INA219 I2C vmesnik Visoke Strani ENOSMERNI tok Senzor Zlom moč

Nov izdelek

Na zalogi

€1.61

Na seznam želja

Toplo poziv: Dragi kupec, Naše najcenejši prevoz storitve, Ekonomska kategorija logistike (SunYou Gospodarske Air Mail ,Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ) lahko zasledimo le befor je prispejo vaši državi,prosimo, izberite Standardne kategorije logistika, če želite popolno sledenje podatkov.

CJMCU-219 je modul z I2C vmesnik nič drift in bi-directional trenutni vklop/izklop spremljanje in nadzor nad integrirano vezje (IC), dodatno razširiti TI varčne elektronske izdelke.INA219 je industrija, ki je najvišje natančnosti in majhne velikosti, ne samo, da lahko spremlja padec tlaka na vzporedni upor, zaznavanje vzporedni napajalni napetosti, hkrati pa tudi lahko izračunamo moč.Naprava sprejme SOT23 embalaže, ampak za strežnik, prenosni računalnik, napajalnik ali baterijo in upravljanje digitalne električna vozila in telekomunikacijske opreme za merjenje gripe zagotoviti majhna, nizka cena rešitev.

INA219-40 c do + 85 c temperaturno območje in lahko uresniči največja napaka 1% natančnost, največji odmik od 100 uV.Prednost visoko natančnost izdelka v kombinaciji z 12 ločljivosti, so lahko v pomoč strankam, kolikor je mogoče, zmanjšati padec tlaka na vzporedni upor, ki lahko zmanjša izguba moči in energije, varčevanja in odbor prostor.Naprava epski 26 avtobus napetosti 0 V do + V.

INA219 druge pomembne funkcije vključujejo:

Kalibracija programabilni registrira se lahko neposredno branje njegove enote ukrep je amper tok in moč v vatih na branje.

Za več kot 128 vzorčenje povprečenja, da bi spoznali, filter hrupa v okolju.

Na I2C vmesnik je časovna omejitev, ne samo, da bi se izognili avtobus zaklepanje, lahko pa tudi zagotavlja visoko hitrost način, izpolnjujejo komunikacijske zahteve do 3.4 MHz.

Vse funkcije programske podpore programabilni INA219.

Uporaba enotnega napajanje, delovna napetost od + 3.0 za + 5.5 V.

Oznake: acs758 tok senzor, izmenični tok senzor, ccs811, arduino tok senzor, komplet senzor, ina3221, bme280, ina219, i2c senzor, bmp180.

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Regulator Napetosti
Uporaba Računalnik
Stanje Nova

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

INA219 I2C vmesnik Visoke Strani ENOSMERNI tok Senzor Zlom moč

INA219 I2C vmesnik Visoke Strani ENOSMERNI tok Senzor Zlom moč

Podobni izdelki

Primerjaj