Dragonfly Stekla, ki Visi Zid Dekor Zunanja, Dome, Viseči Okraski za Dom, Vrt Miniaturni Kipi in Skulpture

Nov izdelek

Na zalogi

€3.75

Na seznam želja

Opis:

Značilnost:

Stekla dragonfly steni visi dekoracijo prostem vrt kipi, ki je Primerna za pomlad vrt okraski miniaturni uljepšati vaš vrt Primeren za uporabo v zaprtih prostorih gardenor stene, Okna, Vrt, Vrata in Tabela

Dekoracijo Tematskih - Naše stekla suncatcher je sestavljen iz lepih pastirjev, cvet in ozadju.Živahno modra, oranžna, zelena med seboj dopolnjujejo, da bi videz lesk in barvita.Lahko jih kombinirate z drugimi živalskimi tematskih vrt okraski okrasite vaš vrt in dom.

Krasen Prostor Dekoracijo - Izdelan iz visoko kakovostnega stekla in featuring 7,5 palca rje dokazilo, iz železa verige kljuke.V suncatcher skozi anti-fade zdravljenje, se lahko enostavno je visela kjerkoli in dovolite, da vam služijo za dolgo časa.

Multi-funkcionalen Aplikacije - To umetniško steklo, okna okraski ne samo, da se lahko uporablja kot obesek visi na okno, zid, vrt in vrata.Prav tako se lahko postavi na mizo, da okrasite dnevni sobi in kuhinji.

Dobro Darilo - Umetniško steklo suncatcher z dobro zavit paket, je ta kos bi lahko kot lepo darilo za vaše prijatelje ali družine.

Če imate kakršna koli vprašanja o izdelkih, ki ste jih prejeli, se obrnite na nas v času.Mi vam bo s kakovostnimi in premišljen storitve.

Specifikacije:

Velik premer velikost: 20 cm teža: 101 g

Majhna velikost: 16 x 20 cm (elipsa) Teža: 82 g

Material: organska stekla

Paket Je Vključeno:

Package: steklo dragonfly * 1

Oznake: art steklo, 3d mandala, moški dragonfly, tapiz pared, dragonfly knjiga, 3d plesni steno, shell zvončki prostem vrt, vrt dekor, slon glavo steno, doma dekor.

Majhen premer velikost 16*20 cm
Dropshipping,Trgovina Na Debelo Podpora
Velik premer velikost 20 cm
Velik premer teža 101 g
Material organska stekla
Poreklo CN(Izvora)
Majhen premer Teža 82 g

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Dragonfly Stekla, ki Visi Zid Dekor Zunanja, Dome, Viseči Okraski za Dom, Vrt Miniaturni Kipi in Skulpture

Dragonfly Stekla, ki Visi Zid Dekor Zunanja, Dome, Viseči Okraski za Dom, Vrt Miniaturni Kipi in Skulpture

Podobni izdelki

Primerjaj