Motocikel, ATV Kolo Krmilo Žarometi Luči za Meglo Rog Dvojno Gumbi Stikalo 12V

Nov izdelek

Na zalogi

€8.72

Na seznam želja

(1)【VISOKO KAKOVOSTNIH MATERIALOV,】 motorno kolo krmilo stikalo je izdelan iz aluminijaste zlitine, ki je vodotesna in je zelo vzdržljiv.To ni enostavno povzročajo korozijo in rjavenje, je močne in odporne na obrabo, in ima dolgo življenjsko dobo.

(2)【ENOSTAVEN ZA NAMESTITEV】motorno kolo krmilo stikalo je enostaven za namestitev in enostaven za uporabo, zelo primerna za vaš motocikel spremembo.Ni zapletena operacija je potrebna, in stara ali poškodovana, se lahko neposredno nadomesti po izvirni standard.

(3)【UNIVERSIAL OPREMLJANJA】motorno kolo krmilo ima dobre nepremočljiva uspešnosti, je trajno in zanesljivo v uporabi.Splošno ki se uporabljajo za motorna kolesa z krmilo premera 7/8 palcev (22 mm).

(4)【ZAGOTAVLJANJA KAKOVOSTI】Naše izdelke podjetja vse Podvrženi Strogi Test Kakovosti.Obljubljamo zagotoviti zadovoljni storitev za vsako stranko, če obstaja kakršen koli kakovosti težave, se obrnite na nas, bomo odgovor v 24 urah in bomo vam najboljšo rešitev.

Material: aluminij zlitine

Barva: Črna

Teža: 142.0 g

Velikost: kot prikazano

Uporablja modele; motorna kolesa z 22 mm vodilno krmilo

Izdelek napetost: 12v

1pc krmiljenje stikalo

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

Oznake: za atv, atv stikalo, krmilo motocikla stikalo, kolo stikalo, wlan stikalo 12v, 12v zraka rog, policijsko sireno za kolo, motocycle krmilo stikalo, gumb za motorno kolo, jakna moto.

Postavka Vrsta Motorno Kolo Stikala
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Motocikel, ATV Kolo Krmilo Žarometi Luči za Meglo Rog Dvojno Gumbi Stikalo 12V

Motocikel, ATV Kolo Krmilo Žarometi Luči za Meglo Rog Dvojno Gumbi Stikalo 12V

Podobni izdelki

Primerjaj