Lak za Predlogo iz Nerjavečega Jekla Tiskanje Cvet Živali Stekla Temperatura Čipke Žig Predloge Plošče Slika 12*6 cm

Nov izdelek

Na zalogi

€1.58

Na seznam želja

Specifikacija: Količina: 1 Pc Vzorec: Kot slika prikazuje Velikost: 12 cm * 6 cm Material: Nerjaveče Jeklo Vsebina Paketa: 1Pc Nohtov Tiskarske Plošče Funkcija: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.Je zelo priročen in enostaven za uporabo.Prilegajo vašem morali ustvariti lepo izgleda.Primeren za profesionalno uporabo in domačo uporabo.Uporabite korake: Korak 1. Odstranite modro zaščitno folijo iz tiskarske plošče.2. korak. Uporablja žigosanje nohte na design.Korak 3. Bi strgalo sklonila 45 stopinj in strganje prekomerno poljski off hitro in močno od znotraj navzven.Korak 4. Takoj pritisnite stamper z nežnim vozni gibanja, da pick up modela.Slika se prenese na stamper.Korak 5. Žig sliko o vaših nohtov z nežnim vozni gibanja.Slika je prenesena na vaše nohte.6. korak. Ponovite korake za vse vaše nohte.Korak 7. Ko je končal oblikovanje, nadlak za trajno rabo.

1.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo 2.Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na platformi, kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih platforme , in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim. 3.Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni. 4.Če želite zamenjati predmeti, ki jih prejmete, se boste morali obrniti nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Oznake: nohtov ploščo žig, ploščo žig, kozarec vina stud, kozarec vina žig set, kozarec vina hlače, vezenje placemat, čipke ploščo, nastavite žig, kozarec vina torbici, večerja placemat.

Predloga Type Žigosanje
Številka Modela Drugo
velikost 12*6cm
Teža 20g
Količina 1 pc
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Predlogo
Material Nerjaveče Jeklo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Lak za Predlogo iz Nerjavečega Jekla Tiskanje Cvet Živali Stekla Temperatura Čipke Žig Predloge Plošče Slika 12*6 cm

Lak za Predlogo iz Nerjavečega Jekla Tiskanje Cvet Živali Stekla Temperatura Čipke Žig Predloge Plošče Slika 12*6 cm

Podobni izdelki

Primerjaj