da kupite vzorec za primerjavo, preden vam večina nakup.

-- 04 -- 04 Poprodajne Storitve?

Ko boste prejeli naš izdelek, ne glede na to, kakšne težave imate, vas prosimo, da nas kontaktirate v času.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem znanja na vzajemni koristi.Bomo odgovora svoje vprašanje, ko smo videli, vaše sporočilo kmalu.

-- 05 -- 05 Naročilo časa obdelave.

Red časa obdelave traja približno 1-5 dni.Meri, da bi traja dlje časa.

-- 06 -- 06 Logistične Težave?

Mi ladje po vsem svetu Veliko število različnih Metod.

Mi smo nezmožen za nadzor čas dostave ker je obdeluje Tretjih oseb, storitev, vendar če parcela je ne prispejo v predvidenem roku, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo spremljali in vam zadovoljni odgovor.

Oznake: ozadje tablo, imetnik kartice vrvica za opaljivanje tega, deli marker, tabla nalepke, avto številko tablice zda, papir tyvek, number plate usa, pocemon kovinski oznake, imetnik kartice id, mikro kovinsko oznake.

Slog Sodobno
Kritje Materiala Mehke Plastike
Blagovna Znamka Loripos
Ima znake, ki segajo od .015" - .0625" v thickn
Vrsta mokro brisanje, tekoče kreda
Kreda velikost kartice 90*54 mm
Številka Modela Noben
Oblika nepravilna
Material PVC
Umestitev Slog Clip-on / Objemka Osnovna
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Cena/ Trgovsko Ime I

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Pisanje Deli na Črno Oznako Posnetek Mokro brisanje Tablo Cena Tablo Ime Podjetja Kartico Stojalo Kovinsko

Pisanje Deli na Črno Oznako Posnetek Mokro brisanje Tablo Cena Tablo Ime Podjetja Kartico Stojalo Kovinsko

Podobni izdelki

Primerjaj