Lepo Torto Mehko Samorog Mleko Počasi Narašča Stisnite Igrače Vonj Tlak Zmanjša za Otroke Zabavno Darilo Igrače

Nov izdelek

Na zalogi

€0.42

Na seznam želja

Material: Hrana Razred PU

Barva: Kot slika prikazuje.

Velikost: Kot slike prikazujejo.

Pakiranje: 1PC * privoščite kavico ali koktejl Počasi Narašča Igrača

Padec ladijskega prometa: vam Bomo ponudili najboljše cene na debelo, in priporočamo najboljšo pošiljko.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Pošiljke: 1. Mi bomo na splošno nadaljuje naročil v roku 3 delovnih dneh po prejemu plačila(Dopust se lahko podaljša) . 2. Vedno se o 15-60 dni, da pridejo prek China post navadne majhne paketni plus in China post registrirani letalski pošti . ( Opomba:da manj kot 5 evrov,bomo dostava po Kitajskem Post Navadne Majhne Paketni Plus.To je brez sledenja informacij,vendar pa je hitrost, ki je enaka.Naročil več kot 5 evrov, bi se lahko izsledi.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas . ) 3. Nudimo tudi express dostava, kot so DHL, UPS, EMS, itd, vas prosimo, da nas kontaktirate, če ste jo nujno potrebuje to, ali je količina, ki je velika.

4. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5. Čas dostave:15-55 dni.pred 60 dni,prosimo ne odpirajte spora.

6.če od vas ne prejmemo v času,prosimo, obrnite na nas, da bi reufnd ali poslali nov paket Vrnitev: 1. Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če niste prejeli parcele,bomo spremljali in odgovor vas kmalu. 2. Sprejemamo vrne in nadomestila v 15 dneh po tem, ko zaključi, se obrnite na nas.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 60 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO kupnino ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM !

(Shipping stroški so kriti s tako prodajalca in kupca na pol.)

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Oknar.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Povratne informacije: 1. Če se izdelki, ki ste jih prejeli poškodovane ali narobe stilov, prosim, ne pustite vse negativne povratne prvi, prosimo, obrnite na nas,mi bo obravnaval in dal zadovoljiv odgovor. 2. Prosim, pustite 5 star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd)

Oznake: smešno pripomoček, zabavno masko, anti stres, za odrasle zabave, potegavščina, antistress igrača, za zabavo, Mljackati igrača, potegavščina igrača, zabavno darilo.

Material Hrana Razred PU
Funkcija 1 privoščite kavico ali koktejl jumbo samorog
Opozorilo ne more jesti
Funkcija 7 Počasi Narašča Oprostitev Stres Igrača
Številka Modela privoščite kavico ali koktejl
Certificiranje Kitajska certifikatom (3C)
Funkcija 6 Dekompresijski Igrače
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 2 privoščite kavico ali koktejl samorog počasi narašča
Funkcija 3 big privoščite kavico ali koktejl samorog
Tema Živali & Narave
Priporočamo, Starost 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Funkcija 5 premoženjskopravni/urad stres reliver igrača za odrasle
Funkcija 4 privoščite kavico ali koktejl squishies stisnite

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Lepo Torto Mehko Samorog Mleko Počasi Narašča Stisnite Igrače Vonj Tlak Zmanjša za Otroke Zabavno Darilo Igrače

Lepo Torto Mehko Samorog Mleko Počasi Narašča Stisnite Igrače Vonj Tlak Zmanjša za Otroke Zabavno Darilo Igrače

Podobni izdelki

Primerjaj