720° Stopinje Vrtijo Baker Pipo Varčevanje Z Vodo Pipo, Bučke Vrtljiv Prezračevalnik Pipo Za Vodo Šoba Filter

Nov izdelek

Na zalogi

€8.47

Na seznam želja

Glavne Značilnosti

【720 Veliki Angle & 2 Voda Načini】Mehko Mehurček Tok(1.8 GPM) in Močna Škropilnica Tuš(1.8 GPM).To 720 velika kota pipo, prezračevalnik je veliko vode tlak in prilagodljivost za cilj vodo, kjerkoli želite.

【NE Splash】To pipo, prezračevalnik daje šampanjec učinek tok, ki zanika kakršno koli splashback v porečju hkrati povečuje močenje sposobnost in učinkovitost.Tako jo lahko uporabite za pranje oči, usta in obraz.Vam bo všeč več zornih kotov, in v smeri, ki ga lahko postavite, in so vodo usmerjena navzgor je zelo uporaben le sili eyewash.

【Enostavna Montaža】Neposredno nameščena na roke brez orodja, končano v nekaj sekundah.Ali je vaše pipa je moški ali ženska, adapter in tesnila so vključena v paket, tako da lahko namestite neposredno po tem, ko ste prejeli korito prezračevalnik.

【Vrhunske Kakovosti, Baker 】kuhinjsko pipo glavo je izdelan iz medenine in nerjavečega jekla, bolj trpežna in omogoča zadnjih letih prihajajo.Uporabite ga lahko za dolgo!

【USTREZA 99% PIPE】Ustreza vsem standardom pipe: lahko se vgradijo v Kuhinji, Korito Pipe, Kopalnica Pipe in Straniščne Pipe z M24 zunanji navoj in notranji navoj M22.

【VARČEVANJE z ENERGIJO】Povečanje tlaka vode takoj, pretvorite mehko mehurček tok močan curek.Nič več brizganjem in shranjevanje 40%-70% (v primerjavi s standardno pipo), voda čuti mehko, izboljšano vodo zagon, čiščenje bolj priročno.

【Garancije】30 dni denar nazaj.ČE TO NI USTREZAL VAŠIM PIPA ALI SO KAKRŠNE KOLI TEŽAVE, NAM POŠLJITE E-POŠTO, BOMO 100% VRAČILO, KI STE,ZATO VAS PROSIMO, DA NAM POŠLJETE E-POŠTO PRVI.

Specifikacije

Materiali

Medenina + Nerjavečega jekla

Teža Izdelka

218G

Posebne vmesnik velikost

Notranji zob z 22 mm notranji navoj, zunanji zob s 24 mm zunanji navoj (pošiljanje notranji in zunanji adapter za brezplačno).

Vsebina Paketa

720° Stopinje Vrtijo Baker Pipo × 1

Opomba

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

Oznake: anti splash pipa, kith, železo vodni filter, pipa, pipa škropilnica, bučke stekla, voda, pesek filter, hood pin, baker mešalnik, mi vode ohranjevalnik zaslona tapnite.

Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje Noben
Vrsta Za
Material Drugo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

720° Stopinje Vrtijo Baker Pipo Varčevanje Z Vodo Pipo, Bučke Vrtljiv Prezračevalnik Pipo Za Vodo Šoba Filter

720° Stopinje Vrtijo Baker Pipo Varčevanje Z Vodo Pipo, Bučke Vrtljiv Prezračevalnik Pipo Za Vodo Šoba Filter

Podobni izdelki

Primerjaj