2021 Marca novega modela, poročni nakit set za ženske, modni nakit set bakra visoke kakovosti nakit set

Nov izdelek

Na zalogi

€22.89

Na seznam želja

Informacije

Material: Baker + Naravni Kubični Cirkon +14K Zlato Prevlečeno + Mikro Vosek Podolgovat Okoljski Standard: Svinec, Nikelj, Kadmij brezplačno Nošenje Priložnost:Poroka/ Engagement/ Obletnica / Predlagati/Stranka/ Darilo, Darilo za: Punca / Žena / Mama, Ta nakit skladu z eu okoljske zahteve.Ker uhani in prstani, ki se ne proizvaja v isti seriji, se 14k zlato plating se lahko razlikujejo.

Ohraniti Barvo Čas:

Ohraniti Barvo Za 2 Leti Brez Dotika Nobene Tekočine in kemikalije.

Nakit Za Vzdrževanje:

Izogibajte se Kemikalij /Izognili Kopel /Izognili Znoj/ Izognili Chrash/ Preprečevanje Vlažnosti/ Obrišite z Mehko Krpo/ Dobro Shranite/ Nadomestek Nošenje

Pakiranje Podatki

V paketu je en kos z OPP vrečko in trda, box

Dostava

Bomo pošljete vaš izdelek v času, odvisno od vašega naročila.dostava metoda po vaši izbiri, kurirska podjetja.Na splošno.ne bomo spremenili kurirska podjetja.Če je nesreča.bomo spremenili kurirska podjetja.prosimo za razumevanje.

Povratne informacije

1.Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas posstive povratne informacije s 5 zvezdic.z veseljem bomo storiti enako za vas. 2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev befor pustite nevtralne ali negativne povratne informacije.ponujamo vam najboljšo storitev.

Vrnitev

1.Za kakršne koli razloga.niste zadovoljni s predmeti.smo sccept vrne in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli returnde element. 2.Če je predmet, ki je v okvari,prosimo, da nam poveste takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo,potem vračilo bo issude z originalnim načinom plačila.

Oznake: phoenix nakit slog, earings modni nakit 2019 1, earings v modni nakit 2018, kovinski earings modni nakit 2018, phoenix nakit, diamanti, kitajski phoenix nakit, obroče earings modni nakit 2019, earings moda zlato nakit 2019, earings modni nakit 2018 hilo, phoenix nakit obliko.

Spol Ženske, Dekleta
Slog TRENDY
Poreklo CN(Izvora)
Kovine Tipa Baker
Material Kovine
Fine ali Moda Moda
Nakit Določa Vrsto Ogrlica/Uhani/Ring/Zapestnica
Postavka Vrsta Nakit Sklopov
Obliko\vzorec Krog
Priložnosti Poroka

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

2021 Marca novega modela, poročni nakit set za ženske, modni nakit set bakra visoke kakovosti nakit set

2021 Marca novega modela, poročni nakit set za ženske, modni nakit set bakra visoke kakovosti nakit set

Podobni izdelki

Primerjaj