KEIUMI 20 palčni Srčkan Prerojeni Baby Doll Zbiranje Igrač Veren Hitro Dostavo Obleko Gor Za Ljubimec, Sedanji Fant Velikonočno Darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€44.97

Na seznam želja

Zakaj Izbrati Prerojeni Baby Doll?to je najboljši partner za komplete, tudi Izobraževalne Igrače za otroka.upam, da baby doll pomoč otrokom, kako skrbi za druge familly ali prijatelji,tudi sama.in prav tako bi lahko otroci izbirajo becautiful oblačila,Razviti otroci estetski pojem.

1.Material: Mehko silikonsko vinil, uvoženih mehko vinil iz Nemčije, 100% varno

in udobno. 2.Baby velikost: 20 palcev približno 50 cm lutke. 3.Oči: Akril oči,svetlo in jasno, izgleda tako resnično, 4.Kožo: kožo je najbolj edinstven kraj, ta lutka , oblikovalci bodo porabili veliko

časa za otroka'sskin videti bolj realističen multi-layer 5.Lasje: R ooted vlakna las 6.Sestava: Glava , 3/4 okončine so vsi narejeni iz silikona vinil(telo je krpo s pp bombaž).Uvožene mehko vinil proizvodnjo surovin, non-toksične; lutka okončin je lahko dejavnih,se lahko sedi ali leži, Mehki silikonski lutka ne more vstopiti v vodo,ne more stati,govorijo ali krmo. 7.Uporaba: Otroci, darilo za rojstni dan, otroci igrajo igrače, Božično darilo za vaš

dojenčki ali vašega ljubimca in tudi zbirka za zbiranje ljubitelje.

8.Roza odeja je fotografija prop,ki se ne pošiljajo z lutko

1.Lutka velikost: > Naša lutka noge ukrivljen, smo ukrep lutka noge, saj je naravnost v državi, da je dolžina od stegna do kolen plus dolžina od kolena do tiptoes, to je približno 50 cm.boste vedeli, lutka, točno velikost,povem vam podrobno, tako ne bi sprejela, ki se pritožujejo zaradi velikosti, hvala za vaše razumevanje.( tako obstaja odklon zaradi različne načine merjenja. )

2.Package & Dodatki:

Paket je izvrstno in sef; oprema so skupaj.vsi dodatki pošlji naključno .Ta lutka dodatki, vse so brezplačno na parceli, kot so pacifer,steklenico mleka,mini plišastih igrač,oblačil (lutka brez daiper,hvala).včasih več, dodatki, lahko so brez zalog, zato vam bomo poslali naključno (vendar bomo dodali druge igrače za vas kot nadomestilo),bomo v stik z vami, preden ga pošljete.prosimo za razumevanje.

3.Najboljše kakovosti in Povratnih informacij

Iz surovin, nakup, da lutka, barvanje, preverjanje, proizvodnja, montaža, vsaka povezava je najboljši, mi smo lahko izognili skupne napake : spadajo trepalnice, zdrs okončin , obarvajo telo, in neenakomeren trdote.Razlike v barvi so lahko vzrok za nekaj drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja,ne gre za okvaro.Poglej to sliko, da se naše stranke levo.

4.Dostava In Carinskih

Vsi izdelki bodo poslani v 2-6 dni po plačilu navzdol.dostava čas, so različni, glede na različne države, če ste zamenjali, se obrnite na nas,ok?Naša Cena ne vključuje Carinske Pristojbine, ali drugih skritih stroškov, ne bomo odgovorni za vse Carinske Pristojbine.upam, da boste lahko razumeli.

5.Družba In Dovoljenje:

KEIUMI vam bo zagotovila (Varen material, lutka,najnižja cena,najboljše storitve,Oblikovanje unikatne izdelke.torej, če želite, darilo ali zaslužiti več denarja, kot dropshipping, izbrati nas.)

6.Vrnitev: poskrbimo za vse elemente, ki so v 100% dobrem stanju in visoke kakovosti.Če ste nezadovoljni z predmeta, iz katerega koli razloga, pls vrnete v roku 7 dni od prejema,ga bomo zamenjali ali vračilo kupnine dana.

Oznake: baby doll ličila, 31 cm prerojeni baby doll, 50 lutka, bebe prerojeni polni silikona brezplačna dostava, dj led panel, prerojeni, bjd lutka lase, flycase, linijske, 15 cm bjd princesa lutka.

Opozorilo Hranite stran od ognja
lase korenine las, vlaken
Dimenzije 20 palčni približno 50 cm
velikost 20 Inch about 50 cm
Mfg Serijske Številke Star Izdelek
Pribor OBLAČILA, pacfier, Steklenica, Darilo igrača
Postavka 20 Palčni Silikonski Vinil Prerojeni Baby Doll
Tema Film & TV
Spol Unisex
BJD/SD Atribut lutka
Varnostnega spričevala EN71 (Varnost Mehko) standardi EU, CE, ASTM, ROHS
Telo Material Krpo s PP bombaž
Poreklo CN(Izvora)
Stanje Na Zalogi
Material Vinil, Silikonski Vinil, Krpo s PP bombaž
Blagovna Znamka KEIUMI
Značilnosti Mehko, Model, Izobraževalne, Polnjene & Plišastih, Dıy Igrača
Teža 1.5 kg
Postavka Vrsta Lutke
Priporočamo, Starost Porodniški, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Vrsta Plišaste Lutke, Lutke Otroka, MODA LUTKA
Baterija no

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

KEIUMI 20 palčni Srčkan Prerojeni Baby Doll Zbiranje Igrač Veren Hitro Dostavo Obleko Gor Za Ljubimec, Sedanji Fant Velikonočno Darilo

KEIUMI 20 palčni Srčkan Prerojeni Baby Doll Zbiranje Igrač Veren Hitro Dostavo Obleko Gor Za Ljubimec, Sedanji Fant Velikonočno Darilo

Podobni izdelki

Primerjaj