Vestidos de Novia Poročno Obleko Za Ženske A-linijo Čolna, Vratu, Dekolteja Off Ramo Plus Velikost Nevesta Obleke 2021

Nov izdelek

Na zalogi

€203.07

Na seznam želja

Dobrodošli na naši sanje obleko trgovina

Ko ste skobljanje to, da kupujejo obleko od nas, prosimo preberi si je jasno, kot spodaj:

1. Prosimo, preverite vaše Prsi velikost , obseg Pasu , Kolk Velikosti , Naravni višina z naše standardne velikosti,in če niste prepričani o velikosti, nato pa nam pišite na naš oddelek za podporo strankam, hvala; 2. Tudi Kitajska Post Air Mail je zelo počasi , tako da, ko izberete, Kitajska Post Air Mail, prosim, preverite, če čas je v redu za vas, Če potrebujete obleko Nujno , potem si lahko izberete e-EMS Express, EMS Express, DHL Express, UPS ipd., ti Express so visoke hitrosti,hvala.

3. Tudi mi vam lahko zagotovi najboljše kakovosti in storitev, tako da izberejo nas,vaša pravica izbrati. 4. In ta obleka je na zalogi,in kot ponavadi smo lahko pošljete obleke, da boste v 2~3 delovnih dni po plačilu ,če Costom Narejen,približno 18 dni bomo poslali vaše obleko iz,hvala.Za po Meri Narejeno Obleko, izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo. 1. Bankrot: Cm/Cm 2. Pas: Cm/Cm 3. Boki: Cm/Cm 4. Kotanjo Na Tleh Brez Pete: Cm/5 Palcev. Naravni Višina: Cm/Cm 6. Višina Pete: Cm/Cm 7. Obleko Zapiranje z Zadrgo ali Čipke?): (Običajno bomo recommand Čipke) 8. Obleko Barve( Prosimo, izberite Barvo, Št.iz naše Color Chart): Barve, Številka 9. Nositi Datum: 10. Vse druge posebne requirment če imate tudi pls nam,hvala.Dragi prijatelji,cena je samo za obleko,ki ne vključuje nobenih dodatkov, kot so rokavice/jakna/tančico in petticoat.vse spremembe, velikost/barva/posebne zahteve niso sprejemljivi po naročilo presega 24 ur.upam, da boste razumeli.Prodect Kažejo, Standardna Velikost Grafikona, Kako Meriti Barve Grafikon

Proizvodni Proces

Dostava Politike Smo trgovina s Kitajsko Post Air Mail, ki so jo spremljali število)dostava za ta element, da po vsem Svetu.Air Mail traja od 25 do 30 delovnih dni za dostavo.Stranke bodo odgovorni za zagotavljanje nas s pravilno odpremno informacij pri blagajni.Prosimo, še enkrat preverite, preden zaključevanja proces checkout.Mi in naši ladjar ne bo pokrov izgubljene pakete zaradi nepravilne naslov informacij, ki jih stranka.Prepričajte se, da je Naslov pravilen.Telefonska številka je priporočljivo za bolj natančno dostavo.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.Air Mail traja od 25 do 30 delovnih dni za dostavo.Predmeti traja dlje časa, da pridejo zaradi carinjenja obdobju.Če potrebujete nujno,bomo uporabili ekspresna dostava, kot so DHL/UPS(Hitra Ladja na teden času Prispe), da poda postavka za vas,vendar morate izbrati ti dostava pot ob nakupu tega artikla.Z vse več vprašanj, ali kakršne koli druge informacije, se najprej obrnite na nas.Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte, Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred oddajo ponudbe.Plačilne politike Depozitni je BREZPLAČNO varno plačilo storitev, ki se samodejno na voljo na vseh transakcij.Ta storitev zagotavlja, da se plačila, ki je izdal dobavitelj šele, ko jih potrdi zadovoljivo prejemu vašega naročila.Vam lahko plačujejo tudi po drugih načinov, ki so lahko sprejeti na Oknar.si.Politika vračanja Vrne sprejeta v 30 Dneh(od kupca prejeli postavka) Vračilo podana kot Denar Nazaj ali Exchange povratni prevoz plača Kupec Dodatne politiko vračanja podrobnosti :obleka ne sme biti uporabljen,ni umazana,ne vonj.Povratne informacije politike Povratne informacije, je pomembno za vas in mene, če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev,prosimo, da Objavite dobre povratne informacije za mene,Bomo tudi to, da je za vas,če ste nezadovoljni z našo elemente, prosim, ne nam negativnih povratnih informacij takoj,se najprej obrnite na nas, Ne glede na to, kaj se zgodi , prepričani Smo, da bomo lahko našli najboljši način, da rešite problem .Če ne, Post Negativne povratne Ni prepozno.Hvala vam za vaše razumevanje.Veselimo se za vaše komentarje in povratne informacije.Smo resnično prosim bog blagoslovi vaše družine imeli srečo.Cheers Pozdravljam vas in vaši družini in prijateljem za našo trgovino znova.Upam, da naši obleko bi lahko vesel, da vas in vašo družino.Srečno!!!

Oznake: boho obleko, pepeljuga obleko cosplay, rojstni dan obleko ženska, obleko sre, kratka poročne obleke 2021, nastavek obleko, obleko poletje, haljo ženske, stranka obleko, v angažiranje obleko.

Vlak Chapel Train
Dekoracijo Draped
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Rokav Dolžina(cm) kratka
Izrez Čoln Vratu
Visoka kakovostDa
Nazaj Design zadrgo
Rokav Slog Redni
Številka Modela HS0518
Silhueta A-LINIJE
Pasu imperij
Poročno Obleko Tkanine Sijoči Saten
Kraj Izvora Kitajska Jiangsu
Blagovna Znamka EBDOING
Barve Po Meri Izdelano
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Zgrajena v Modrc Da,
PorekloKitajska Jiangsu
Za Nosečnice Da,
Slike Dejanske Da,
Modni Element preprost

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Vestidos de Novia Poročno Obleko Za Ženske A-linijo Čolna, Vratu, Dekolteja Off Ramo Plus Velikost Nevesta Obleke 2021

Vestidos de Novia Poročno Obleko Za Ženske A-linijo Čolna, Vratu, Dekolteja Off Ramo Plus Velikost Nevesta Obleke 2021

Podobni izdelki

Primerjaj