Nastavljiv 228~289cm Mačka Plezanje Drevo Mačka Skoki Okvirji Igrače Nič Post za Mladiče Mačka Igrača

Nov izdelek

Na zalogi

€29.42

Na seznam želja

AMT0038

· Mačke so seveda rad visokih mestih, in ta mačka gosenica je samo tisto, kar mačke všeč.

· Izbrani Material: Naša Mačka drevesa, ki jih eko-friending odbor material za svoje mačke, da igrajo v varnost enviornment.Trmast in težji, ki temelji odbor za mačka, da igrajo v več stablely.

· Specifikacija proizvoda: osnove 27 cm * 43 cm (za 10,6 palca * * 17 palčna), 286 cm(113 palcev) dolgo, nastavljiva, vsako plast višina 55 cm(za 21,6 palčni) odbor debeline 1,5 cm, teža 10 kg

· Izdelek barva: bež/modra fotografije in zaslon bo prineslo rahlo napaka

· Opis izdelka: material je narejen iz preprogo, ki se lahko suho, čisto in držati spadajo krzna, mačke AMT0066

· Edinstvena Oblika: Ta Mačka praskanje post s 3 praskanje poljaki pokrita z zeleno naravna sisal in preproge, ki stoji na okroglo osnovo kot posnemajo kaktus se dviga iz golden desert izgleda, lepe in sveže, ki pomagajo mešanica v katerokoli sodobnega dekor in dodamo zabavno voh za vsako sobo.

· Različne Višine Zabavno: različne post višina od "7.5" na "20.9" zadovoljiti vseh starosti mačke' praskanje navado in raztezanje.To nudijo idealen kraj za mačke, da bi se njihov stres, spodbujamo njihovo naravno željo za dobro odporen na praske in shranite svojo drago pohištvo iz malo tiger je clawing.

· Premium Izbira: osnove in zgornji del sta zajete v mehko preprogo, ki se počuti dobro na tace, še posebej za pustolovski kitties, ki želijo skok na vrh.Prihaja z 2 velikosti.Srednje post je predlagajo za mačke do "10 lbs" in velike post, se priporočam za Odrasle mačke.

· Dodatne Ugodnosti: Zasnovan z mačke v mislih.Opremljen je z viseče igrače spodbujajo njihove žrtve-kot vedenje, kot pouncing in swatting in izboljšati svoje igranje časa z njo in zagotoviti dodatno zabavo za njih.

· Enostavna Montaža: jasna gradnja s 3 delovnih mest in znanja zahtevajo manjše montaža.Korak za korakom navodila, bi bilo bolj enostavno.Nastavite jo lahko v nekaj minutah ali v nekaj sekundah.AMT0027

Oznake: black cat plakat, mačka stolp, wall plezanje mačka, mačka plezalec, mačja igrača, mačka strgalo, plezanje, mačka drevo, les, Lepenka, pes pajek.

Številka Modela AMT0038
Barve Rjava, bež
Vrsta mačke, mačja igrača
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka HAIMAITONG
Material Les

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Nastavljiv 228~289cm Mačka Plezanje Drevo Mačka Skoki Okvirji Igrače Nič Post za Mladiče Mačka Igrača

Nastavljiv 228~289cm Mačka Plezanje Drevo Mačka Skoki Okvirji Igrače Nič Post za Mladiče Mačka Igrača

Podobni izdelki

Primerjaj