Visi Vratu Ventilator USB za Polnjenje Prenosnih Proste Roke, Bladeless Osebnih Hladilni Ventilator Poletje na Prostem, Potovanja Mini Zložljiv Fan

Nov izdelek

Na zalogi

€9.98

Na seznam želja

Vratu Fan, USB za Polnjenje Prenosnih Proste Roke, Bladeless Osebnih Visi Navijači,3 Hitrosti, Velike izstopu Zraka,Prosto Prilagoditev Hlajenje, Brez Dlake, Sukanje, Mirno Nosljivi za Potovanja, Šport, Urad

Funkcija:

Nadgradnja modela-Sprejme najnovejše leafless design, lepljiv lase.Air outlet je večji in lahko proizvajajo močnejši pretok zraka.Ohraniti mirno ves čas.Tudi idealen spremljevalec za delo v vročem vremenu.

Tri-hitrost modela-3 različne hitrosti vetra za vaše potrebe.To pomeni, da lahko jih nastavite na udobno hitrost za boljše uravnavanje temperature.Sprejme edinstven izstopu zraka obliko oblika, 360-stopinjsko prostorski načrt in zraka glasnost celoten obraz je povečala za 90%, kar prispeva dovolj zraka, da se ohladi.

Nastavljiv gooseneck-Izdelan iz visoko kakovostnih mehkih silikagel, in kota, se lahko prilagodi na bo.To ustreza koža bolje, učinkovito preprečuje drsenje in je prilagodljiva in težko, da bi prekinil.Poleg tega, USB ventilator je tudi toplotna izolacija funkcijo, ki lahko prepreči fan od dela preveč časa, da proizvajajo toploto, vratu in povzroči nelagodje.

Prenosni, hands-free-Omogoča vam, da se sprostite, kadarkoli, kjerkoli.Moden stil vas naredi videti kul, se lahko izvede z vami v vročem vremenu, je brez vratu breme, in se lahko varno uporabljajo pri otrocih in starejših.

Primerna za različne scenarije-Prenosni navijači so idealne za osebne hlajenje zaprtih, kuhanje, branje, gledanje športne igre, pisarnah, cerkvah, na prostem, kampiranje, potovanja, pohodništvo, ribolov, plezanje, kolesarjenje in druge aktivnosti na prostem.

Nizka raven hrupa in udobje-Nadgrajeno turbocharged motor, super za dovod zraka, hitro ohlajanje v 3S.Nizko porabo energije in nizko raven hrupa.Zelo mirna in primerna za vsakodnevno delo in spanje.

Specifikacija:

Bruto teža: 452 gramov

Zmogljivost baterije: 2400mAh

Moč: 4.2 (W)

Za poln delovni čas: 3-4H

Pakiranje velikost: 208.5*193.5*58mm

Barva: Bela, Zelena Vojska

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 x Vratu Fan

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko eno naročilo za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Feeback,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,vas prosimo, contactus pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Oznake: toplote, bladeless fan mini, zložljivi fan človek, miui usb ventilator, fan cvet, asus ventilator, prenosni tanke fan, strani navijačev moški, velika prenosni ventilator, strani fan človek.

Nadzor Način Mehanski Časovnik Za Nadzor
velikost <1050MM
Vir Napajanja USB
Certificiranje Noben
Barve bela, Vojska Zelena
Bruto Teža 452 gramov
Napetost (V) 5V
Suspender Dolžina Ne Suspender
Hitrosti Ventilatorja Tretji Prestavi
Časovna Funkcija Ni Čas
Moč (W) 4.2 W
Velikost Embalaže 208.5*193.5*58mm
Vode-pomanjkanje Energije-off Varstvo No
Namestitev Mini
Poreklo CN(Izvora)
Max. Časovna Omejitev Ni Čas
Vrtljive Krilne Količina Brez Krilne
Polni delovni čas 3-4h
Rotacija Način Brez Vrtenja
Uporaba Doma
Max. Moč 20W
Blagovna Znamka alloet
Material ABS
Povratne Obračanje Funkcija No
Moč 4.2 (W)
Veter Tip Naravni Veter
Zmogljivost Baterije 2400mAh
Vrsta Hlajenje Samo, Ventilator
Številka Modela /
Daljinsko Upravljanje Funkcija No

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Visi Vratu Ventilator USB za Polnjenje Prenosnih Proste Roke, Bladeless Osebnih Hladilni Ventilator Poletje na Prostem, Potovanja Mini Zložljiv Fan

Visi Vratu Ventilator USB za Polnjenje Prenosnih Proste Roke, Bladeless Osebnih Hladilni Ventilator Poletje na Prostem, Potovanja Mini Zložljiv Fan

Podobni izdelki

Primerjaj