NULE Trak Pin Udarec Nastavite, Gunsmithing Udarec Orodja, Izdelana iz Masivnega Materiala, Vključno Jekla Udarec in Kladivo s Klopi Blok

Nov izdelek

Na zalogi

€13.21

Na seznam želja

BESTNULE Pin Udarec, je velik Nabor orodij namenjen za odstranjevanje in ponovno uporabo roll nožice, ki ne povzroča večje škode na nožice.Ta orodja so toplotno obdelani, utopno kovane kaljeno in knurled jekla za večjo vzdržljivost, izvedljivosti in splošne uspešnosti.Dal to trajne pin udarec nastavljen tako, da deluje za vas.Z eno organizator platno vrečko, ta sklop je prepričan, da ostanejo z vami skozi dolge razdalje na številnih delovnih mest.

Opis:

🔧【Trajne Uporabe】: iz 40# krom vanadij jekla, legiranega orodnega jekla s krom vanadij legirnih elementov.Globoko zraka otrdelost lastnine po toplotni obdelavi je zelo koristen za uporabo te plesni.Odlična odpornost proti obrabi in žilavost.Pin je najbolj enostavno pokvarjen del celote.Nudimo odlične kakovosti zatiči, tako da se boste lahko izognili odstop celotne gunsmith udarec nastavite zaradi zlom ene pin.

🔧【4 Snemljiv Kladivo Glave】: vam nudi 4 zamenljivi kladivo glave (1 medenina, 1 chrome, 1 nylon v beli barvi in 1 gume na črno ) na 2 koncih kladivo, lahko izberete pravilen glede na vaše potrebe.S 4 večji in težji kladivo glave, kladivo je lažje zadeti.

🔧【Vse-V-1 Nastavite】: Vključno z vse, kar potrebujete, da bi začeli.Prihajajo z 8 Kosov trak pin udarec, vključno z 1/8", 9/64", 5/32", 3/16", 7/32", 1/4", 9/32" in 5/16"; 3/8, 15/64 plastičnih udarcev; 1 pin poravnava orodje in 4 snemljiv kladivo glave; 4Pcs votlih koncu starter udarec nabor vključno 1/16", 5/64", 3/32", 1/8",bo zajemal vse AR platformo, vključno s sprožijo straže, plin blok, naprej in pomoč; 4Pcs jekla udarcev, vključno z: 2 vsakega od 1/16" in 3/32".

🔧【Edinstven in Skrbno Načrtovanje】: udarec nasveti so povratne-taper design, zaradi česar jih nekoliko širši kot ostali gred da ne držijo v pin luknje, po posebnega zdravljenja,zatiči so trajne.Poleg tega smo opremljeni z dvema robčki, ki vam lahko pomaga, da odstranite umazanijo na površini puške in zatiči pri uporabi izdelka.

🔧【Dobro Zapakirani】: Uporaba multi-layer embalaže, zunanja plast je karton embalaža, v notranjosti je naše embalaže-priročno trde plastike shranjevanje primera.Vsa orodja, ki so lepo shranjene v polju, čisto in urejeno, enostavno shranjevanje in prevoz.Smo pakirani izdelki tako dobri, kot smo lahko, če je vse poškodovane dele, vas prosimo, da nas kontaktirate, bomo rešiti problem kot v način želite.To je naša obljuba in mi čast naše besede!

OPOZORILO:

Uporaba strani toolsmay nevarna, prosimo, da elemente, stran od otrok.

Ustanovljen leta 2016, Smo BESTNULE Uradni Trgovina storili offline poslovanja za več let, naše podjetje je posvečen umetnosti, obrti & šivanje opreme.

BESTNULE Uradni Trgovini.je strokovni proizvajalec, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo usnja orodja.Vsi naši izdelki so skladni z mednarodnimi standardi kakovosti in so zelo cenjeno v različnih trgih po vsem svetu.Naše dobro opremljene prostore in odlično kontrolo kakovosti v vseh fazah proizvodnje, ki nam omogočajo, da se jamstvo za popolno zadovoljstvo strank.

Smo novo poskusite na Oknar.si vendar raste hitro.Zdaj smo ustanovili strokovno Oknar.si prodajni oddelek, skupaj z našim odličen izdelek, razvoj zmogljivosti in proizvodne zmogljivosti.Bomo lahko optimizirali naše izdelke pravočasno temelji na kupca pregled, sporočila in povratne informacije.

Če ste zainteresirani za katerega koli od naših izdelkov, in bi radi, da bi, prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi smo veseli, da tvorijo uspešen poslovni odnos z novimi strankami po vsem svetu v bližnji prihodnosti.

Plačilo Politike

V Oknar.si platformo trenutno podpira Paypal plačila in mednarodnih Alipay (Depozitni) plačila; platforme običajno podpira kupce, da plača na spletu na Oknar.si platformo, prek Moneybookers, PayPal, kreditne kartice, debetne kartice, TT nakazili in drugimi metodami.

Embalaža & Dostava

Package ravnanje traja le 1 delovni dan v našem skladišču, zato vas prosimo, prepričajte se, da vnesete pravilne plačila in dostave informacij preden se preverjanje ven.Ko bo vaše plačilo je končana, ne bomo sprejeti vse več sprememb, da vaše naročilo.

Politika Vračanja

Če obstaja kakršen koli problem kakovosti z izdelkom, kot so poškodbe ali manjkajo dodatki, Prosimo, obrnite na nas s 7 dni, odkar ste prejeli predmet in in se vrnili k nam v 30 dneh od dostave datum za zamenjavo ali vračilo kupnine.V istem trenutku, prosimo, obrnite na našo customer service zastopnik, nam podrobno problem in nam pošljete nekaj fotografij za potrditev.

Povratne informacije

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če imate težave z vašim naročilo, prosimo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo, da boste zadovoljni.Če ste zadovoljni z nakupom, vas prosimo, da nas najvišjo bonitetno oceno v DSR je.

Oznake: šolarka enotna, touhou, trak pin udarcev, dewalt set orodja, pin udarec set, pin udarec, vrečko gunsmithing, gunsmith orodja obrambni, center udarec pin, klop motornih.

Rezilo Materiala Krom-vanadij Jekla
Ravnanje Z Obliko Krog
Blagovna Znamka BESTNULE
Barve črni niz
Bruto Teža 3.1 Lbs
Številka Modela YFGJ1009A
Uporaba Drugo
Neto teža 2.7 Kg
Poreklo CN(Izvora)
DIY Dobave Kovinarstvo
Material Metal+ PP Plastike
Vrsta Drugo
Case Dimension 14.8" x 6.7" x 2.4" (L x W x H)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

NULE Trak Pin Udarec Nastavite, Gunsmithing Udarec Orodja, Izdelana iz Masivnega Materiala, Vključno Jekla Udarec in Kladivo s Klopi Blok

NULE Trak Pin Udarec Nastavite, Gunsmithing Udarec Orodja, Izdelana iz Masivnega Materiala, Vključno Jekla Udarec in Kladivo s Klopi Blok

Podobni izdelki

0 Mnenja in ocene
DZ575-srebrna
€5.92
Primerjaj