Seksi Bikini 2020 Ženske dvodelne Kopalke Trikotnik Bikini Vrh Kopalke Ženske Predrzen Dna Kopalne Obleke Plažo ZDA/EU Velikost

Nov izdelek

Na zalogi

€9.31

Na seznam želja

Izdelki, Funkcije:

- To je naš nov začetek lepa, seksi, moda, pozornost vzbujajoči bikini!S tem bikini lahko pravilo plaže in nikoli ne zamudite ujeti narodi izgleda!Ta slog se bo pa glav ni važno, če greš!

- Samo-v lasti tovarne, blagovne znamke, Napredno kakovosti testiranje sistema, poskrbite, da vsak kos bikini je popolnoma nova in visoke kakovosti.

- Bikini Top: Kopalke vrhu značilnosti klasičnih fiksnih trikotnik zasnova, oblikovani skodelice z nastavljivo pramenov vezi nežno na hrbtu in vratu za boljše prileganje.Brezžični Bikini top značilnosti shinning tkanine podrobnosti.

- Bikini Bottom: AdjustableTie strani spodaj vključuje posebna shinning materiala podrobnosti.Niz zagotavlja laskavi fit.Tropski plavati dnu omogoča zmerno pokritost zadaj.

- Bikini Material: Visoko kakovostnega Najlona, 82% Poliamid, 18% Elasthane.Mehko in elastično.

- Bikini Velikost: Standard ZDA/EU velikosti so na voljo od S do XL.Model dekle nositi velikost S.( Model dekle telesa velikost: prsi: 88 cm/34.64 Cm, pas:62 cm/24.4 Cm, boki:92 cm/36.22 Cm )

- Paket: 1 x Modrc 1 x Hlačnic

- Uporaba Occation: kot Nalašč za poletje plaža kopalke,bazen, plažo, osebi, počitnice, plavanje, moda, seksi in elegantno, šarmanten & eleganca plaža, bikini ustreza večini dekleta ali ženske, Seksi, Moda, Lepe, Udobne kopalke.

Uporabite blag tekoče jed milo na galono hladno vodo in temeljito namakate vaše obleko za tri minute.Ne dovolite, da vaš obleko, namočite čez noč, kot to lahko povzroči določene barve, da krvavijo in teči.Nežno gnetemo, da dela do suds po celotni površini.Dobro sperite in odstranite odvečno vodo brez wringing.Kapljično suho hranite neposredno izpostavljenih sončni svetlobi.Ne sušilniki, prosim.

- Free Shiping, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail v večini drugih držav.

- Nekatere države, ki ni v prostem dostava seznam bo zaračunana nekaj dostava stopnja.To bo prikazal dostave stopnja automaticly pri oddaji naročila.

- Smo ladjo, da bi v okoli 48hours po tem, ko je prejel plačila v Depozitni.Pošiljka bo zapoznelo ustrezno, če je weeken ali počitnice.

- Smo le ladja na naslov, ki je na voljo v redu.Preden plačate naročilo, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov pravilen.Če želite spremeniti naslov za dostavo, vas prosimo, da nas kontaktirate za preklic naročila in namestite da znova.

- Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli zamude za Počitnice na Kitajskem ali v vaši državi, za carinske postopke, ali naravne nesreče.

- Meri/Uvoznih Davkov: Če je zgodilo vse dolžnosti, davkov in davka na dodano vrednost(če sploh) se je zgodilo v uvožene državi,bo beared s kupci.Ne bomo odgovorni za vse po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

- Poštnine čas med prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto, itd.) lahko traja dlje kot običajno čas.Prosimo, dodajte še 5-10 dni zamude.

Ko je dobil paket, če vsak problem se je zgodilo, da blago, prosim stik z nami, preden pustite nagative povratne informacije o naši trgovini.TO JE ZELO POMEMBNO .Mi bi bili zelo sodelovali rešiti problem za naše stranke v roku 24 ur.Prepričani smo, da vsi problem je mogoče rešiti med komunikacijo. ^_^

Q1: Katero velikost naj izberem?

A: Prosimo, da sledite našim velikost guild, prvič ukrep vaše telo za velikost prsi, pasu in kolka velikosti.Po tem izberite podobne velikosti v našem velikost tabele.

Q2:Zakaj je nekdo rekel, da je večja, nekdo je dejal, da je mala iz povratne informacije?

O:Imamo strankam iz vsega sveta.Različni ljudje imajo različne oblike telesa ,tako osebne komentar morda subjektivno.Samo sledite našim velikost guild, potem bi se problem ne da izberete primerno velikost.

V3:Ko bo ladja na parceli?

A: Mi bo to ladja v roku 1-7working dni po prejemu plačila v Depozitni.In običajno boste lahko spremljali po 1-10 dni po tem, ko smo ga poslal.

V4:Zakaj včasih parcelo na spletu stanje stop?

Kitajska Post Letalom informacije na spletu ni sinhronizirano s tranport.Jih posodabljajo informacije zelo počasi in ne kažejo vsak proces v podrobnosti med prenašajo na internetu.Samo zato, ker je njihova služba ni tako popoln, še.Torej, če se vam zdi, da vaš paket informacij ne posodobitev za dolgo časa na internetu.Prosimo, ne skrbite, to je zelo običajna stvar.Parcela je ravno na poti k vam.Vam ni treba storiti ničesar, ampak samo čaka.

V5: I prekliče naročilo ,zakaj jaz še vedno ne prejemate nadomestila?

A: Mednarodni pament vpletene številne osebe.Tako plačilo ne bo izdal immediatly ko preklicati naročilo.Običajno po vrstnem redu, žigosana, to traja približno 1-2 tedna za Oknar.si za postopek vračila.

Oznake: bikiin predrzen plavati vrh, fkuffy obreži zgoraj, ženske pixie vrh, predrzen bikini, sibybo obreži zgoraj, mens predrzen dnu, extreme mikro bikini ženske kopalke, mini bikini, mini kopalke, mikro mini kopalke.

Blagovna Znamka SHERRYLO
Material Poliester, Najlon, Spandex
Bikini Materiala Visoka kakovost Najlon/Spandex Mateial
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
Kopalke Uporabe Occation Poletje Plaža/Bazen/Klub/Stranka
Vrsta Podpore Žice Brezplačno
Biquini Velikost Standard ZDA/EU velikost
Bikini Top Slog Fiksna Trikotnik Bikini vrh, vezani za Pramene
kopalke Pakage dva kosa zgornji+spodnji
Bikini Ciljne skupine dekleta/ženske/ženske/ženske/female
Vzorec Tipa Trdna, Mozaik
Številka Modela SHERRYLO Tangice BIKINI
Pas Nizek Pas
Z Pad Da,
kopalke Dna Slog Tie Strani predrzen Dnu
Kopalke slog Seksi/Vintage/Retro/Seksi/moda
Spol Ženske
bikini barve Več Trdnih črno/belo/Rdeče/Roza

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Seksi Bikini 2020 Ženske dvodelne Kopalke Trikotnik Bikini Vrh Kopalke Ženske Predrzen Dna Kopalne Obleke Plažo ZDA/EU Velikost

Seksi Bikini 2020 Ženske dvodelne Kopalke Trikotnik Bikini Vrh Kopalke Ženske Predrzen Dna Kopalne Obleke Plažo ZDA/EU Velikost

Podobni izdelki

Primerjaj