Plug And Play Avto Avtomatski Zagon in Ustavitev Izklop Privzeti Pomnilnik Naprave Start-Stop modul kabel Za Sedež Tarraco

Nov izdelek

Na zalogi

€28.17

Na seznam želja

ZAKAJ UPORABLJATI START STOP DEAKTIVIRANJE MODULA NAPRAVO?

start-stop modul ima samodejni izklop funkcije in pomnilniško način, da bi se izognili pomanjkljivosti naslednje start-stop funkcije

1. Pogoste start in stop je enostavno posledica notranjega obrabe motorja

2. Visoki stroški vzdrževanja za večjo baterijo in starter

3. Zahteve motorno olje je visoko in je s ceno, ki je višja

4. Dejansko gospodarstva je slaba

5. Oblikovanje start stop sistem je nezrel in uporabniške izkušnje je slaba

6. Je klimatska naprava ne deluje pravilno

7. Pogoste start in stop, lažje depozit ogljika

8. V tem primeru mora biti zaprto

Če vozilo ni opremljeno z avtomatskim engine start stop sistem, ko stopiš na zavoro, se vozilo ustavi samodejno.Potem ko vozilo stojnicah, voda, se začne motor skupaj sesalni cevi.Če spustite zavorni v tem času, vozila, se bo samodejno znova zagnala, kar lahko povzroča poškodbe motorja.Verjamem, da vsi vemo, da ko se motor zaustavi v vodo, da ne more biti ponovno začeli, ker bo to poškoduje motor.

Opomba: Preden se odločite za nakup, prosimo, kontaktirajte nas ali nam pošljite stikalo fotografija start stop!!!

IMA TRI DELOVNIH NAČINOV,MORATE SPREMENITI, DA SE JE KOT NAVODILA, KOT UPOŠTEVAJTE, DA TISTO, KAR POTREBUJETE!

Dostava:

- Dostava:

-Prosimo, bodite bolj pozorni na svoje naslova naročila, ki se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. (Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime.To je zelo pomembno)

-Prosimo, Upoštevajte:

-Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključeni v stroške pomorskega prometa. -Kupci, ki nosi vso odgovornost za vse dodatne stroške, ki (če sploh). -Za naše stranke iz Brazi /Indija: če izberete katero koli hitro dostavo(EMS/DHL), prosim, pustite vaše CPF številka/ID Kartico dokumenta, kopirate tako, da zagotovimo dostavo običajno.

-Povratne informacije:

1. Prosim, pustite 5-star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd).

2. Če se izdelki, ki ste jih prejeli poškodovane ali prejete narobe stilov, prosimo, ne puščajte nobenih negativnih povratnih učinkov, prvi, vljudno prosimo, da nas kontaktirate asap, bomo rešiti in delo najboljše rešitve.Vaše zadovoljstvo je naše gibanje narediti bolje.

Oznake: push start, tarraco, odrasli otroka romper, 1600mhz ddr3 4 gb ram-a, cosplay kostum fairy tail lucy heartfilia, avto mustang, nerf, cobra nalepka, smart start sistem, vrata avtomobila ustavi.

Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Plug And Play Avto Avtomatski Zagon in Ustavitev Izklop Privzeti Pomnilnik Naprave Start-Stop modul kabel Za Sedež Tarraco

Plug And Play Avto Avtomatski Zagon in Ustavitev Izklop Privzeti Pomnilnik Naprave Start-Stop modul kabel Za Sedež Tarraco

Podobni izdelki

2 Mnenja in ocene
YPPD-J018E
€15.43
Primerjaj