16*24in Umetnih Rastlin Steno Cvet Stenske Plošče Zeleno Plastično Travnik Tropskih Listi, Poročni Dekoracijo Doma Dekor Dodatki

Nov izdelek

Na zalogi

€2.33

Na seznam želja

16*24in Umetnih Rastlin Steno Cvet Stenske Plošče Zeleno Plastično Travnik Tropskih Listi, Poročni Dekoracijo Doma Dekor Dodatki

Bullet Točk: 1、Visoko kakovostnega Materiala: Okolju prijazne in brez vonja visoko kakovostne plastike.Na poliestrskih vlaken listi izgleda naravno, ne zbledi na soncu in dežju, odporen na nizke in visoke temperature, anti-aging, in se lahko uporablja na prostem, za dolgo časa.

2、Dekorativno Funkcijo: Vsak hedge plošča zagotavlja 40*60 cm pokritost, izgleda super na stene, ograje, itd.Odlična dekoracija za dom, pisarne ali za poroko, da bo vaš prostor videti novo!

3、Realne Umetnih Rastlin Steno: listi so videti zelo naravno, ne potrebujejo vodo.Uporabite zadrgo ali trak za namestitev.Lahko izrežete, da bi dobili želeno velikost in obliko.Lahko uporabite kot dekoracijo sten, ograje zaščita, zasebnost ograjo.

4、za Zmanjševanje Hrupa: Na realne listi lahko deluje tudi kot vetrobransko steklo, zmanjšanje hrupa ulice, s čimer se zagotavlja dodaten občutek sprostitve.

5、Več Namenom: Lahko se uporablja za balkon zasebnosti, zaščita, terasa dekoracija, poročni steno, bar dekoracijo sten, komercialne prijavite dekoracijo sten, restavracija dekoracijo sten, itd.

Značilnosti:

1. Trajne in ne vpliva na vreme, UV odporen, se ne posuši ali zbledi tudi v težkih zunanji pogoji.

2. Enostaven za namestitev in enostaven za čiščenje: V mrežo na ograji nazaj se lahko neopazno povezani in okrašena, in to je prilagodljiva in lahko se sklonil bo.Na liste vinske trte lahko vzdržuje zimzelena videz vse leto brez zalivanje in obrezovanje, enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

Specifikacija:

Material: plastika

Velikost: približno 40*60 cm/15.75*23.62 palčni

Trava višina: približno 5-10 cm/1.96-3.93 v

Teža: okoli 500 g

Seznam Vsebine:

1*Umetni Listov Hedge Odbor

Načini plačila:

· Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

· Vaše plačilo bo preverila Oknar.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

· Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za Oknar.si.

· Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in paket:

· Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

· Teža paketov preko navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

· Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

· Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejemate

napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

· Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

· Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Oznake: cvetlični plošče poroko, preproga v dnevni sobi, pesek watch, umetne rastline tkanine, aqua mini, umetna rastlina wall mount, umetna rastlina, stenske plošče tropskih, velik cvet ozadje, ins umetne rastline, poroka plošče cvet.

Type4 Rastline Steno/ Hotel/Trgovina Ozadje /Umetna Trava Steno Šota Doma D
type5 Umetna zelena stena ponaredek rastlin
Poreklo CN(Izvora)
L*W 16x24in
type7 DIY poroko ozadje dekor
type10 Zelena Rastlina Stene Rastlinskih Vrt na Prostem, v Zaprtih prostorih Doma dekor
type11 Trgovina Ozadju False Travnik Dekoracijo
type8 hotel izložbo cvet steno
1 umetni travi steno
Type9 Umetni Obrat Plastike Travnik
Type3 Božična Poroka Dekor
type6 Eucalyptus šopek listov
Številka Modela Umetne Trave Preprogo
Type2 Umetne Trave Preprogo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

16*24in Umetnih Rastlin Steno Cvet Stenske Plošče Zeleno Plastično Travnik Tropskih Listi, Poročni Dekoracijo Doma Dekor Dodatki

16*24in Umetnih Rastlin Steno Cvet Stenske Plošče Zeleno Plastično Travnik Tropskih Listi, Poročni Dekoracijo Doma Dekor Dodatki

Podobni izdelki

Primerjaj