7 Kos/Set Žensk Bombaž Perilo Spodnje Hlače Tiskanja Hlačke, Ženske, Dekleta, Seksi Lingeries spodnje Perilo Za Ženske spodnje Hlačke Plus Velikost

Nov izdelek

Na zalogi

€6.48

Na seznam želja

modname=ckeditor

7Pcs/Nastavite spodnje Perilo, Bombaž Ženske spodnje Hlačke Pantys Seksi spodnje Hlačke Tiskanja Risanka Ženske Hlačke, Ženske Spodnje hlače Moda Dekleta Lingeries Dihanje Spodnje Perilo Za Ženske

Slog:hlačnic Funkcija:kolk,hujšanje,nega trebuh,dihanje,lepo,udobno,modno,mehko,brezšivne Pas tip:low pasu Načrt funkcije:tiskanje,barva Vzorec:bombaž velikost:M,L,XL,XXL, ki veljajo ljudi skupine:ženske,dekleta, Barva:rdeča,vijolična,črna,roza,bež,rose,lubenica rdeča,svetlo vijolična,zelena,bela,siva,rumena, spodnje perilo,spodnje perilo za ženske,spodnje hlače,string,tanga,calcinha,tangice,seksi hlačke ropa notranje zadeve femenina,ženske spodnje hlačke,ženske, perilo,seksi perilo,g niz,lenceria,calcinhas,culotte femme,pregleden,hlačne perilo,bielizna damska,čipke, spodnje hlače,tangas ženske seksi ženske,jermenov in g strune,seksi spodnje perilo, ženske

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.

Trgovina na debelo,smo vam velik popust in hitro dostavo,vsa vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka,se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Kako lahko sledenje moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) Majhne Zračne Pošte Paketne ponavadi prispe v 20-70 dni.Oknar.si Saver Dostava--o 15-50 dni.Kitajska Post Register Air Mail/epacket / Oknar.si Standardna Dostava--o 10-45 dni.Hitro Izrazijo kot DHL/TNT/EMS čas dostave je splošno 7-15 dni. 1.Sprejemamo Mednarodnih Alipay, Western Union, T / T prenosa vrste trenutno 2. Prosimo zagotovite, da ste prebrali celotno pogoji in potrdite z nami, če vsi dvomi, ki ste jih pred naročilom.

1.Če je kaj narobe z elementi po prejemu, pls, vas prosimo, da stik z nami v roku 7 delovnih dni, in prosimo, da pošljete nazaj v roku 30 dni po potrditvi z nami.Stroške prevozov mora biti zagotovljena s kupci ustrezno.

2.Vse vrnjene artikle morajo biti postavljeni v originalni embalaži in da bodo hvaležni, če bo odjemalci lahko, da nam določenih podrobnosti, kot so dostava številko za sledenje, razlogih za vrnitev, in številko PAD za preverjanje.

3.Bomo nosi vse stroške, če predmeti niso iste vrste, kot je navedeno na spletu po strankam prejeli pakete.

Radi bi, da dobava visok standard kakovosti elementov, kot tudi zagotavlja odlične poprodajne storitve za naše stranke.To bi bilo zelo cenjeno če je dobra povratna informacija je lahko podana po tem, ko naše blago in storitve se lahko odobri za vas.In tudi tam se bo popust se sprosti, ko boste spet prišel v naslednjem vrstnem redu.

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Mi smo ponosni spletni trgovini dobavitelj z visoko kakovostne izdelke po najboljših cenah.Specializirani smo v ponudbo sort oblačila in dodatki, spodnje perilo itd.V prihodnosti se bomo nenehno bogatijo naše elemente in služiti odjemalcem z najboljše storitve , prosim pridi nazaj kmalu in dobrodošli, da nas obiščete še enkrat!

Oznake: mavrica nastavite spodnje perilo, nastavite spodnje perilo za ženske, bombaž perilo ženske, babydoll lenceria, varnost spodnje perilo, kratek ženske, spodnje perilo, panti, avto mobilni polnilnik z voltmeter, človek žensko spodnje perilo.

Barve Rumeno, črna, bež, rose red, Kožo, siva, bela, Modra, Zelena, ROZA BARVE
Hlačke Tip Hlačnic
Sestava Materiala 95% bombaž, 5% spandex
Spol Ženske
Dekoracijo Iz Votlih
Spolnost No
velikost M, L, XL, XXL
Poreklo CN(Izvora)
ženske spodnje perilo Žensko Spodnje Perilo
Blagovna Znamka AIANGELAQIN
ropa notranje zadeve femenina calcinhas, Hlačne, luštna
ženske hlačke 7pcs spodnje perilo za ženske, dekleta
Nespodobno Sliko No
Številka Modela 7pcs/veliko žensk hlačke 669
Pregledno bombažne hlačke spodnje perilo
Postavka Vrsta Hlačke
seksi hlačke plus velikost nizka rast hlačnic dekleta
Dvig Tip nizko-Rise
Material BOMBAŽ, Spandex
Paket 7 kos/veliko pošljete z opp vrečko
Dropshipping Debelo
G String Ženske Spodnje Perilo
Vzorec Tipa Tiskanje

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

7 Kos/Set Žensk Bombaž Perilo Spodnje Hlače Tiskanja Hlačke, Ženske, Dekleta, Seksi Lingeries spodnje Perilo Za Ženske spodnje Hlačke Plus Velikost

7 Kos/Set Žensk Bombaž Perilo Spodnje Hlače Tiskanja Hlačke, Ženske, Dekleta, Seksi Lingeries spodnje Perilo Za Ženske spodnje Hlačke Plus Velikost

Podobni izdelki

Primerjaj