HITRO LADJO! Mačke, Psi Anti Prenosni Ustno Nego Zobni Spray Pet Dih Freshener Slabe Zobe Deodorant Zdravljenje Vonj Odstranite TSLM1

Nov izdelek

Na zalogi

€1.01

Na seznam želja

Opis:

"PSIČEK DIHA V STEKLENICI" - TAKOJ ODPRAVITI SLAB PES IN MAČKA DIH: Zdravilo za vaše hišne ljubljenčke' dih V STIK z močno dih freshener, da pravna sredstva in preoblikuje slabo pes dih in smrdljive kitty dih v Večno Kužka ali Mucka Dih!Ste lahko prepričani, da NE vsebuje strupenih zrn alkohola ali pesticidov, vendar je OKUS DOMAČE LJUBEZEN.

"PET ZOBOZDRAVNIK V STEKLENICO" – ZOB SPRAY ODPRAVLJA TARTAR, PLAKETO IN BOLEZNI DLESNI.Smrtno NEVARNE ustne bolezni, ki se pokažejo v 70-80% hišnih živali do starosti 3. Medtem ko je večina izdelkov LE osvežili dih, (ali vsebujejo želodec-vznemirjajoče sestavine), da so naši brez alkohola pes slabemu zadahu in plaketo & tartar odstranjevalec zmanjšuje tveganje za ustne bolezni, ki jih nudi dnevno naravnih zobnih oblog in tarter nadzor za pse in mačke.Prav tako deluje tudi prebavne pomoč!

DEJANSKO DELUJE BOLJE KOT pes dih kosti, freshener obravnava, dih freshener kovnice za pse, zobni žvečiti, pes mouthwash, ali druge pes zob čiščenje in izdelkih za nego zob.Naravne sestavine so anti-septic lastnosti, in poda rezultate pri ENCIMSKI RAVNI, odpravo poglavitni VZROK slabo diha, ploščica, tarter, in periodontal disease, preden bo prepozno.To je najlažji način, da dobite sveže sape za pse in mačke, medtem ko ponujajo zaščito, kot tudi :)

NAJLAŽJE UPORABITE & PETS LJUBEZEN OKUS: Preprosto dodate 3 – 5 spreji v vaš jjeza vodo skledo IN 2-3 spreji po svojih dlesni & zob (na obeh straneh), da odpravi slab zadah.Ker hišne LJUBLJENČKE RADI OKUS, ki jih boste odprli HITRO – tako kot vsaka druga ura, ki ste jih ponujajo poslastica!PRO NASVET – Če vaš hišni ljubljenček je vsaj malo okleval, spray nekaj na posodo.Ti bom hitro lizati it up, vedo, da ljubezen okus in začeti prosila za vsak dan.VELIKO lažje kot zobno pasto za pse in mačke!

POMOČ SHRANITE za HIŠNE živali Z RAKOM & GLEJTE HIŠNE živali, ki STE POMAGALI - Po vaše steklenico prispe, boste imeli možnost, da pošljete v pic vaš jjeza :) Ko jih bomo darovali del dobička ljubljenčka z rakom & odgovori z pic-pet vas in vašega ljubljenčka pomagal - to imenujemo "hišni ljubljenčki pomagajo domače" :) verjamemo, da "hišni Ljubljenčki So Otroci Preveč" in naša naloga je, da pomaga rešiti 200 hišne živali z rakom do leta 2022!

Specifikacije:

Sestavine: ekološke mete leaf extract

Ekološka Zelena

čista voda

Citronska Kislina & Sorbic Acid

Luo Han Guo

Ekološko Timijan Listi

Kapaciteta: 10 ML/30 ML/50 ML

Paket Je Vključeno:

10 ML/30 ML/50 ML Pet Zobni Spray

Oznake: ikiwa spray psi, anti meglo spray, pes za, zmaji psi, perro, zobna nitka imetnika, pes ultrazvok, 5v ic, ladja, postelja mačka.

Poreklo CN(Izvora)
Material Drugo
Postavka Vrsta Drugo
Nastavite Vrsto No
Dropshipping, Trgovina Na Debelo Podpora
Zmogljivosti 10 ml/30 ml/50 ml
Vrsta Psi

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

HITRO LADJO! Mačke, Psi Anti Prenosni Ustno Nego Zobni Spray Pet Dih Freshener Slabe Zobe Deodorant Zdravljenje Vonj Odstranite TSLM1

HITRO LADJO! Mačke, Psi Anti Prenosni Ustno Nego Zobni Spray Pet Dih Freshener Slabe Zobe Deodorant Zdravljenje Vonj Odstranite TSLM1

Podobni izdelki

Primerjaj