Svila Orhideja Umetne Rože Starinsko Slikarski Slog Doma Vrt Dekor za Vazo Tabela Urad Hotel

Nov izdelek

Na zalogi

€2.45

Na seznam želja

Slikarstvo Barvo Orhideja

Package: Vsak paket vsebuje 1pc če se odločite 1.(Ne vaza) 100% Čisto Nov, kot pravi.Material: Svila,plastična cevka z železno žico.Dolžina: Popolnoma 60 cm Teža: 58g/pc.Uporaba:Domov//Stranka/Poroka/Rojstni dnevi/Festival/Office/Fotografije itd.

Prikaz Izdelka

Opomba

Ker so nekatere panoge so predolgo, bomo bend jih za paket.Ko prejmete izdelka, lahko poravnati jih lahko z roko!Če vam ni treba preveč dolgo vejo,smo lahko aiso pomoč, da skrajšanju. 1.Plsease omogočajo rahlo odstopanje za merjenje. 2. Tam bo rahlo barva razlika zaradi fotografiranja okolje 3.Listi ali cvetovi se lahko enostavno namesti, če pada. 4.Cvetje lahko deformira če se prevažajo, za dolgo časa, lahko pritisnete je z roko ali uporabite sušilnik za lase jo obnovili v njeno prvotno obliko. 5. Lahko se ohladi off prah z za lase je po dolgem času zaslonu. ****************************************** Pls skrbno preverite vaš naslov za dostavo in informacij, tako da boste lahko prejeli vaše dobro na čas.Priporočljivo dostave: Oknar.si standardne dostave - stabilnejše, varnejše in hitrejše.Prav tako smo tudi ladje, ki jih DHL, UPS, EMS in druge kurirske.Če potrebujete nujno ali v velikih količinah, vas prosimo, da nas kontaktirate.Sledite naši trgovini,boste dobili več popust.Hvala, ker ste.

Oznake: umetni orhideja pot, pero vaza, umetni orhidej v lonec, dekor vaza, dekor cvet doma, antični državi dom dekor, bonsaj orhideja, država slog doma dekor dnevna soba, madela državi dom dekor, ozadje salon.

Blagovna Znamka DRŽAVI VILLA
cvet slog Cvet Podružnice
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta orhideja
Razvrstitev Umetno Cvetje
Slog Cvet
Priložnosti ZAHVALA
Material Svila

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Svila Orhideja Umetne Rože Starinsko Slikarski Slog Doma Vrt Dekor za Vazo Tabela Urad Hotel

Svila Orhideja Umetne Rože Starinsko Slikarski Slog Doma Vrt Dekor za Vazo Tabela Urad Hotel

Podobni izdelki

Primerjaj