25A MPPT Solarni Krmilnik za Polnjenje 12V Auto Sončne celice, Regulator Za Litijeve Baterije RV avtodomov Bluetooth 4.2

Nov izdelek

Na zalogi

€51.97

Na seznam želja

Pozdravljeni, Dragi Kupec,

Dobrodošli v naši trgovini, lahko nudimo dropshipping in na debelo, če imate kakršno koli zahtevo, obrnite se na nas, vam bomo najboljšo ceno in storitev!in imamo svoje tovarne.

Smo veliko na zalogi, lahko ga kupite neposredno, bomo poslali ven iz Kitajske v 24 urah(Razen ob Vikendih in Praznikih).

Nudimo veliko stilov za vas, da izbirajo (podrobnosti so slike pod ceno, vsako sliko, ki predstavlja stil izbira), lahko izberete glede na slog sliko, ki vam je všeč, in mi bo ladja slike glede na sliko, slog, ki ga izberete .Če imate kakršna koli vprašanja pred ali po nakupu, se, prosimo, obrnite na nas in vam bomo odgovorili, da boste čim prej.želim vam srečno nakupovanje.

Hvala in lep Pozdrav.

Prosimo, upoštevajte,:

*Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

*Barvo, ki bo malo drugačen od slika prikazuje kot različne zaslonu računalnika.Upam, da vam bo všeč .Hvala za vaše razumevanje !

ČE ste kupili 2 kos in več,boste dobili dodaten 2% popust.

Značilnosti:

Krmilnik Funkcije:

1. MPPT polnjenje, učinkovitost lahko dosežejo 98%, in Bluetooth modul je lahko povezano navzven, in uporabnik lahko preveri, delovni status polnjenja.

2. Switchable polnjenje značilne črte, ki lahko uresniči najboljši polnjenje gel/suho/AGM/volne ali kisline/svinčevih kot LiFePO4 baterije.

3. 2 Polnjenje Baterije Vrata: Samodejno polnjenje glavno baterijo ali vgrajene baterije (prehrana I): Podpira polnjenje avto starter baterije z obremenjenost okolja (starter II) in trik trenutno polnjenja (največ 1A).

4. Brez nadzora Polnjenja: Standardna zaščita pred preobremenitvijo, pregrevanjem, povratne akumulator in obratno, praznjenje baterije, baterije (če je sončna energija ne zadošča, na primer, v mraku, ponoči, itd.).

5. Obremenjenost Zaščita: V primeru preveč sončne energije in polni baterija, se zmanjša polnilni tok baterije.Zaračuna takoj, ko je poraba energije se zgodi, da se zagotovi, da je najboljši baterija polnjenje članica je vedno ohraniti.

6. Senzor temperature je povezan, in polnilne napetosti samodejno prilagaja baterija temperatura.Na nižje zunanje temperature, polno odgovoren za šibkejše baterijo je mogoče izboljšati, in ob poletnih temperaturah, nepotrebno polnjenje baterije je mogoče izogniti.Če je baterija izpostavljena močne temperaturne spremembe, kot je na primer v prostor za motor, je zelo priporočljivo, da to storite.

Specifikacije:

Način: lMPPT5025A-DUO-BT

PV največja moč: 350W

PV največjo napetost: 50V

Največ polnilnik tok (Glavno baterijo): 25A

Start Il baterija:1A|1A

Sistem napetost: 12v

Vrsta baterije: zaprti, GEL, AGM, liFePO4(litij-ion)

Polnjenje metoda: MPPT

Dodatna oprema: zaslon, senzor temperature

Teža/Dimenzije: približno 400g/ o 147x74x40mm/5.79x2.91x1.57 palca

Značilnosti:

1. MPPT polnjenje, učinkovitost lahko dosežejo 98%.

2. Lahko zaračuna 2 bateriji hkrati (glavno baterijo in sekundarne baterije).

3. Primeren za različne baterije (svinčeno-kislinske, litij-železo fosfat, ternary litijevo baterijo, gel baterije).

4. Se lahko uporablja samo z 12V baterij.

5. Bluetooth modul je lahko povezano navzven, in uporabnik lahko preveri, delovni status polnjenja.

6. Maksimalni polnilni tok: 25A.

Bluetooth Modul Opis:

Značilnosti:

1. To Bluetooth modul je dodatek sončni krmilnik, ko jih uporabnik potrebuje, da se prikaže krmilnik prek APP.

2. Pri delovnih parametrov, boste morali kupiti ta Bluetooth modul posebej, in upravljavec se lahko ročaj delo skozi ta modul Bluetooth.

3. Specifikacije se pošljejo na mobilni telefon in se prikazujejo preko namenske APLIKACIJE.

4. Način Povezave: 1. Vstavite povezavo line modul Bluetooth v namenske Bluetooth vmesnik solarni krmilnik s komunikacijo Bluetooth funkcijo, in potem samo popraviti modul v vsakem položaju.

5. Toplo Opomba: modul Bluetooth ni mogoče namestiti v kovinsko oklopljenega mesto, in razdalja od mobilni telefon je manj kot 10 metrov.

Opomba:

1. Mobilni telefon zahteve za operacijski sistem: namestite različico 5.0 ali več, za IOS različico za iphone4.0 ali več.

2. Vmesnik Bluetooth ne morete namestiti v kovinsko oklopljenega okolje.

3. Prosimo, poskrbite, da je funkcija Bluetooth vključena in informacije o lokaciji mobilnega telefona sta vklopljena.

4. APP je treba teči, preden je naprava povezana, APLIKACIJA samodejno poišče napravo, kliknite ime naprave za povezavo Bluetooth.

5. Razdalja med Bluetooth adapter in mobilni telefon pa mora biti manjša od 106. Samo en mobilni telefon je dovoljeno, da se povežete z Bluetooth hkrati, in mobilni telefon mora biti povezan, in je povezan mobilni telefon, ki mora biti izstopilo iz APP.

Oznake: inverter epever, solor polnjenje krmilnik, fan sončna brezplačno, mppt, sončna brezplačno mppt, 20a mppt, solarni krmilnik za polnjenje 12v industrijske, DC Motor, japna sončne inverter, epever mppt 30.

Certificiranje CE, ROHS
Največji Tok 25A
Padec ladijskega prometa Podpora
Poreklo CN(Izvora)
Je Pametno Napravo Da,
Številka Modela mppt solarni krmilnik za polnjenje bluetooth
Uporaba Solarni Sistem Krmilnik

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

25A MPPT Solarni Krmilnik za Polnjenje 12V Auto Sončne celice, Regulator Za Litijeve Baterije RV avtodomov Bluetooth 4.2

25A MPPT Solarni Krmilnik za Polnjenje 12V Auto Sončne celice, Regulator Za Litijeve Baterije RV avtodomov Bluetooth 4.2

Podobni izdelki

1 Mnenja in ocene
Sf4-dc18 rele
€7.88
Primerjaj