Buy-One-Dobili Majhno Eno Prosto Plastični Ročaj Obrti Rezalec Sukanca Šiv Ripper Navzkrižno Šiv Šivanje Orodje, Šivalni Pribor

Nov izdelek

Na zalogi

€1.26

Na seznam želja

★Pakiranje :Naključno Barvo ★Material: Izdelan iz visoko kakovostnih kovinskih in plastičnih ★Varno: rdeča krog mini žogo za zaščito vaše tkanine ★Koristen: Dobro za rezanje in parajoč ven neželene šivov ★Ostro rezilo iz Nerjavečega Jekla za enostavno in hitro odstranitev neželenih niti/šivi. ★Mini rdečo žogo vilice točke, ščiti tkanine iz lov ali solzenje. ★Nepogrešljivo orodje za vse, šivalni navdušence, krojačev, seamstress, crafters - izbira dveh velikostih. ★Izberite majhna unpicker, da se odstranijo šivi fino ali večje ripper za težka šivanje, kot so denim žepi.

1.100% popolnoma nova in visoke kakovosti. 2.Naše blaga so zelo ustrezno, prosim, vedite, nakup. 3.Nekatera merjenja so lahko 1-5% razlika z dejansko. 4.Barve razlika obstaja med sliko, kot je dejansko.

1.Prosimo, poskrbite, da se vaše informacije za dostavo pravilna, preden boste potrdili naročilo. 2. če se boste odločili za nakup ,prosimo, bodite vaše naročilo pravočasno. 3.Po plačilu oz. dostavi,še vedno boste lahko uživali veliko poprodajnih storitev 4.Nalogi, obdelani pravočasno po potrditvi plačila. 5. Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, da bi, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga. 6.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče,zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni ladijski prevoz. 7.Če je predmet, ki je napako, ko ga prejmete ali niste zadovoljni z njim,Prosim stik z nami vnaprej in mi vam bo zagotovila zadovoljivo rešitev.

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Oknar.si, kot so Alipay, kreditne kartice,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

1.Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.zato,vaše mnenje je zelo pomembno, da nam,pls pustite dobre povratne informacije, da nas, če ste dobili zadovoljni z našo blaga in storitev. 2.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, skrbi in frustracije, boste morda morali,in poskusite svoje najboljše, da odpravite težave.

Oznake: navzkrižno šiv vezenje, metulj navzkrižno šiv, modra mačka diamond slikarstvo, joe nedelja, navzkrižno šiv tkanine, perilo, navzkrižno šiv kit snežaka, navzkrižno šiv vdevala, kitajski needlepoint, nkf set, navzkrižno šiv kit deklica.

Poreklo CN(Izvora)
Material Drugo
Vrsta Drugo
Blagovna Znamka D&D
Pakiranje naključno barvo
velikost 14cm
Uporaba Drugo
Barve Picture show
ime izdelka šiv ripper

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Buy-One-Dobili Majhno Eno Prosto Plastični Ročaj Obrti Rezalec Sukanca Šiv Ripper Navzkrižno Šiv Šivanje Orodje, Šivalni Pribor

Buy-One-Dobili Majhno Eno Prosto Plastični Ročaj Obrti Rezalec Sukanca Šiv Ripper Navzkrižno Šiv Šivanje Orodje, Šivalni Pribor

Podobni izdelki

Primerjaj