Sneg Slepi Opno Dežnik Vizir Dnevno Nočno Anti Glare Vožnje Vizijo Očala Za Sonce V Poletnih Anti Sneg Slepi Odbor Avto Ščitnik Proti Soncu

Nov izdelek

Na zalogi

€3.75

Na seznam želja

Avto Sonce Odtenek Ščit Black Zaslon Anti-Glare Reduktorjem Vožnje Stran Zadnje Okno Dežnik Pokrivajo Očesa Vizir

Bullet Točk: 1、Priročno rešitev za preprečevanje sončnih žarkov prodira iz vašega avtomobila in skrili svoj pogled.

2、s Čimer se zmanjša bleščanje sonca in izboljšanje varnosti oskrbe.Z ščitnik proti soncu, lahko vozite varno kadarkoli in kjerkoli!

3、sonce vizir je narejen iz PC materiala z visoko trdnost in žilavost, varne in trajne.

4、Montaža je hitra in enostavna; posnetek je, da svoje režijske ščitnik proti soncu.Lahko enostavno prilagodite svoje stališče.

5、Združljiv z vsemi vozili.Sončnega lahko tudi enostavno, shranjene v pomnilniku, ko ni v uporabi.

Značilnosti:

1. Priročno rešitev za preprečevanje sončnih žarkov prodira iz vašega avtomobila in skrili svoj pogled.

2. S tem zmanjša bleščanje sonca in izboljšanje varnosti oskrbe.Z ščitnik proti soncu, lahko vozite varno kadarkoli in kjerkoli!

3. Izdelana iz visoko kakovostnega akril stanja za največjo trdnost in trajnost za dolgotrajno uporabo.

4. Montaža je hitra in enostavna; posnetek je, da svoje režijske ščitnik proti soncu.Lahko enostavno prilagodite svoje stališče.

5. Združljiv z vsemi vozili.Sončnega lahko tudi enostavno, shranjene v pomnilniku, ko ni v uporabi.

6. Avto anti-glare barvne vetrobransko steklo expander.

7. UV vizir vizir extender za vsak avtomobil, tovornjak ali RV

Opis:

Material: ABS+PC objektiv

Bruto teža: približno 208g

To sončnega bloki nevarno vetrobransko steklo glare, sončni svetlobi in UV-žarki, pri vožnji na sončni ceste.To močno zmanjša bleščanje sonca, žarometi ali tailgates.Poleg tega pa ščiti vaše oči pred soncem, hkrati pa omogoča bolj jasno, najčistejši, najbolj natančne barve pogled na prostem.

Seznam:

1*sončna očala

2*posnetek

• Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po plačilu zbriše.• Vse postavke, se lahko pošiljajo po Pošti, ki običajno traja 15-35 dni, da pridejo.• Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.• Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Država Čas Dostave(Po Pošti Letalom)

Plačilo :

• Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT, Bančno Nakazilo , QIWI Denarnice, WebMoney , Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.• Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila• Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

• Povratne informacije strank je za nas zelo pomemben.• Prosim, pustite 1 minuto, da stik z nami, PREDEN se odpravite slabo povratnih informacij, smo bo rešila problem pozitivno in storiti vse, kar moremo, da bi si zadovoljen,• če obstaja kakršen koli problem z vašega nakupa.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Naše uradne ure so :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) ponedeljek do petek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naš urad je zaprta v nedeljo in praznikih (Kitajska)Smo se opravičujem za pozen odgovor med holidaysOur Nalogi:1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja .3. Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Prosim pridi nazaj kmalu in obiščite nas ponovno!

Oznake: Avto Ščitnik Proti Soncu, avto sunshad, vizir, honda ščitnik proti soncu, anti glare vizir, rumeno sonce očala vožnje, gume trakovi drsna vrata pečat, rumena vožnje očala letnik, vijak watch, avto vizir.

Drugi Del Število Vožnja Avtomobila Dežnik
Vrsta Materiala ABS+PC Objektiv
Element Teža about 208g
Element Širina 10.5cm
Padec ladijskega prometa Da,
Funkcija 1 Avto Ščitnik Proti Soncu
Postavka Dolžina 30cm
Umestitev na vozilu ščitnik proti soncu
Proizvajalec Številka Dela 0123456
Postavka Višina 14cm
Funkcija 2 Jarek Buljiti
Poreklo CN(Izvora)
Izmenjave Številka Dela LD04154
Država/Regija Proizvodnji CN
Posebne Funkcije Sunglasses
Funkcija 3 Vožnja Avtomobila Ogledalo
Blagovna Znamka careslong

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Sneg Slepi Opno Dežnik Vizir Dnevno Nočno Anti Glare Vožnje Vizijo Očala Za Sonce V Poletnih Anti Sneg Slepi Odbor Avto Ščitnik Proti Soncu

Sneg Slepi Opno Dežnik Vizir Dnevno Nočno Anti Glare Vožnje Vizijo Očala Za Sonce V Poletnih Anti Sneg Slepi Odbor Avto Ščitnik Proti Soncu

Podobni izdelki

0 Mnenja in ocene
Posebno naročilo
€12.21
Primerjaj