Halloween Balon Arch Garland Komplet 120 Pack Konfeti Latex Pajek Folija Balon Nastavite Temo Stranki Ozadju Dekoracijo

Nov izdelek

Na zalogi

€10.16

Na seznam želja

DRAGOCEN PAKET:, Boste dobili 115pcs latex balon(35pcs 12" baloni, 40pcs 10" baloni, 40pcs 5" baloni, barve v črni, oranžni in beli.) in 1pcs black velik pajek folija balon.Celotno Balon Garland Pribor Komplet (1 zvitek 32ft svileni trak, 1 zvitek 16 ft arch balon trakovi, lepilni trak, 1pcs balon vezava orodja, 1 zvitek 100 pika lepilo), v skupni 120pieces

POSEBNA OBLIKA: Ta lepa noč Čarovnic balon kit je sestavljen iz črno oranžne in bele balone, polno festivala vzdušje.Obstaja tudi nekaj črna in oranžna konfeti balone in 40pcs mini - 5" balonov, ki lahko vaš balon arch izgleda bolj svetlo in večplastna

️ ENOSTAVEN za MONTAŽO: Blow up balone različnih oblik in velikosti, prvi in nato jih vstavite v plastično garland-izdelava stripa.Naslednji dal spider balon na balon garland.Nudimo štirih orodij, ki vam pomaga, da balon loki več easily.By z njimi boste prihranili čas in energijo, tudi, da bi balon garland kot sliko, ki je prikazano v manj kot 30 minutah.To bo smešno družinski obrti, da DIY z družino

️Varne in Udoben : Naše baloni so narejeni po naravni lateks materialov, močan in vzdržljiv, in popolnoma neškodljiv za človeka, in je biološko razgradljiv material, ne bo povzročilo onesnaženje okolja.Kot nalašč za noč Čarovnic tematske strani, obletnice stranke, otroška stranke,podjetja, prireditve, piknike, foto poganjki in vse posebne dogodke in lahko dobite velik hit!

Opis izdelka

【Dragocen Paket - 120PCS】

Latex Balon: 115PCS

12" črni baloni*10pcs

12" oranžna baloni*10pcs

12" black orange konfeti*5pcs

12" črni baloni z belo piko*5pcs

12" oranžna balone s črno piko*5pcs

10" črni baloni*20pcs

10" oranžna baloni*20pcs

5" črni baloni*10pcs

5" oranžna baloni*10pcs

5" bele balone z očmi natisnjeni*20pcs

Folija Balon: 1PCS [ velikih spider balon ]

Balon Garland Pribor Komplet: 4PCS

16 ft Dolg Trak Trak: Lahko dobite balone, ki je zaljubljen v brez baloni pada ven, lahko tudi cut, samo uporabite kot vam je všeč.

100 kozarcev Pika Lepilo: se Uporablja za lepljenje baloni, dal manjše balone, da je vrzel večje tisti, da bo celotno poglej več krasen.

1pcs Vezava Orodje: se Uporablja za vozel balone, da zrak, ki ostanejo v njih.Da vezava, zelo enostavno, lahko resnično prihranite svoj čas in energijo.

1pcs uporabite navodila:Za pomoč vam bo balon arch enostavno.

【Nasveti za Pre-konfeti Balon】

Po napihnjene, drgnite jih večkrat na las ali obleke in nato tresljaji, ki lahko notranji konfeti spoštujejo vsi-okrog balon, da se prikaže več lep prizor.

Ne skrbite za balone bi solzenje ali poka, ko inflating, ima odlično kakovost - močan in dolgotrajen, varno in zelo trpežna, nestrupen in brez vonja.

Oznake: balon garland set, baloni arch set, balon garland roza, folija balon arch set, zeleno baloni arch set, halloween blazino, rjava baloni arch set, samorog balon arch set, balon garland kit, votel udarec.

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka flowerherd
Razvrstitev Ballon
Oblika Slog Risanka Amnimal
Priložnosti Poročni & Posla, Krst & Krst, St Patrick ' s Day, Veliki Dogodek, Upokojitev, Spol Razkrivajo, Rojstni Dan, Hiša Se Gibljejo, Dan otrok, April Fool ' s Day, Nazaj V Šolo, Kitajsko Novo Leto, Dan Zemlje, Očetovski Dan, ZAHVALA, Božič, Valentinovo, Noč čarovnic, Velikonočni, Diplomi, Obletnica, Materinski Dan

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Halloween Balon Arch Garland Komplet 120 Pack Konfeti Latex Pajek Folija Balon Nastavite Temo Stranki Ozadju Dekoracijo

Halloween Balon Arch Garland Komplet 120 Pack Konfeti Latex Pajek Folija Balon Nastavite Temo Stranki Ozadju Dekoracijo

Podobni izdelki

Primerjaj