1/2" Polni Stožec Spirala Jet Šobe Iz Nerjavečega Zalivanje, Razprševanje Megle, Za Vrt In Travnik, Namakanje Spusti Ladje, Vroče Prodaje

Nov izdelek

Na zalogi

€1.05

Na seznam želja

Iz nerjavečega Jekla Spiralne Šoba je neke vrste trdna membrana-obliko ali votli stožec-obliko atomizacijo šoba,jet kota področje lahko 60 stopinj - 170 stopinj, na splošno 120 stopinj.Pogosto se uporablja v haze desulphurization, za odstranjevanje prahu, izpušnih plinov, predelavo, odstranjevanje odpadnih voda, je fireproofing, gasilstvo, škropljenje, čiščenja in drugih področjih.

Ti kompaktni šobe so nemoten pretok poti, ki lahko zmanjša tekočina, blokiranje, tako, da tekočina, v pripravi določene velikosti doseže maksimalni pretok.Iz nerjavečega Jekla Spiralne Šobe so lahko nameščeni ali posodobljeni v večini cevovodni sistem.

Obstajajo pogodbe o neširjenju jedrskega orožja ali BSPT (moški) niti šobe, ki so na voljo, iz Nerjavnega Jekla Spiralne Šoba na splošno za palec moški niti specifikacija se lahko poveže z navojem adapterji za ženske nit.

Specifikacije:

Material:316 Nerjavnega jekla;

Povezave velikosti: 1/2".Zunanji Navoj;

Delovni tlak: 50-150Kpa;

Paket Vključuje:1x iz Nerjavečega Jekla Spiralne Šoba

Oznake: xr iphone primeru spolzki.

Brizgalke Tipa IZBIRANJE
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

1/2

1/2" Polni Stožec Spirala Jet Šobe Iz Nerjavečega Zalivanje, Razprševanje Megle, Za Vrt In Travnik, Namakanje Spusti Ladje, Vroče Prodaje

Podobni izdelki

Primerjaj