3-v-1 Avto Cigar Plamen Gorilnika, Polnilne, Mobilni Telefon, Držalo Nastavljivo Telefon Polnilnik USB Universal Za 5.31 v Max Naprav

Nov izdelek

Na zalogi

€8.59

Na seznam želja

Bullet Točk:

1、Tri-v-enem Funkcije: Nov začetek koncept tri-v-enem funkcije.Sestavljena je iz avtomobila cigar plamen gorilnika, avtomobilski polnilnik USB in avto nosilec za telefon.Elektronsko opremo lahko prihranite prostor in imajo več funkcij.

2、Stabilno in Nastavljiv: naprava z labod vratu cev je nameščena v cigar plamen gorilnika avtomobila, ki lahko prilagodite, kot vam je všeč, elegantna in modi.V plum blossom-oblikovane gume design uporablja na cigareto držalo, da bi nosilec telo stabilno.

3、Prihranite Prostor: 5V/2A dvojno USB vmesnik, ohraniti napajanje funkcije cigar plamen gorilnika port, podpira različne vozila-vgrajena oprema, napajalniki, tako da se boste lahko izognili težave zaradi nezadostnega napajanja.

4、Mobilni Telefon Nosilec: mobilni telefon imetnik lahko prilagodite tako, da en gumb, podpira o 5.8-8,5 cm/2.28-3.35 v dolžini prilagoditev, in je primerna za različne blagovne znamke mobilnih telefonov, kot so za Xiaomi, za Apple, Samsung, za HTC, itd.

5、Anti-slip Design: Anti-slip goba na hrbtu in obe strani, tako, da skrbite, da bo telefon stabilen.Plamen retardancy je višja kot UL94-0, in to se lahko zavrti za 360 stopinj in bo.Različnih zornih kotov, se lahko prilagodi na bo.Podpira različne sloge, mobilnih telefonov, izdelek dodatki USB kabel za polnjenje.

Specifikacije:

Ime: Avto Cigar Plamen Gorilnika, Polnilne, Mobilni Telefon, Držalo

Model: XWJ-HC45

Material: ABS

Velikost: dolžina vratu o 13,5 cm/5.31 v, nosilec o 8.2*7.3 cm/3.23*2.87 v, cigar plamen gorilnika približno 5*12cm/1.97*4.72 v

Embalaža: color box

Pakiranje velikost: o 11*6.5*27.5 cm/4.33*2.56*10.83 v

Bruto teža: 224 g o

Seznam Vsebine:

Avto Cigar Plamen Gorilnika Za Polnjenje Mobilnega Telefona Imetnik*1

Usb Kabel Za Polnjenje,*1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oznake: Avto Nosilec, avto nosilec mobil, aluminij telefon stojalo, avto nosilec telefona, mobilni telefon stojalo, držalo za telefon, mobil stojalo, avtomobilski telefon stojalo, avto nosilec mobil telefon, kača stojalo.

Blagovna Znamka Rondaful
Značilnosti Magnetni
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Je Zvočnik No
Vrsta Avto Nosilec
Polnilnik No
Številka Modela Nosilec Za Telefon
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

3-v-1 Avto Cigar Plamen Gorilnika, Polnilne, Mobilni Telefon, Držalo Nastavljivo Telefon Polnilnik USB Universal Za 5.31 v Max Naprav

3-v-1 Avto Cigar Plamen Gorilnika, Polnilne, Mobilni Telefon, Držalo Nastavljivo Telefon Polnilnik USB Universal Za 5.31 v Max Naprav

Podobni izdelki

Primerjaj