2Pcs ABT Sportsline Različnih Styling Kovinski Dirke Značko karoserije Strani Spredaj Fender Nalepke, Embleme, Primerna Za VW

Nov izdelek

Na zalogi

€11.01

Na seznam želja

2Pcs ABT Sportsline Različnih Styling Kovinski Dirke Značko karoserije Strani Spredaj Fender Nalepke, Embleme, Primerna Za VW Audi

Material : Kovina Legirano

Celotna Velikost :10 cm*1.9 cm (3.94*0,75 Palca)

Količina: 2pcs

Obstajajo 3M trakom na hrbtni strani

O NAS:

Delamo v naši moči, da odgovori vsak e-poštni ASAP.Saj ne moremo delati 24 ur na dan, nekateri e-pošte morda ne boste mogli odgovoriti enako dni.Tudi e-pošta pošlje k nam med Sobota, Nedelja in Prazniki bodo odgovori na naslednji delovni dan.

Prosimo, preverite vaše MNOŽIČNO e-POŠTO/NEŽELENO POŠTO v MAPO v primeru, da je naš odgovor-pošta je bila poslana, da obstaja.

Se nemudoma obrnite na nas, če imate kakršne koli težave z naših izdelkov, bomo poskušali naši moči, da pomagamo.Smo odgovor na naše celotno stranke, e-pošte, če ne boste dobili naš odgovor; prosimo, poskusite uporabiti drug e-poštni naslov iz različnih storitev ali uporabite drug način, da se obrnete na nas.

Če se ne zadovolji z nakupom, ne pozabite, da nas kontaktirate, preden pustite povratne informacije.Zapustijo povratnih informacij pomeni, da imate že oceni to transakcijo.In to ne bo pomagalo, da bi jo približali ločljivost.Radi imamo dobre povratne informacije, zato smo delo po naših najboljših močeh, da se "stvari prav." Pred odhodom negativne povratne informacije, se obrnite na nas prvi.

Plačilo:

Bomo sprejeli Oknar.si plačilo, plačilo s kreditno kartico preko Oknar.si.Kupec mora uporabljati checkout, da bi dobili skupaj in izbira načina plačila po koncu dražbe.Transakcije so lahko ne more biti uspešen brez strank checkout.

Prosimo, prepričajte se, da ste nam s potrdili, naslov za dostavo, vsako izplačilo poslati s nepotrjeni naslov povzroči zamudo s pošiljko.

Plačilo mora biti plačan v roku 7 dni (od dražbe, končano na dan datum) ali ne plačuje sporu, ki se vloži na vaš račun.

Nezadostno plačilo zneska ali informacije, ki bodo zamude proces naročilo, prosimo izpolnite prevzem in skrbno.Lahko izračunajte skupaj s seštevanjem predmet, ceno, + dostava in provizij.

Mi bomo samo ladjo iz izdelkov po plačilu se izbrišejo iz naših bank.Ne pozabite, denarja odšteje od vaš žep ne pomeni, da smo že dobili svoj denar.Vendar pa to ne bi trajalo predolgo za nas, da jasno plačilo.Običajni čas obdelave 24 urah za 48 ur, odvisno od tega, kakšen način plačila, ki ga uporabljate.To lahko traja manj ali več časa.

Dostava:

Nudimo nekaj dostava pas za različne ciljne z uporabo različnih ladijski prevoznik.Dostava zaračuna bodo različne za različne cone dostava.Ladijski promet Pristojbina je jasno spodaj navedene ali jih dobite stroške prevozov je čas, ki ga skupaj blagajni.Prosimo, pišite nam, če niste prepričani, ali je napolnjenost pred oddajo ponudbe.

Nismo odgovorni za po meri/dajatve, davek, če je ustrezno.

Škodo med transportom bo skrbel škod. (Morate počakati za škodo, ki trdi, da je treba dokončati pred prejemom novi del)

Dostava Kurir bo temeljil na težo/dolžina/cilj in se odloči za nas.

Naročilo bo ladja v roku 48 ur po tem, ko jasno plačilo prejeli. (Razen za vikende & Prazniki) številko za Sledenje dostava ali številko potrdila, bo poslana v roku 48 ur po prejemu plačila.Prosimo, da nas kontaktirate, če imate narejen plačilo več kot 72 ur, vendar še niste prejeli nobenih e-poštnega obvestila od nas.

Smo običajno ladja v roku 1-2 delovnih dni (izključitev vikendi & prazniki) po plačilu zbistri.Prosim, ne nas držite za besedo odgovoren za kurirske zamude.

Oznake: amarok nalepka, abt audi, ABT, abt logotip, pokrov nissan, logotip volkswagen, vw amarok, emblem vw, abt emblem, vw dirke prestavi.

Model Vozilo Logotip
Postavka Višina 0.5cm
Kategorija Emblemi
Vrsta Drugi 3D Nalepke
Vrsta Nalepke Karoserije
Element Širina 1.9cm
Vrsta Materiala Kovinske Zlitine
Nalepke Umestitev Celo Telo
Postavka Dolžina 10cm
Postavka Vrsta Nalepke
Poreklo CN(Izvora)
Design Besede
Blagovna Znamka CAYEARS

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

2Pcs ABT Sportsline Različnih Styling Kovinski Dirke Značko karoserije Strani Spredaj Fender Nalepke, Embleme, Primerna Za VW

2Pcs ABT Sportsline Različnih Styling Kovinski Dirke Značko karoserije Strani Spredaj Fender Nalepke, Embleme, Primerna Za VW

Podobni izdelki

Primerjaj