Nove Mobilne Električni Sladoled Tovora Kolo Z Visoko Zmogljivostjo Zamrzovalnik za Prodajo Hladne Pijače, kot so Kola Pivo Odraslih Tricikel

Nov izdelek

Na zalogi

€2 688.12

Na seznam želja

Prosimo, Upoštevajte,

Ker ladjar stroškov, dvig hitro v zadnjem času, vse naše izdelke, na spletni strani NI brezplačna dostava cena.Končna cena s pošiljko veljajo dejanske stroške, prosimo, potrdite z nami, preden odloči.Ice cream / popsicle kolo uporabe: Artex Tricikli gradi in prodaja popsicle in sladoled kolesa!Z Popsicle ali Sladoled Kolo imaš podjetje, ki se lahko kjerkoli in kadarkoli.Bi se izognili stroške in težav, sladoled tovornjaki ali opeke in malte trgovin.Tukaj Artex Tricikli, bomo našo sladoled kolesi po vsem mestu, dali okusno zamrznjene dobrote za podjetja, šole, zabave, in tudi znotraj kongresni centri in hoteli!

ArtexTricycles ponosen na naše izdelave, s strogo graditi protokola, da se zagotovi varno, pravilno deluje, in enostaven za vožnjo sladoled ali popsicle kolo.Prodati vaš izdelek z varnost ArtexTricycles tovora kolo graditi graditi temelje za vaš sladoled podjetja.

Poleg naših standardnih modelih, smo tudi ponudbo po meri gradi, s po meri grafike in okvir barve.Svojo barvo, svoj stil, svoj logotip!

Imamo strast za sladoled kolesa!

Ice cream / popsicle kolo značilnosti:

1. Ločena soba za zamrzovalnik in škatla za shranjevanje 2. Korito & Črpalka sistema 3. Digitalni prikaz temperature nadzor 4. 100w Sončne celice in LED luči za nočno delo 5. Majhne velikosti, lahkosti enostavno za uporabo 6. Telo barve se lahko meri glede na vaše potrebe 7. Po končanem polnjenju, zamrzovalnik, lahko hlajenje brez priključenega napajanja. 8. To se lahko razvije prodajati sladoled, hladne pijače in drugi. 9. To lahko prihrani veliko stroškov in enostaven za uporabo glede na fizičnih trgovinah.In prav tako lahko enostavno spremenite prodajno mesto. 10. Če prodajate svoje lastne blagovne znamke blaga, telo se lahko meri na oglaševanje v mobilnih napravah, billboard, ki je dober način za povečanje priljubljenosti.Ice cream / popsicle kolo parametri: Motorna 500w zadnje pesto motornih Driveline KMC Veriga Menjalnik SHIMANO 6 prestav hitrost in Zavora / Spredaj JAK zavor Baterija Za kolo: 36V/10ah baterija Litij-Zavora / Zadaj, dijaški ples V zavora Baterija Za zamrzovalnik&črpalka: 12V/50ah Kisline Baterije Kolo / Spredaj, 24*2.25" Aluminijasta platišča Vagon L*W*H(mm) 2530*1020*1000 Jeklena Kolesa / Zadaj, 24*2.25" Aluminijasta platišča Tabela L*W*H(mm) 1400*740*670 Steel+Lesa pokrov G. W./N.W. (kg) 270Kg/210Kg Težo, prostornino 420Kg Montažo 50% ZAMRZOVALNIK L*W*H(mm) 1116 * 656 * 600 (230L) ZAMRZOVALNIK Nazivna moč 88w ZAMRZOVALNIK NAPAJANJE DC12V ZAMRZOVALNIK Temperature .-20℃~-10℃ Električne saftly razred III Hladilno sredstvo R134a Kompresor model LZW dv35H Izolacijo C5H10 Sladoled / popsicle kolo podrobnosti podrobnosti foto: Sladoled / popsicle kolo pošiljke:

Vzorec pakiranje: jeklen okvir + lesena plošča

FCL zabojnik bo bedirectlyload posode

Tovor kolo tovarne kažejo: Mi, ZhengZhou Res Imp. & Exp.Co., Ltd je eden od hčerinskega podjetja ARTEX Skupine.

Naša tovarna se nahaja v Zhengzhou mesto, Provinci Henan, ki je specializirano za izdelavo kuhinjske opreme za več let!Naše podjetje je bilo specializirano za proizvodnjo Kuhinjske opreme za več kot 10 let!Kakovost naših izdelkov je dobro, ki imajo CE ,ISO, NSF, SGS certifikat.Imamo dodatne opreme, hitro dostavo.Dobrodošli ljudi iz vseh družbenih slojev, da obiščete!

Smo vodilno vlogo pri prehodu ISO9001:2000 mednarodni standard kakovosti certifikacija in CE certifikat v primerjavi z našimi kolegi.Smo se je razvil v industriji in trgovini podjetja.Naš samostojno razvite stroje za zmago zelo dober ugled od naše drage stranke.In imamo dobre trgu v domače regije in drugi 50 državah in regijah po vsem svetu s številnimi pokali.Kontaktni Podatki Iris Zhou:

Ime podjetja

Zhengzhou Res Strojev

Attn

Iris Zhou

E-pošta

manager(na)cnzzreally.com / iris(na)zzreally.com

Mob/whatsapp

0086-18638161289 / 0086-17719817352 (pokliči me zdaj!)

Prosimo, ugotovila naslednje informacije pred dajanjem red!!!

1. Za vse naše tovora kolo, cena prikažemo na spletni strani je CFR cen, kar pomeni, da bo ladja je ta postavka v najbližji namembno pristanišče po morju (LCL).

2. Za pomorski prevoz, po prihodu namembno pristanišče, CNEE treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

3. Za pomorski prevoz, tam smo nekaj pameti:

- Številko za sledenje za pomorski prevoz, je tovorni list številko ali posodo številko.

- V splošnem, dostava datum bi bilo okoli 10~60 dni, da pridejo, različne države z različnimi čas dostave.Če želite izvedeti točno času, vas prosimo, stik z Iris Zhou.

Oznake: hrana sladoled tovornjak, odraslih tricikel, tovor električni trikolesnik, skledo brivnik, zaful, birota tovora kolo, odraslih električni trikolesnik, bicycl, kolo hrane, električni skuter tricikel.

Zadnje kolo 24*2.25'' Aluminum rim
Brake / Rear PROMAX V brake
Velikost Koles 26"
Barve Po meri
Max Speed 30KM/H
Številka Modela RL-T06C
Napetost (V) 220V
Vrsta Pripomoček Za Kolesa
Blagovna Znamka Liuben
Certificiranje ce
Dostava Pot CFR by sea
Voziček tip pedal & electric optional
Pribor neobvezno
Brake / Front JAK Disc brake
Material Nerjaveče Jeklo
Funkcija Sekljanje
Sprednje kolo 24*2.25'' Aluminum rim
Moč (W) 250W
Poreklo CN(Izvora)
Capacity of Work Bowl (Cup) Noben

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Nove Mobilne Električni Sladoled Tovora Kolo Z Visoko Zmogljivostjo Zamrzovalnik za Prodajo Hladne Pijače, kot so Kola Pivo Odraslih Tricikel

Nove Mobilne Električni Sladoled Tovora Kolo Z Visoko Zmogljivostjo Zamrzovalnik za Prodajo Hladne Pijače, kot so Kola Pivo Odraslih Tricikel

Podobni izdelki

Primerjaj