6Level Ogrevanje Pad Časovnik Za Ramen, Vratu Nazaj Hrbtenice, Nog Lajšanje Bolečin Zimske Toplejše 76x40cm 60x30cm 40x30cm EU/ZDA/VB

Nov izdelek

Na zalogi

€20.77

Na seznam želja

Noge Vroče stiskanje pomaga toplota prodre mišic in zagotavlja usmerjeno olajšave.Ogrevanje pad ohranja ogrevanje za lajšanje bolečine v sklepih in mišicah, in zagotavlja blagodejno thermotherapy za nazaj, trebuh, zadnjico in noge.

Funkcija:

*1. Toplotna Terapija Poveča Pretok Krvi

Toplotna terapija poveča pretok krvi namazala telesa, ki povzroča, da se sprostite mišice in zdravljenje, da se bo zgodilo hitreje.

*2. 6 Toplote Nastavitve

Prilagodite vaše udobje z vašo izbiro 6 toplote nastavitve in izberete lahko, če želite, da ploščico za neprekinjeno delovanje ali uporabite samosprožilec, da prilagodite svoje toplote nastavitev za do 2 uri.Edinstven merilnik prikazuje pripravljenost vaš svitek, kot se segreje.

*3. Toplotno Terapijo za Togost Mišic

Po dolgi in napete dan, vratu in ramenih, bo seveda postal trd.Če je ne zdravimo, se ta napetost, ki lahko povzroči bolečine v mišicah in glavobol.

*4. Sprostitev Bolečih Mišic

Toplotno terapijo se lahko poveča pretok krvi in se sprostite tesen, bolečih mišic.Boste cenili mehke tkanine in enostavno doseči in uporabo digitalne kontrole.

*5. Blagodejno Toploto v 30 Sekundah

Ogrevanje pad tehnologijo zagotavlja blagodejno toploto bolečin v 30 sekundah za hitro toplote in hitro ukrepanje.Občutek toplote terapije delo, da bi povečali pretok krvi namazala za sprostitev mišic in hitrejše celjenje.

Specifikacija:

Material: Flanela

Temperaturno območje:40-60℃

Čas za prilagoditev: 30-120min

Velikost: 75 x 40 cm/ 29.9 x 15.7 v;40 x 30 cm/15.7 x 11.8 v

Napetost: 110/220V

Moč: 120W

Samodejno zapreti v 2 urah, da zagotovi varno uporabo

Paket Je Vključeno:

1 * Ekstra Velike Ogrevanje Pad s Krmilnik

1 * AC Adapter

1 * Navodili Za Uporabo

Opombe:

1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Oznake: električni grelec pad, toplote, električne toplote telovnik, pas toplejše, bolečine v hrbtu podporo, grelec pad, toplote pad, grelec usb, električne toplote pad za bolečine, telo toplejše obliž.

Vzorec Drugo
Številka Modela 02145
Razred Kakovost
Vzorec Tipa Trdna
Oblika Rectangle
Odpornost Barve (Razred) Drugo
Vrsta Električna Odeja
Slog Sodobno
Nastavite Vrsto No
Material Drugo
Sezona Pozimi
Uporaba Doma
Pranje Slog Drugo
Starostna Skupina Odrasli
Poreklo CN(Izvora)
Teža as show
Funkcija Ogrevana
Tehnika Drugo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

6Level Ogrevanje Pad Časovnik Za Ramen, Vratu Nazaj Hrbtenice, Nog Lajšanje Bolečin Zimske Toplejše 76x40cm 60x30cm 40x30cm EU/ZDA/VB

6Level Ogrevanje Pad Časovnik Za Ramen, Vratu Nazaj Hrbtenice, Nog Lajšanje Bolečin Zimske Toplejše 76x40cm 60x30cm 40x30cm EU/ZDA/VB

Podobni izdelki

Primerjaj