DIY Električna Žaga Za 11,5 Palčni Žago Les Rezalnik Nosilec za Nastavitev Kota Mlin z Žago Za 100 Kotni Brusilnik Prijavi ročna Orodja

Nov izdelek

Na zalogi

€25.88

Na seznam želja

To žago nosilec nastavite lahko enostavno pretvornik vaše kotni brusilnik v zmogljivo električno motorno žago prijavi videl.Z manj stroški in mini prenosni, da bi visoko učinkovito delovanje in prihranite prostor za orodje sobi.

Značilnosti:

Neskončne Možnosti --- Ta verižna Žaga Nosilec Nastavite uporablja 100 kotni brusilnik(prosimo, nakup ločeni), in njena nazivna moč je odvisna od lastne 100 kotni brusilnik, zato ni določeno številko.

Enostaven za Uporabo --- Ni potrebe, montaža in namestitev, namestite v vaš kotni brusilnik hitro, vzemite ven in sprejeti uporabo.

Visoka Učinkovitost --- Združujejo kotni brusilnik s tem pretvornik, lahko postanejo gospodinjstva, električna verižna žaga, ki je učinkovito izboljšanje učinkovitosti vaše lesnoobdelovalnih, ročaji različnih dvorišče čiščenje in vzdrževanje projektov.

Ergonomska Oblika --- Ergonomska ABS anti-slip ročaj, da je udoben in stabilen, da držite v roki, je ta motorne žage z uravnoteženo, manevriranje, in udoben za uporabo.

Premium Kakovost --- Jeklo + ABS plastike, vodnik bar material pomlad jekla, verige material visoko ogljikovega jekla za hitro, učinkovito rezanje lesa, železa opno preprečuje spattering lesa praskami in učinkovito ščiti vašo varnost.

Specifikacije:

Verige material: visoko ogljikovega jekla

Barva: Kot slika

Velikost telesa: 415*85*80 mm/16.34*3.35*3.15 v

Rezilo dolžina: 11.5"

Verige dolžina: 420mm / 16.5 v

Verigo krog dolžina: 840mm / 33.1 v

Verige debelina: 4 mm / 0.2 v

Verige zob razdalja: 20 mm / 0.8 v

Paket velikost: 410*130*85mm / 16.38 * 5.12 * 3.35 v

Package teža: 1723g / 3.80 lb

Package Seznam:

1 * Verižna Žaga Nosilec Glavni Organ

1 * Verižna Žaga Pokrov

1 * Navodila

1 * Opno

1 * Ročaj

1 * Deli Pack

Oznake: ableton, baterija verižna žaga, kotni brusilnik lesa, caulk, kotni brusilnik rezilo, rit podvezice, angl grinder, rezilo za mlinom, žago mlinček, 8 mm kolenom usmerjevalnik rezalnik.

Dimenzije Velikost telesa
Vir Napajanja AC
Rezilo Premera motorne žage
Blagovna Znamka meterk
Max. Širina Košnje Rezilo dolžina
Uporaba Les Videl
Nazivna Napetost 220V
Max. Globina Izreza Verige debeline
Videl Tip motorna žaga
Frekvenca Verige zob razdalja
Teža Package weight
Številka Modela Žago Kit

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

DIY Električna Žaga Za 11,5 Palčni Žago Les Rezalnik Nosilec za Nastavitev Kota Mlin z Žago Za 100 Kotni Brusilnik Prijavi ročna Orodja

DIY Električna Žaga Za 11,5 Palčni Žago Les Rezalnik Nosilec za Nastavitev Kota Mlin z Žago Za 100 Kotni Brusilnik Prijavi ročna Orodja

Podobni izdelki

0 Mnenja in ocene
DZ575-srebrna
€5.92
Primerjaj