Električni Mehurček Pištolo Igrača Dinozaver Shark Mehurček Puhalo Pralni Kadi Milo Samodejno Mehurček Maker Otroci Poletje Na Prostem Igrače, Darila

Nov izdelek

Na zalogi

€1.14

Na seznam želja

Bullet Točk:

1、Kul Mehurček Puhalo: Cartoon dinozaver shark slog mehurček pralni, super nov slog s 7 luknje, več mehurčkov videti zelo kul, bolj barvita, in bolj zabavno igrati.Videz, strukturo, sveže oblike, in različnih stilov, tako da bo postal edinstven mehurček igralec, privabili okoliške vidno polje.

2、Otrokom prijazno ABS Material: mehurček ventilator je izdelan iz netoksičnih ABS materiala, ki je varen za otroke in ne pride do uhajanja ali razlitja.Je zelo varen za otroke in hišne ljubljenčke.Otrok lahko opravlja mehurček puhalo z njimi in uživajte vaš mehurček preganja .

3、Varno Hladno Ljubitelj Mode: ventilator je izdelan iz mehko gobo rotorja propelerji, varno pena igrača je primerna za vaše otroke in hišne ljubljenčke.Ko se otrok počuti, utrujena po preganja, da se boste počutili zelo vroče.Lahko uporabite mehurček puhalo kot majhen ventilator, ki jih bo prinesel kul in udobno veter.

4、Enostaven za Uporabo: Naše pisane mehurček puhalo uporablja 2 AA baterije (baterije niso vključene), enostavno za priključitev in uporabo.Prelijemo mehurček vodi v dodatne odbor potopite mehurček puhalo v mehurček vode, in nato pritisnite stikalo za uživajte vaš mehurček čas. (Upoštevajte, da zaradi okoljskih vprašanj, mi ne zagotavljajo mehurček tekočina, lahko vi in vaši otroci morali DIY razhroščevalne, da bi igro bolj zanimivo.)

5、Odlično Darilo: Zabavno in edinstveno obliko, da spodbujajo razvoj otrokove domišljije in inovativnosti.Vaš otrok lahko opravlja to bubble topovi z njimi, ki je zabavno in interaktivno igračo, ki lahko vodijo jih zabavali dolgo časa.

Opis:

Kako narediti mehurček rešitev:

1. Dodaj pralni prašek ali tekoči detergent za steklenice, približno 1/5 steklenico (tekoči detergent lahko dodate v manjšo količino).

2. Pour čista voda iz pipe v steklenice, mešamo in dobro pretresite.

3. Prelijemo mehurček vode v pladenj, palico mehurček usta z mehurček tekočina.

4. Pritisnite na stikalo, da uživajo pisane mehurček čas.

Značilnosti:

Edinstven design.

Ergonomska oblika in non-slip design, enostaven za pridržite.

7-hole design, prižganimi veliko pisane balončke, vsako minuto. (Število mehurčkov je dvakrat višja od preteklih osmih-luknjo mehurček stroj.)

Specifikacije:

Baterije: dve AA velikost 5 (self-ki)

Ime: Cartoon Mehurček Puhalo

Material: ABS

Barva: kot prikazano

Seznam Vsebine:

1 x Mehurček Puhalo

1 x Mehurček Tekočina Pladenj

Opombe:

1. Če ste pomotoma dobili milo v oči, prosim izprati oči z vodo.

2. Ko naprave je nameščen, ne smete preklopiti računalnika prstov v napravo.

3. Ko je mehurček vode, ki se uporablja, jo izklopite.

4. Ni primerna za otroke pod 36 meseci.

5. Tam se lahko barva razlika v opremo, vendar pa se lahko normalno uporabljati

6. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

7. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oznake: puhalo mehurček stroj, bubbl, kovanec zabavno, zračno puhalo spa, big bubble pištolo, mehurčki pištolo stroj, mehurček dinozaver, mehurček pištolo milo, moški ulične, vintage mehurček stroj.

Material Plastični, ABS
Poreklo CN(Izvora)
Opozorilo no
Črtna koda No
Spol Unisex
Certificiranje CE
Oblika Risanka
Vrsta mehurček pištolo
Plastika Tip ABS
Številka Modela otrok mehurček pištolo igrače
Značilnosti Niso Strupene
Priporočamo, Starost 7-12y, 4-6y
Ime Risanka Mehurček Puhalo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Električni Mehurček Pištolo Igrača Dinozaver Shark Mehurček Puhalo Pralni Kadi Milo Samodejno Mehurček Maker Otroci Poletje Na Prostem Igrače, Darila

Električni Mehurček Pištolo Igrača Dinozaver Shark Mehurček Puhalo Pralni Kadi Milo Samodejno Mehurček Maker Otroci Poletje Na Prostem Igrače, Darila

Podobni izdelki

Primerjaj