Brezplačna Dostava NOXBEAUTY 12 KOS/Set Ličila Ščetke Nastavite sestavljajo Komplet Čopičev Fundacije v Prahu, Blush Oči Sence Ličila Ščetke

Nov izdelek

Na zalogi

€12.63

Na seznam želja

[Izdelku]

Čopič ime: 12 kos ličila ščetke kit

Znamka: NOXBEAUTY

Ščetine material: Visoko kakovostnih sintetičnih vlaken (Rastlinskih vlaknin)

Krtača ročaj material: Aluminij cevi + Les barve

Primerna za tip kože: Vsak tip kože

Vsebina: Set 12 ličila ščetke X1, ličila ščetke posodo X1

[Podrobnosti]

V prahu krtačo: ščetine so bogati in puhasto, mehka na dotik, prijazen do kože, v skladu s kožo, in lahko hitro nastavite ličila; Primeren za prah.

Čopič za rdečilo za lica: Majhen čopič glave, natančno delno kolorit, nadzor območju rdečilo, eno krtačo za različne namene, lahko madeže rdečilo, svetlih in temnih delov.

Obris krtačo: Kpl. design, fit obris obraza, enostavno zgrabi v prahu, ustvariti tri-dimenzionalni obris.

Fan oblike označite krtačo: se Uporablja za polepšajo čelo, nos, ličnicami in brado.

Nos shadow krtačo: Ustreza nos obliko, ki je primerna za mešanje nos sence, ščetine pa so gosti in elastična; Močna v prahu oprijem, enostavno madeže.

Madeže krtačo: Plamen-oblikovan čopič glavo, mešanjem naravnih podrobnosti, fino mešanje rdečilo, poudarja, oči v senci.

Velike oči v senci, krtačo: čopič obliko, je velika, primerna za osnovno oči v senci, barvanje.

Majhne oči v senci, krtačo:ščetine so skromni in preprosto barva, primerna za razmaže temne oči sence.

Oči madeže krtačo: ščetine so okrogle in puhasto, polepšajo in poglobitev, ki se uporablja za razmaže podrobnosti o notranji in zunanji oči.

Čopič za korektor: Jezik-oblikovan ravno glavo design, ki se uporablja kot majhno površino korektor; Pokrivna akne znamk, rdeče krvi, podočnjake, pege.

Obrvi čopičem: V kpl. zasnova je primerna za potapljanje obrvi v prahu poudariti obrvi oblike; Eno krtačo se uporablja za različne namene, ki lahko madeže korenine trepalnic, da ustvarite občutljivo oči ličila.

Obrvi trepalnico krtačo: Uporabite ga za uporabo obrvi v prahu, pomade ali obrvi vosek.V spoolie ščetka se lahko uporablja za nego obrvi.

[Kako za čiščenje po uporabi]

1. Vzemite majhno količino detergenta in nato dajo na krtačo glavo sperite čopič glavo.

2. Nežno pranje ščetine, dokler ni ostankov.

3. Sperite čopič glavo s čisto vodo in se izognili močenje krtača ročaj.

4. Zaviti v papir, brisače, da absorbirajo vlago na ščetine.

5. Dal ščetine v skladiščenje neto in obesite na sušenje rack, in naj ščetine s sprednjo stranjo navzdol in se zrak posuši naravno.

[Nasveti]

O vonj: Vse NOXBEAUTY ' s make-up čopičev, ki so na novo ustvarjenih.Po proizvodnji, to je neposredno in gosto pakiran v zaprti express box.Priporočljivo je, da prezračite je za 2-3 dni po prejemu izdelka.

[NOXBEAUTY blagovno Znamko]

Ustanovljeno leta 2015, NOXBEAUTY je zavezana k skrbi za globalni modni trend, s strokovno dobavne verige ekipa globalno in le visokokakovostne, dobro zasnovana in enostaven za uporabo izdelkov.Mnogi zvezdniki so naš ambasador blagovne znamke.

#NOX#NOXBEAUTY#ličila ščetke#lepota orodja#ličila ščetke nastavite#make up krtačo#ličila kit#ličila ščetke#ličila ščetke#ščetke nastavite

Oznake: morska deklica ličila brush set, v prahu set, brush diy, bioaqua blazine, rdečilo obleko, ulta kozmetični krtačo, luksuzni mat ličila ščetke, korejski ustnice odtenek, foundat, starodavne kitajske kaligrafije krtačo.

Ščetine materiala Visoko-kvalitetnih sintetičnih vlaken (Rastlinskih vlaknin)
Blagovna Znamka NOXBEAUTY
Krtača ročaj material Aluminijaste cevi + Les barve
Čopič Materiala Volne Vlakna
Količina 12
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Ličila Ščetke
Čopič ime 12 kos ličila ščetke kit
Vsebina Sklop 12 ličila ščetke X1, ličila ščetke posodo X1
Število Kosov Combo
Primerna za tip kože vsak tip kože
Ročaj Material Les

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava NOXBEAUTY 12 KOS/Set Ličila Ščetke Nastavite sestavljajo Komplet Čopičev Fundacije v Prahu, Blush Oči Sence Ličila Ščetke

Brezplačna Dostava NOXBEAUTY 12 KOS/Set Ličila Ščetke Nastavite sestavljajo Komplet Čopičev Fundacije v Prahu, Blush Oči Sence Ličila Ščetke

Podobni izdelki

Primerjaj