3PCS Ustvarjalnih Namiznih Sladoled Žlico 304 Nerjaveče Jeklo Kuhinjski Pribor Domov Milkshake Lubenica Sladica Žlico sladoleda

Nov izdelek

Na zalogi

€3.05

Na seznam želja

Lepe posode lahko izboljša dušo.Med temi tisoč dobrot, lepe posode je potrebno, da se ujemajo in uporabo, ki canmake ljudje počutili srečnejše.

Glavne Značilnosti

★100% Kakovost

Izdelana iz visoko kakovostnih 304 nerjaveče jeklo material, debel in vzdržljiv, odporen proti koroziji in ne-rjavenje, okolju prijazno, in za enkratno uporabo, kar vam prinaša dobre izkušnje življenja.

★Lep Design

Srčkan lopata-oblikovane zasnove, iz Nerjavnega jekla mešalna žlica, trajne, elegantno ogledalo poliranje.To je tudi enostaven za vzdrževanje, pomivalni stroj varen in enostaven za čiščenje.

★Velikost

Skupna dolžina iz nerjavečega jekla žlico je približno 6.1 cm, in na konici žlico je okrog 1,3 cm.To je lahek in enostaven za shranjevanje ali prevoz.To lahko visijo, ko ni v uporabi, brez opravljanja prostor.

★ Široko Paleto Uporabe

Elegantno high-end ročaji, gladki robovi, bolj udobno za uporabo.Poleg tega je primeren tudi za mešane pijače, kot so limonado, milkshake, žele, kava mešamo, čaj, sladoled, Lubenica, majhne prigrizke, itd.; ti elegantno oblikovana, iz nerjavnega jekla žlice so primerni za uporabo v domovih, lokalih, in sladica trgovin.

★Idealno Darilo Izbira

Uporabite ta lopata-oblikovan žlico za poroke, rojstne dneve, festivali, naselje, sejmi, oglaševanje, promocije, zaslužki zaposlencev, obletnice, praznovanja, poslovna darila itd.

Z Uporabo Metode

Specifikacije

Teža Izdelka

Izdelek Teža: 37G

Package Teža: 44 G

Paket Velikost(L x W x H)

16 × 5 × 2 cm / 6.3 × 2 × 0.8 cm

Vsebina Paketa

Ustvarjalne Sladico, Sladoled Žlico × 3

Material

304stainless jekla

Opomba

1.Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

2.Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

Oznake: ice zajemalka, lure žlico bronasto, Žlico kave, ukrivljen leseno žlico, jam nož, jerri, japonsko juho žlico, spoon trout, žlico čaja, stranka, lubenica.

Proizvodnja Žlico/Vilice/Nož Kit
Slog Zahodni
Blagovna Znamka isfriday
Material Kovine
Servis Tipa Servis Določa
Številka Modela Ustvarjalne Sladica Žlico Sladoleda
Funkcija Okolju Prijazno
Število Uporabnikov 3
Vzorec Tipa Trdna
Certificiranje CIQ
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

3PCS Ustvarjalnih Namiznih Sladoled Žlico 304 Nerjaveče Jeklo Kuhinjski Pribor Domov Milkshake Lubenica Sladica Žlico sladoleda

3PCS Ustvarjalnih Namiznih Sladoled Žlico 304 Nerjaveče Jeklo Kuhinjski Pribor Domov Milkshake Lubenica Sladica Žlico sladoleda

Podobni izdelki

Primerjaj