Moške Dolge Denarnice PU Usnje Bolsa Minina Oblikovalec Zadrgo Žep Trdna Torbici za Kartico sim Tri-Krat Luksuzni Torbe za Moške 2021

Nov izdelek

Na zalogi

€5.64

Na seznam želja

Paket Vključuje: 1 x VREČA (Z OPP plastične vrečke)

Velikost: 18,5 cm (širina) x 9 cm (heigth) x 2 cm (debelina).

Material: PU Usnje

Zapiranje Tip: Hasp

Toplo Nasveti:

Opomba 1. 1 Palec = 2.54 CM, 1 CM = 0.39 Palčni

Opomba 2. Vse dimenzije so merjene z roko, je lahko 1-2 cm razlike;

Različnih monitorjev ali na zaslonu, lahko kažejo slike različno.Zato je lahko malo razliko med dejansko barvo izdelka in ki je prikazano na zaslonu.

Opomba 3. Vljudno prosimo, prepričajte se, da ste vnesli podrobne podatke o prejemniku pravilno.Mi bi pošlji ven vaš paket popolnoma v skladu z prejemnika informacije, ki jih posredujete.

Opomba 4. Pozornost Za Prijatelje Iz Rusije,Ukrajine,Beralus,Španija in Turčija: Prosimo, izpolnite ime in priimek, vključno z vaše ime, srednje ime in priimek pri izdelavi plačilo, zaradi politike Kitajske Navade.

Opomba 5:Obstaja malo vonj iz nove denarnice običajno, bodo razpršeni po zraku.

O poprodajne

1,收货7天内(以运单签收日期为准)若存在质量问题,待买方提交相关质量图证并与快递公司签名确认产品出现问题后,本店将主动提供退换货服务并承担来回邮费;

2. Proizvod velikost, ki imajo lahko napake zaradi različnih merskih geste.Barve imajo lahko kromatične aberacije zaradi različnih nastavitev na zaslonu.Majhne težave, ki se lahko obravnavajo, kot majhen nit konča ali majhne madeže, niso težave s kakovostjo in niso vključene v obseg vrnitve težave s kakovostjo.

3,买方如因个人意愿的原因产生退货(如不喜欢没想像好,款式没挑好,销售没有超出预期等),买方需支付由本店发出的运费,如未支付运费,本店可以拒绝退款申请,直至买方支付运费;

4, kupec se mora zamenjati barvo, velikost, itd.za zamenjavo izdelkov, ki jih plača kupec, izmenjavo prosimo, hranite v originalni embalaži in pribor v kompletu, ko je blago prodano (oznak, itd.).

5. Naše podjetje ne prevzema obliki na zahtevo tovora.Če blago je treba vrniti ali zamenjati, kupec mora plačati vnaprej.

6, Podjetje ne prevzema: v primeru, da kupec brez kakršnih koli dokaz, da pošljete narobe blaga ali kakovost izdelka težave, kot so razlog za zahtevo, popusti, nadomestila in drugi akti;

7, vrnitev blaga (v zameno paket dal opomba označuje vrniti slog / število in število barv, ne pozabite, da zapustijo vaše naročilo številka / Wangwang ime in prejemnika ime in podatke za stik, da se tako omogoči skladišča po prejemu blaga za vas, da preverite in vizitko, ki jo prvič)

8, če bomo ladja pravočasno, in zaradi kurir čas dostave zamudo izgube, ne bomo odgovorni za odškodnino.

关于评价

每次交易结束后,您都有一个对本店的产品及服务评价的机会,我们非常重视您的评价.

Če se počutite zadovoljni, vas prosimo, vzemite si čas in si zapišite vaše občutke pri vrednotenju, tako da več kupcev lahko nas razumejo, kot tudi svoje nakupovalne izkušnje.

Če ste nezadovoljni ali srečanje nobene transakcije, povezane težave, vas prosimo, obrnite na našo customer service v času, nam reševanje problemov skupaj in poskušali naše najboljše, da prepričajo.Prosimo, ne dajejo srednje ali slabo oceno neposredno, brez komunicira z nami vnaprej, ker vrednotenje je povzetek po koncu transakcije.Če imate še vedno težave odpravljene, to bi bilo preveč prenagljeno na koncu posla, ne bi vam rekel? !Naše največje pričakovanje je, da je vsak kupec, ki prihaja tukaj lahko srečno izkušnje, veselje in udobje spletno nakupovanje in vaš potrditev in zadovoljstvo so največja spodbuda za nas.Naše razvojne potrebe vsakogar podporo, začnimo z sporočilo!

Dolžina je 18,5 cm, širina: 9 cm, debeline 1,8 cm

Oznake: držalo za les, pes sušilec za lase, usoda dolgo denarnice, ohišje samsung galaxy tab 8 palčni, mens denarnice organizator, blagovne znamke denarnice, mens denarnice oblikovalec trgovinah, mšš dolgo denarnice, ladiest dolgo denarnice, burberry denarnice.

Postavka Vrsta denarnice
Denarnica Dolžina Dolgo
Torbica Standard Torbica
Sestava Materiala PU Usnje
Spol MOŠKI
Postavka Višina 9inch
Element Teža 130g
Glavni Material PU
Slog Moda
Zapiranje Tip Ne zadrgo
Notranjost Notranjost Zadrgo Žep, Žep Za Kovance, Dovolilnice Žep, Opomba Prostor, Držalo Za Fotografijo, imetnik kartice
Vzorec Tipa Trdna
Obloge Materiala Poliester
Številka Modela G034
Dekoracijo Noben, Sequined
Element Širina 2
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Dolžina 18.5inch
Blagovna Znamka baldauren

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Moške Dolge Denarnice PU Usnje Bolsa Minina Oblikovalec Zadrgo Žep Trdna Torbici za Kartico sim Tri-Krat Luksuzni Torbe za Moške 2021

Moške Dolge Denarnice PU Usnje Bolsa Minina Oblikovalec Zadrgo Žep Trdna Torbici za Kartico sim Tri-Krat Luksuzni Torbe za Moške 2021

Podobni izdelki

Primerjaj