Ženske Seksi Modrček brez naramnic Bandeau Cev Vrhovi Trdna Oblazinjeni Crop Tops Stretchy Brezhibno Boob Rastlinske Push Up spodnje Perilo

Nov izdelek

Na zalogi

€1.35

Na seznam želja

ENOLETNO OBLETNICO BREZPLAČNO DARILO

Lepe Lepe Lepoto Mešalnik/ Ličila Goba za Vsako Naročilo! (Eden za vsako naročilo, barva je naključno poslal)

❤ Poletje Bandeau Cev Crop Tops, Kul Letnih Časih Moda Cev Vrhovi.Naše Bretela bandeau modrc osnovna cev potegnite na zaprtje modrc zagotavlja podporo in zaščito vašega boobies in bradavičke, kot nalašč za povodcem, backless obleko za stranke in poroka, brez naramnic in low cut obleke.

❤ Push up cev vrhu pomaga pašček boobies navzdol in zmanjšanje jiggle faktor malo.Elastični trak na robu modrc se zagotovi, da ostanejo na mestu in ne skrbi, padajo.To je vaša najboljša izbira, ali za vaje ali uporablja kot dan brez naramnic cev modrc.

❤ Dihanje tkanine, ki je večerja, mehka in koži prijaznih, ki zagotavlja modrc z udobno prilegajo.Naše bra je narejen iz zdravih materialov-96% najlon, 4% spandex.Brezšivne mešanica teh materialov je bolj udobno in dihanje za vašo kožo.

❤ Preprosto odrezana cev top moda in svež videz je več namene.

Njeno popolno ujemajo z krilo, hlače, kavbojke in vrhnja oblačila poudariti, športni videz.To mora biti po kos za različne priložnosti, kot so party, klub, pohodništvo, potovanja, itd.To je tudi udobno Spanje Vrhovi.Brez naramnic design bo vas osvobodi pritiska ramena.Modrc je dovolj udobno za spanje in prosti čas obrabe, kot tudi.

Informacije o velikosti (CM):

Bankrot: 58-95 cm/22.8"-37.4", Dolžina: 16 cm/6.3", Ustreza 45-40 KG

*Prosimo, da preverite naše informacije o velikosti, preden dajanje nalog.Če niste prepričani o velikosti, vas prosimo, da nas kontaktirate in nam na pomoč!

Vprašanje 1: ali se strinjate debelo ali dropshipping?

Odgovor: Da, trgovina na Debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Za veleprodajno:bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 4-7 delovnih dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa:mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Vprašanje 2: Kako lahko spremljali moj paket?

Odgovor: lahko spremljate na paket www.17track.net/en z uporabo številko za sledenje, ki jih ponujamo.

Vprašanje 3: Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Odgovor: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se obrnite na nas, da vam pomagajo razširiti.Tako vaš denar ne bo dobil v naš račun.

Vprašanje 4: Kaj pa, če mi ni všeč izdelek in želite vrniti nazaj?

Odgovor: Če niste zadovoljni z izdelki, ki jih naročite pri nas, vas prosimo, da nas kontaktirate, namesto da pustimo negtive povratne informacije.Obljubljamo, bomo poskušali naši moči, da vam je dobra rešitev in da ste zadovoljni.

Oznake: krava tiskanje vrh, bandeau, vrh, 44 f bra velikost, crop zgornji del ženske, ženske spodnje perilo pading, vrh ženske, ovratni pašček, ženske spodnje perilo, proteza joške.

Vzorec Tipa Trdna
Funkcija bandeau zgornji, Brez naramnic Brezšiven nedrček
Številka Modela IL-1
Spolnost No
Material Poliester
Barvni Slog Naravne Barve
Vrsta Ženske Trdno Cev Vrhovi
Nespodobno Sliko No
Blagovna Znamka megljenje
Dekoracijo Noben
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Ženske Seksi Modrček brez naramnic Bandeau Cev Vrhovi Trdna Oblazinjeni Crop Tops Stretchy Brezhibno Boob Rastlinske Push Up spodnje Perilo

Ženske Seksi Modrček brez naramnic Bandeau Cev Vrhovi Trdna Oblazinjeni Crop Tops Stretchy Brezhibno Boob Rastlinske Push Up spodnje Perilo

Podobni izdelki

Primerjaj