Shineland Moda Spusti Uhani Za Ženske Pribor Za 6 Barvah Kristalno Okrasnih Dolgo Izjavo Padec Uhani Nakit Za Ženske

Nov izdelek

Na zalogi

€1.59

Na seznam želja

Nakit Za Vzdrževanje

IZOGIBAJTE SE KEMIKALIJ ?KOPEL ?CRASH ?ZNOJ ?VLAŽNOST

OBRIŠITE Z MEHKO KRPO + DOBRO SHRANITE

NADOMESTEK NOŠENJE

OBVESTILO

Če ste zadovoljni z našo opremo in storitve, PROSIMO, UVRSTITEV NAS 5 ZVEZD in DODAJTE TRGOVINA NA SEZNAM, ki bo vzemite si 1 minuto.HVALA, KER STE.

Lahko stopite v stik z nami prvič, če imate kakršna koli vprašanja o predmete ali storitve, preden pustite povratne informacije.

NAŠ CILJ je biti najbolj zanesljiva in najbolj pozitivno dobavitelj, ki dobavlja najboljše kvalitete po najugodnejših cenah.Če želite ustvariti odlične poprodajne storitve, je vaše zadovoljstvo je zelo pomembno za naš razvoj.

KUPCI MORAJO VEDETI,

A. POŠILJKO

Bomo ladja vaše naročilo v 12-36 UR, ko je vaše plačilo je potrdil Oknar.si.V Kitajski Prazniki, bomo obvesti čas poštnine posebej.Za veliko količino naročila, prosimo, da nam omogočajo, da preverite zalogo, preden vaše plačilo.To lahko traja več časa za pripravo velike količine naročila, in bomo opazili boste čas, ki je potreben.

Mi NE zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun čas v različnih državah, ki lahko vplivajo na čas vaše naročilo pregleda.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpljenje!!

B. PLAČILO & MERI, DA

Depozitni , T/T , Zahodne Unije , in druge plačilne pogoje podpira Oknar.si so v redu z nami.

Za zaščito vašega denarja, vaše plačilo bo začasno ki jih Oknar.si, in ne bo izdal, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Prosim, vas prosimo, da stik z nami če imate kakršnekoli meri, da potrebe.

Vsi izdelki so lahko narejeni svinca in brez niklja kot vaše zahteve, lahko tudi opraviti preizkuse, kot so SGS, TUV, itd.

Če potrebujete po meri naročila , plačilni pogoji, bi bilo 30% T/T depozita skupna vrednost, 70% T/T ravnotežja pred odpremo .

C. VRNE & DRUGI

Trudimo se, da služijo naši kupci.Povrnili vam bomo, če se vrnete elemente v roku 10 dni po tem, ko ste prejeli vaše predmete, vendar morate vedeti, da izdelki morajo biti v originalni pogoji, kot ste jih prejeli.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logističnega za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritve v specifikacijah.Skrbno preverite, preden jo da.Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 0.5 cm v merjenje.Če najdete velikosti, res ne ustreza, vam lahko neposredno stopijo v stik z nami za zamenjavo ali vrnitev.

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja, foto, itd.Vendar, če mislite, da postavka prejeta v napačne barve, prosimo, obrnite na nas za zamenjavo ali vrniti, če je to mogoče.

NAŠ CILJ je, da Ste Zadovoljni s svojim

Najljubše Predmete.

Želim vam srečno življenje vsak dan!

Oznake: uho ženske, 925 obroč srebrna, obesek angel, nakit tajska, necklac, Srebro 925, za, zelda, diamantni prstan, ametist obroč.

Spol Ženske
kupi enega, drugega dobite Materinski dan darilo
Kovine Tipa Cinkove Zlitine
Ime ženske spusti uhani
Teža 13g
Uhan Tip Padec Uhani
Fine ali Moda Moda
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela D34390
Slog TRENDY, Fashion Jewely
Material Cinkove Zlitine
Blagovna Znamka shineland
Obliko\vzorec Kaplja Vode
Barve temno modra, svetlo roza, light greeen, breskev, bela, črna
Postavka Vrsta Uhani

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Shineland Moda Spusti Uhani Za Ženske Pribor Za 6 Barvah Kristalno Okrasnih Dolgo Izjavo Padec Uhani Nakit Za Ženske

Shineland Moda Spusti Uhani Za Ženske Pribor Za 6 Barvah Kristalno Okrasnih Dolgo Izjavo Padec Uhani Nakit Za Ženske

Podobni izdelki

Primerjaj