1/6 Chris Glavo Skulptura Človek Glavo Carving Model Igrača Za 12" Moški Akcijska Figura Telo Na Zalogi

Nov izdelek

Na zalogi

€17.55

Na seznam želja

Opis: Pogoj: 100% Čisto Nov , Nikoli ni Bila Odigrana Velikost: 1/6 obsega Pakiranje Seznam: 1pc Glavo Skulptura Toplo Nasveti: Zaradi intenzivnosti svetlobe, barva izdelka in dejanski izdelek lahko malo drugačen, hvala za vaše razumevanje!Če ste zainteresirani za izdelek, lahko dodate izdelek v košarico ali priljubljene.Bomo pogosto vprašanje kuponi v nakupovalni voziček in najljubši navijači.Podpiramo debelo in preprodaje.Mi vam bo dala popust, če ste lahko kupite veliko tega elementa.Če obstaja kakršno koli vprašanje, prosimo, da se obrnete!

OPOZORILO PROSIMO, Dostava Podrobnosti: 1: Prosimo, potrdite vaš NASLOV previdno, ko vam bo, da.Bomo poslali izdelke, da boste takoj po prejemu plačila. 2: izdelki so poslane iz Kitajske z letalom; doseči večina držav v 60-90 delovnih dni. 3: Prosimo, kontaktirajte nas, če ne prejmete izdelkov v 50 dneh.In vas prosimo, da nas 1 delovni dnevi za preverjanje nedostavljeno paket in razlog.Če je to naš problem, bomo povračilo denarja za vas.Vrne: 1: celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje. 2: Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača. 3: Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo. 4: Ko prejemanje elementov, povrnili vam bomo takoj.Povratne informacije: 1: zanašamo na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosim, pustite dobre povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev. 2: skrbimo za naše cenjene stranke, in vedno se bomo potrudili, da vam pomagamo. 3: Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo vaše morda, in bomo potrudili, da reševanje težav. 4: Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Pomagali vam bomo rešiti težavo.Druge Politike: 1: Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve. 2: Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 24 ur v delovne dni.Če ste don' t prejeli naš odgovor, vljudno prosim resent vaš email in bomo odgovor za vas asap.

Oznake: 16 glavo, barbi glavo, slika, 118 vojaško akcijo slika, c 16 akcijski slika, joytoy, 16 vojak, 118 lutke številke, m02, vodja skulptura.

Tema Film & TV
Remote control No
Priporočamo, Starost Za odrasle, Adolesce, 12+y, 18+
Spol Unisex
Vojak Dodatki Vojak Končni Izdelek, Vojak Set
Številka Modela 1/6
Stanje Na Zalogi
Material Flanela
Dimenzije 1/6
Postavka Vrsta Lutke
Scale 1/6
Blago Atribut Pribor
Različica Tip Prva Izdaja
Opozorilo ne pravi
Izvirni Paket Da,
Za Animacijo Vir Zahodni Animiation
Zaključek Stopnja Končal Blaga
Mfg Serijske Številke Lutke
Lutke Tip Model
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

1/6 Chris Glavo Skulptura Človek Glavo Carving Model Igrača Za 12

1/6 Chris Glavo Skulptura Človek Glavo Carving Model Igrača Za 12" Moški Akcijska Figura Telo Na Zalogi

Podobni izdelki

Primerjaj