Za Xiaomi M365 Pro Ojačane Aluminijaste Zamenjava Ključavnice Krmilne Popravila Zapah Skuter Okrepljeno Zložljiva Kolesarjenje Kavelj Deli

Nov izdelek

Na zalogi

€3.33

Na seznam želja

Opozorilo: To je nezakonito, da se vozijo električni skuterji na javnih cestah, pločnikih, ali kolesarske steze.So namenjena samo za uporabo na zasebnem zemljišču s dovoljenja lastnika.

Značilnosti :

*100% popolnoma nova in visoke kakovosti

*Iz visoko kakovostnega materiala, trpežna in praktična za uporabo

*Za Xiaomi M365 Pro Ojačane Aluminijaste Zamenjava Zaklepanje Tečaj Popravila Zapah

*Odvijte staro ključavnico, da vijak varna, saj boste za uporabo enaka ena za nadomestni del.

*Če želite punch out pin, morate poskrbite, da boste to od pravilne strani.Poskrbite, da boste to od LEVE proti DESNI (gledano od spredaj od skuter, ne od volana strani).Določiti skuter, dal nekaj trdnega pod zložljiv mehanizem.Poskrbite, da pazi za kable!Jih premaknite proč, preden vsak udarec drugače boš prekinil z njimi.

*Uporablja nekatere maziva, olja ali WD40, da se kodi pin in ga pustite za nekaj časa.Nekateri kupci raje uporabljajte vročega zraka, namesto, da nekoliko toplote pin.

*Uporablja 4 mm udarec orodje in hit je težko, večkrat.Še enkrat, pazi za kable.Ta postopek je lahko precej težavno, mi osebno preživel 15 minut, da udarec iz druge pa je uspelo, da to storite v nekaj minutah.

*Sprejme novo ključavnico in uporabljajo isti vijak, da ga postavi nazaj na.

*Obrnite skuter z glavo navzdol, kot je koda pin mora biti vstavljena iz druge strani (LEVO ali DESNO, gledano od spredaj od skuter)

*Poskrbite, da sledite pin.Dal kodo pin, ki je notri in potem se uporabljajo udarec orodje enkrat.Naj gre v precej enostavno.Udarec dokler ne bodo poravnani iz obeh strani.

*Prilagajati svoje gred zaklepanje/bolt, da poskrbite, da bo novi zaklepanje zloži v dobro.Ne več ga zategnite, vendar ne bo preveč ohlapno bodisi (samo dovolj odpornost v to in ni igra v steblo/tečaj).

*Prosimo, upoštevajte,: namesto izsekavanje celotno pin out nekateri člani skupnosti raje samo zmanjšanje kovinske zaponke na obeh straneh za zaklepanje in potem udarec iz preostalih bitov.Lahko poskusite tudi z uporabo vice in vijakov, če prebijanje iz pin, ki ne dela za vas.

Specifikacije:

*Material:Kovina

*Opcija Barva:Črna,Rdeča,Srebrna (Kot Slike Prikazujejo)

Vsebina Paketa:

1*Zložljiv sponke

Opomba :

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Oznake: xs max dnevnik primeru bmw.

Vrsta Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Za Xiaomi M365 Pro Ojačane Aluminijaste Zamenjava Ključavnice Krmilne Popravila Zapah Skuter Okrepljeno Zložljiva Kolesarjenje Kavelj Deli

Za Xiaomi M365 Pro Ojačane Aluminijaste Zamenjava Ključavnice Krmilne Popravila Zapah Skuter Okrepljeno Zložljiva Kolesarjenje Kavelj Deli

Podobni izdelki

Primerjaj