Fishing Lure Šablona Kovinski Potopu Bas Vabe Uteži 10-60 g Isca Artificiai Vabe Accesorios De Ribolov Krapa Ribe Angeln Zubehor Leurre

Nov izdelek

Na zalogi

€0.95

Na seznam želja

Fishing Lure Šablona Kovinski Potopu Bas Vabe Uteži 10-60 g Isca Artificiai Vabe Accesorios De Ribolov Krapa Ribe Angeln Zubehor Leurre

Podrobnosti O Izdelku:

Znamka: MOLOCA

Lure Model:Šablona

Lure Tip: Težko Ribolov Lure

Lure Teža: 10-60 g

Lure Dolžina: 50-85mm

Potapljanje Globina:Polno v vodo

Vzgon: Sinking

Kljuke: Opremljene z računalniki Anti-korozijska Kljuke

Oči: 3D Ribe Oči

Obroči: Bicikličnih

Barve:10Colors

Značilnosti Izdelka:

1. Vabe, telo sprejme dodatne varstvo okolja materiali, ne samo, da ima velik vpliv alkohola, pa tudi ne proizvajajo škodljivih snovi za okolje.

2. Vaba je zasnovan tako, da so najboljše ravnovesje, tako da vabe lahko plavajo na najmanjšo možno hitrost nalaganja.

3.Na vabe so veren slikarstvo in živo 3D oči ,da bi vabe, izgleda kot pravi ribe plavanje v vodi med ribolov.

4.Barvita telo: Simulacija modela, bolj privlačna za ribe.

5.Kljuke: Preprečevanje korozije, močnejši moč, trajne, sladkovodni morski vodi universal.

6.Kovinske Kroglice: Nerjaveče jeklene kroglice v notranjosti, obdržati ravnotežje za ribolov Vaba, za najbolj oddaljena litje.

7.Močnejši Bicikličnih Obroči: Krepitev dvojni krog poveča odpornost za vlečenje.

8.Simulacija Kožo Ribe (Laser): načrtovanje simulacija ribe koža postane bolj privlačna za velike ribe.

9.Za razliko od priljubljenih stroškov-varčevanje z vezavo opravi priljubljenih podjetij.Bearking uporablja podrobno, čas intenziven postopek.

10.Rob zaključna in natančno čiščenje proces zmanjšuje vab grobo svinje območje z gladko površino.

11.Za testiranje integritete oprijem, vab so vodo preizkušen, potopimo v vročo vodo, ki presega 70 stopinj za približno 20 sekund.

Erlenmajerico oris, visoko razmislek, fine izdelave vabe telesa, celo v šibki luči in noč in globoko pogoji na morju, lahko tudi močno vaba za ribe.

Površina je anticorrosive in antirust.To je bil uporabljen za dolgo časa.Ribe telo je pritisnil kot celote.To je dobro racionalizacijo v vodo, gladko površino in dobro sijaj v vodo.Je ekonomičen in praktičen.

Ta izdelek uporablja gilded papir in zunanji eterično olje, razpršilna tehnologija za veliko krat, naravne hladnem in suhem, tako v obstojnost barve in laser svetlost so edinstvene!Naš namen je, da uporabite dober izdelkov za zmago stranke!

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1.Verjamemo, da je naš predmeti so priljubljena prodaje.Prepričani smo, da boste zadovoljni z nakupom .Vaše 100% zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Najlepša hvala za nam daje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.

2.Če imate kakršno koli vprašanje o poštnine čas& neustrezne kakovosti in predmetov ni prejel, se najprej obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, smo vam lahko zadovoljni odgovor & rešitev

1.Če niste zadovoljni z našimi izdelki.Prosim, ne odprete sporu, se lahko obrnete na nas, na našo customer service ,

2.bomo ponudili naše povratni naslov, lahko preprosto vrnete nas v 15 dneh v prvotno stanje.Samo plačilo za vrnjene poštne stroške.

3.Potem smo lahko izda celotno vračilo da ste po tem, ko vrne element, ki je prišel na naše skladišče.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije.

Oznake: Paracord, pc kovinska šablona lure, ribe žlico, datoteke za kovine, jigger, plopper whopper, za kovine, big whopper popper, akara mikro šablona, umetni kozice.

Blagovna Znamka MOLOCA
uteži 10 g 20 g 30 g 40 g 60 g
Količina 1
Položaj Ocean Čoln, Ribolov, Ocean Beach Ribolov, JEZERO, Reka, Rezervoar Ribnik, stream, Ocean Rock Ribolov
Barve 10color ribolov lure
Kategorija LURE
Vrsta Umetne Vabe, bas kovinske vabe, holografski leurre
Številka Modela Oblikovna Ribolov Lure
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Fishing Lure Šablona Kovinski Potopu Bas Vabe Uteži 10-60 g Isca Artificiai Vabe Accesorios De Ribolov Krapa Ribe Angeln Zubehor Leurre

Fishing Lure Šablona Kovinski Potopu Bas Vabe Uteži 10-60 g Isca Artificiai Vabe Accesorios De Ribolov Krapa Ribe Angeln Zubehor Leurre

Podobni izdelki

Primerjaj