Pijamas Ženske Pižame s Pižamo za Ženske Poletje Sleepwear Domov Oblačila za Ženske Pižame Set Home Obleko Pyjama

Nov izdelek

Na zalogi

€12.67

Na seznam želja

Pijamas Ženske Pižame z Avokadom Pižamo za Ženske Poletje Sleepwear Domov Oblačila za Ženske Pižame Set Home Obleko Pyjama

ženske pižame sleepwear pijama pijamas ženske pižame sleepwear žensk bombažno pižamo za ženske doma oblačila za ženske doma oblačila za ženske pižame z hlače doma obleko pižamo ženska ženske pižame nastavite pižame za ženske ženske homewear sleepwear pyjama domov nositi homewear pajama ženske sleepwear ženska je pajama nastavite pjs ženske pižame pižamo ženska poletje ženske pižame poletje ženske pižame pajama nastavite ženske pižame nastavite žensko spodnje perilo, pižame žensk, žensk, ki bo ustrezala roomware poletje pižamo poletje pižamo ženske pižame za ženske pizama ženske poletje pižamo ženska je pižamo loungewear pižamo z avokadom pižamo ženska pyjama set pižamo ženske pižame pižame ženske sleepwear ženske pajama pejama ženske sleepwear nastavite sleepwear ženska je pižamo z hlače pizhami za ženske obleka za dom, dom, spodnje perilo, pižame nastavite domačo rabo ženske avokado pižame, oblačila za ženske, ženska oblačila za dom pjamas za ženske, homewear ženske sleepwear samorog noč bo ustrezala ženske more pajama nastavite poletje pižamo ženske pj set oblačila za spanje, pižame sleepwear za ženske

Material: Poliester

M: ali 42,5-50 kg 150-160 cm

L: 50-57.5 kg 161-167cm

XL: ali 57,5-67.5 kg 168-172cm

XXL: 60-72.5 kg 168-172cm

Paketna : 1 * Pajama Določa

1. Podpiramo naslednje načine plačila.Vsa plačila na Oknar.si obdeluje Alipay.

2. Če želite, da so proizvod takoj, ko je mogoče, je treba plačati, ko ga odredi.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) rok Dobave:

1. Bomo poslati predmet v 7 dneh, ko smo dobili plačilo. (Razen počitniških)

2. Prosimo, poskrbite, da bo vaš Oknar.si naslov se in podrobno.In če želite, da spremenite svoj naslov za dostavo, ko ste kraj, da, prosimo, sporočite nam, prvič.Hvala!

2) način Dostave:

Oknar.si Standardna Dostava

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

2. Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

3. Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

1. Ponujamo 1 mesec brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

2. Ponujamo tudi 12-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

3. Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: junior pajama določa, kariran hlače obleke, kolesarske skupine set, nastavi ženska obleke party, veliko ličila, kratek trenirke, sleepwear ženske, pajama, Sleepwear, crossdress kigurumi.

Sestava Materiala 65% Poliester
Ženske pižame Sleepwear
doma bo ustrezala pižamo ženska
Spolnost No
Dolžina Calf-Length Pants
pajama ženske sleepwear ženska je
Rokav Dolžina(cm) kratka
Pižame pižame za ženske
Sezona Poletje
Blagovna Znamka HAIMAITONG
Postavka Vrsta Pižame
Nespodobno Sliko No
ženske pižame set Pižame za ženske
Pižamo ženska poletje pižamo z avokadom
Vzorec Tipa Risanka
Številka Modela pižamo z avokadom
Domov Nositi Homewear
Domov oblačila za ženske domov oblačila za ženske
Ženske Homewear pyjama
Ovratnik Krog Vratu
Spol Ženske
Material Poliester
pijama pijamas ženske
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Pijamas Ženske Pižame s Pižamo za Ženske Poletje Sleepwear Domov Oblačila za Ženske Pižame Set Home Obleko Pyjama

Pijamas Ženske Pižame s Pižamo za Ženske Poletje Sleepwear Domov Oblačila za Ženske Pižame Set Home Obleko Pyjama

Podobni izdelki

Primerjaj